ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΛΙΑΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΛΙΑΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 03:02

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Ουντινέζε είχε χτίσει ένα καλό σερί το τελευταίο διάστημα, το οποίο όμως «χάλασε» στο απαιτητικό ματς με τη Νάπολι. Σε κακή κατάσταση η Κάλιαρι, δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία της. Προβάδισμα στην έδρα - 1.90
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αήττητο σερί της και ηττήθηκε στην έδρα της Νάπολι (1-2). Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο «Μαραντόνα» με τον Ντεουλοφέου (22'), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ σχεδόν σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο (52', 63'). Η αποβολή του Πάμπλο Μάρι (Α) με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 82ο λεπτό καταδίκασε πλήρως τους «Φριουλάνι», με τον 28χρονο Ισπανό να χάνει βεβαίως το σημερινό παιχνίδι. Τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι Πέρες (Α) και Ντεουλοφέου (Ε), λίγες πάντως οι πιθανότητες να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σιλβέστρι – Μπεκάο, Νάουτινγκ, Ζέεγκελααρ – Μολίνα, Περέιρα, Γουάλας, Μακενγκό, Ουντότζι – Πουσέτο, Μπέτο.

ΚΑΛΙΑΡΙ

Τρίτη σερί ήττα για την Κάλιαρι, αυτή τη φορά στο εντός με την πρωτοπόρο Μίλαν. Το έργο των γηπεδούχων ήταν δύσκολο κόντρα στους επίδοξους πρωταθλητές, με τους «ροσονέρι» να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης στο δεύτερο μέρος (59'). Η Κάλιαρι απέτυχε να σκοράρει για τρίτο σερί ματς και έμεινε στη 17η θέση με 25 βαθμούς. Τουλάχιστον κρατάει ακόμη απόσταση νίκης από τη ζώνη υποβιβασμού. Στον πάγκο θα βρεθούν οι μακροχρόνια απόντες Βαλούκιεβιτς (Α, 6 μήνες) και Ρογκ (Μ, 16 μήνες)! Νέα προβλήματα προέκυψαν με τους Τσεπιτέλι (Α), Μαρίν (Μ), Κουρφαλίδη (Μ), Παβολέτι (Ε) και Γκαλιάνο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Κράνιο – Γκολντανίγκα, Λοβάτο, Αλτάρε – Μπελανόβα, Μπασέλι, Γκράσι, Ντεϊόλα, Ντάλμπερτ – Ζοάο Πέντρο, Μπαλντέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet