COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ 05/02

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ 05/02

05 Φεβρουαρίου 2022 - 07:14

Μικρός τελικός. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Περιορισμένος αριθμός θεατών (80%). Το ματς αρχίζει στις 21:00 και εδώ θα βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BWIN

SentraGoal Logo

Το Καμερούν θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στην κατάκτηση της 3ης θέσης, όπως και η Μπουρκίνα Φάσο, η οποία έχει τη λιγότερη στενoχώρια από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά. Στηρίζουμε τους διοργανωτές, το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1.93.

Bwin
Βαθμολογία
9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες αναλήψεις
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
check_3c
Πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι στην ποιοτικότερη Σενεγάλη, αλλά ηττήθηκε με 3-1 και μοιραία αποκλείστηκε από τον τελικό του Κόπα Άφρικα. «Κατέρρευσε» στο τελευταίο  20λεπτο, μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 82', όμως στο 87' δέχτηκε το τρίτο τέρμα. Σίγουρα, υπάρχει πίκρα, ωστόσο δεν πρόκειται να τα παρατήσει στον μικρό τελικό. Εκτός ο βασικός μέσος Γκουίρα, επιστρέφει ο εξτρέμ Ντανγκό Ουατάρα.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Απέτυχε ως διοργανώτρια χώρα, καθώς αποκλείστηκε από την Αίγυπτο στα ημιτελικά, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι (με 3-1). Στο 0-0 τελείωσε η κανονική διάρκεια και η παράταση, δεν στάθηκε ψύχραιμη στη «ρωσική ρουλέτα», η στενοχώρια είναι μεγάλη. Θα παλέψει για την 3η θέση, με σκοπό να δώσει μία μικρή χαρά στους οπαδούς της. Δεν έχει απουσίες, πιθανώς να γίνουν αλλαγές στην 11άδα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet