home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΝΙΟΥΕΛΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 20/06

ΝΙΟΥΕΛΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 20/06

20 Ιουνίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 03:30 (21/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Νιούελς προσφέρεται οριακό φαβορί εντός έδρας, ωστόσο η Αρχεντίνος δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα «όπλα». Οπότε, καλύτερα είναι να μείνουμε μακριά από σημείο και να στραφούμε στα γκολ, το οποίο φαίνεται να έχουν και οι δύο. Το δίνεται σε  απόδοση στο 2.00.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥΕΛΣ

Έχει ξεκινήσει θετικά στο νέο πρωτάθλημα, 2-1-0 είναι ο απολογισμός της, με τις νίκες να έχουν σημειωθεί εκτός έδρας. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πέρασε από την Τάγιερες με 1-0. Δεν δέχτηκε γκολ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ μετράει 2 σερί Under 2,5 & N/G. Καλές οι επιστροφές των Γκάρο (Ε), Ρεάσκο (Ε), απουσιάζουν οι Λέμα (Α), Πέρες (Μ) και Κάστρο (Μ).

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ

Έχει δύο νίκες εντός και μία ήττα εκτός, μέχρι στιγμής. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε της Ιντεπεντιέντε με 2-1. Προς το παρόν, έχει εμφανίσει 2/3 G/G & Over 2,5. Ο προπονητής Μιλίτο δεν μπορεί να υπολογίζει στον χρήσιμο επιθετικό Ρενιέρο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές απουσίες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet