home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 19/6

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 19/6

19 Ιουνίου 2022 - 07:20

Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Ατλέτικο Μινέιρο μετρά 4 ματς χωρίς νίκη, τα 3 όμως ήταν εκτός έδρας. Μόλις μια νίκη στα 6 εκτός τελευταία εκτός μετρά η Φλαμένγκο, ήταν όμως στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε. Και οι δυο μπορούν να σκοράρουν, το G/G στο 1.83.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Έφερε 0-0 στην έδρα της Σεάρα την Τετάρτη, ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία της, τρίτη στα 4 τελευταία ματς, στα οποία δεν έχει κάνει νίκη. Μετρά μόλις 2 ήττες στα 14 πρώτα ματς, έχει φέρει όμως πολλές ισοπαλίες κι οι περισσότερες εμφανίσεις της δεν είναι ικανοποιητικές. Τραυματίες ο μεσοεπιθετικός Ζαράτσο και ο αριστερός μπακ Ντοντό. Εκτός μάχης και ο επιθετικός Σάβιο που νοσεί από covid.  Αμφίβολος ο αμυντικός Ραμπέγιο που έχασε το ματς της Τετάρτης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Έβερσον – Μαριάνο, Σίλβα, Αλόνσο, Αράνα – Αντεμίρ, Άλαν, Ζαϊρ, Φερνάντες - Kένο, Χουλκ.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Μετά από τρεις απανωτές ήττες, νίκησε με 2-0 την Κουϊάμπα την Τετάρτη και βρήκε λίγη από τη χαμένη ηρεμία της. Ήταν η πρώτη νίκη με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ στον πάγκο, στο δεύτερο παιχνίδι του 60χρονου τεχνικού που κάθεται για τρίτη διαφορετική χρονική περίοδο στον πάγκο της Φλαμένγκο. Δεν θα έχει στη διάθεση του τον επιθετικό Μπρούνο Ενρίκε (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), ούτε τον αμυντικό Νταβίντ Λουίζ, ενώ τραυματίες είναι και οι μέσοι Φαμπρίσιο Μπρούνο και Ματέους Φράνκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλβες – Ματεουζίνιο, Πάμπλο, Κάιο, Αίρτον – Α. Περέιρα, Αράο - Ριμπέιρο, Αρασκαέτα, Βιτίνιο – Μπαρμπόσα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet