home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΠΑ 23/06

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΠΑ 23/06

22 Ιουνίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για το προημιτελικά του Κυπέλλου στην Αμερική, με την Νέα Υόρκη να υποδέχεται τη Νέα Υόρκη Σίτι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 03.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιες πιθανότητες για τη νίκη. Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση καθώς παραμένουν αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, ενώ από την άλλη η Νέα Υόρκη εντός έχει τρία συνεχόμενα τρίποντα. Τα γκολ εκατέρωθεν (G/G) είναι μία ασφαλή επιλογή και προσφέρονται στο εξαιρετικό 1.75
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τι ισχύει: Νοκ άουτ αγώνας για την προημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι επικράτησαν του Τορόντο εντός έδρας με 2-0 μετά την πολύ κακή εμφάνιση εκτός έδρας απέναντι στο Σαρλότ. Βαθμολογικά βρίσκονται ακόμη στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές με τη διαφορά να είναι στον ένα πόντο από την κορυφή. Αγωνιστικά εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι Ρέγες (A) και Νγκομά (E).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Από την άλλη πλευρά η Νέα Υόρκη Σίτι συνεχίζει στα θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Κολοράντο έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς. Στο κομμάτι των απουσιών δεν υπάρχουν προβλήματα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet