home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΛΕΒΑΝΤΙΑ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 21/06

ΛΕΒΑΝΤΙΑ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 21/06

21 Ιουνίου 2022 - 07:25

Αναμέτρηση για τον προ-προκριματικό γύρο του Champions League, με τη Λεβάντια να υποδέχεται τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Σε καλή αγωνιστική και κατάσταση και οι δύο ομάδες, οι οποίες μετράνε μόνο θετικά αποτελέσματα στα εντός συνόρων παιχνίδια τους. Στοιχηματικά μικρό προβάδισμα δίνουμε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως στην Ευρώπη δεν έχουν καθόλου εμπειρία. Με βάση τη λογική και τα στατιστικά και των δύο θα πάμε σε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν (G/G) στο  1.70.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ημιτελικός για τον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Διεξάγεται στην έδρα της Βίκινγκουρ (Ρέικιαβικ), μετά από κλήρωση της UEFA. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι.

ΛΕΒΑΝΤΙΑ

Πέντε σερί παιχνίδια αήττητη η Λεβάντια, η οποία μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις μία φορά. Την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Εσθονίας επικράτησε εντός έδρας της Πάρνου Βάπρους με 4-1 και παρέμεινε έτσι στη 2η θέση σε ισοβαθμία με την Φλόρα, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός αποστολής o Βάστσουκ (ΜΕ).

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετά το διπλό με 3-0 της περασμένης εβδομάδας την έδρα της Βεστμανάεϊαρ, διατηρούνται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς. Σε 10 παιχνίδια έχουν συνολικά έξι τρίποντα μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ σε επίπεδο απουσιών αμφίβολος ο Πάμπλο Πουνιέντ (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet