home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 25/06

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 25/06

24 Ιουνίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α' Αργεντινής, με τη Ροζάριο Σεντράλ να υποδέχεται τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη 01.00 (25/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αν και η Ροζάριο Σεντράλ ξεκινά ως φαβορί στην αναμέτρηση, αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν και παραμένουν αήττητοι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Στοιχηματικά με βάση και την προϊστορία περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή το G/G στο 1.95
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Δύο ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια για τη Ροζάριο Σεντράλ, η οποία παραμένει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς και ένα γκολ ενεργητικό έως τώρα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βελές Σάρσφιλντ, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Οχέδα (M), Ραμπουνάλ (Μ), Λο Σέλσο (Μ), Λ. Μαρτίνες (Ε) και Μπράουν (Τ).

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Στον αντίποδα η Χιμνάσια Λα Πλάτα παραμένει αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική και μετά το 1-1 απέναντι στην Πλατένσε, επικράτησε εντός έδρας της Ρασίνγκ Κλουμπ με 3-1, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Στο κομμάτι των απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Τόρες (ΜΕ), Παλάτσο (Α),  Γκουίφρεϊ (Α) και  Κοντίν (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet