ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 07/04

ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 07/04

07 Απριλίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική (Φάση ομίλων). Το ματς αρχίζει στις 05:00 π.μ. και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo
Η Δε Στρόνγκεστ θα στηριχτεί στο υψόμετρο, όπως κάνει κάθε ομάδα της Βολιβίας. Κατά τα άλλα, η Λιμπερτάδ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσφέρονται στο μόλις 1.50. Πάμε με τα γκολ και το G/G σε απόδοση 1.95.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συμμετέχει στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πέρσι, έκανε φιλότιμη προσπάθεια σε ένα δύσκολο όμιλο, χάνοντας στην ισοβαθμία την πρόκριση στο Σουνταμερικάνα. Και φέτος έπεσε στα δύσκολα, με Παραναένσε, Καράκας και Λιμπερτάδ, θα παλέψει για την 3η θέση. Εκτός οι τιμωρημένοι Προστ (Ε), Αμαράλ (Μ) και ο τραυματίας Μπενέγας (Α).

ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, πέρσι είχε αποκλειστεί στα προκριματικά. Είναι από τα πρώτα φαβορί του γκρουπ για να περάσει στην επόμενη φάση, καλείται να το αποδείξει. Τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα Παραγουάης, βρίσκεται στην κορυφή, ενώ είναι αήττητη στα 16 τελευταία (13-3-0). Απουσιάζει μόνο ο τραυματίας Καρντόσο (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet