ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ breadcrumbs arrow ΡΕΤΖΙΝΑ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Β' ΙΤΑΛΙΑΣ 05/04

ΡΕΤΖΙΝΑ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Β' ΙΤΑΛΙΑΣ 05/04

05 Απριλίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Serie B στην Ιταλία, με τη Ρετζίνα να υποδέχεται την Μπενεβέντο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BETSSON

SentraGoal Logo
Η Ρετζίνα είναι άνετη βαθμολογικά, κρατάει απόσταση ασφαλείας από τα χαμηλά. Η Μπενεβέντο έχει μεγαλύτερες βλέψεις, κυνηγάει την άνοδο, βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ. Η φιλοξενούμενη είναι σε καλύτερο σημείο, περιμένουμε να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Ρετζίνα. Η απόδοση του διπλού βρίσκεται στο 2.20.
Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ενισχυμένες Αποδόσεις
check_3c
Bet Builder* και Cash Out*
check_3c
Υπερσύγχρονο Mobile App
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΤΖΙΝΑ

Προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου Κρεμονέζε, έφερε 1-1, στο 80' πέτυχε το καθοριστικό γκολ. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, είναι στο «+18» από τα πλέι άουτ. Μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-3-1). Εκτός έμειναν οι Μοντάλτο (Ε), Ντένις (Ε) και Λακίτσεβιτς (Α).

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Πέτυχε άνετη νίκη επί της Πίζα με 5-1 εντός έδρας και παρέμεινε στη ζώνη των πλέι οφ. Συγκαταλέγεται στις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, λογικά θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου. Έχασε μόλις μία φορά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια (5-2-1), εμφανίζοντας και τέσσερα Over 3,5. Τραυματίες είναι οι Γκλικ (Α) και Λαπαντούλα (Ε). Επιστρέφει ο Φουλόν (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet