PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΥΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 07/04

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΥΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 07/04

07 Απριλίου 2022 - 07:15

Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των “8” του Europa League, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται τη Λυών. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Γουέστ Χαμ, κόντρα σε μία Λυών, η οποία έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της τη φετινή σεζόν. Στοιχηματικά ο άσος των γηπεδούχων κοντά στον διπλασιασμό κρίνεται ικανοποιητικός και μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας. Κρατάμε την νίκη της Γουέστ Χαμ στο 2.05.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Επιστροφή στα τρίποντα για τα «σφυριά» που μετά την ήττα από την Τότεναμ, επικράτησαν εντός έδρας της Έβερτον με 2-1, παραμένοντας σε ευρωπαϊκή τροχιά. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε τρία G/G, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι αήττητοι εντός έδρας από τον Ιανουάριο και την ήττα από την Λιντς. Αγωνιστικά δεν υπολογίζεται ο Λανσίνι (ΜΕ),

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρεολά– Τζόνσον, Ζουμά, Ντόουσον, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπενραχμά, Φορνάλς, Βλάσιτς – Αντόνιο.

ΛΥΩΝ

Μέτρια αγωνιστική κατάσταση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν μόλις δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός συνόρων την περασμένη εβδομάδα επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας με 3-2 της Ανζέ. Το τρίποντο τους φέρνει στους 45 βαθμούς και στο -6 από την πρώτη πεντάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε επίπεδο απουσιών εκτός παραμένουν οι Κακρέ (Μ), Ντιομαντέ (Α) και Τσερκί (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λόπες – Ντιμπουά, Τ. Μέντες, Λουκεμπά, Εμερσον – Ν΄Ντομπελέ, Αουάρ – Φεβρ, Πακετά, Τετέ – Ντεμπελέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet