home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ 19/06

ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ 19/06

19 Ιουνίου 2022 - 06:30

Αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Μπορεί η Βίκινγκ να ηττήθηκε μετά από αρκετό καιρό, αλλά κάτι τέτοιο διαφαινόταν μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες. Η Σάντεφιορντ... θυμάται να παίζει μόνο εκτός έδρας και στόχος της είναι να ξεμακρύνει από την τελευταία τριάδα. Ποντάρισμα στο G/G - 1.80.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΚΙΝΓΚ

Καθοριστικής σημασίας με την αρνητική έννοια η ήττα στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ (2-3), που την έριξε από την κορυφή. Η Βίκινγκ απώλεσε ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων και υποχώρησε στην στην 3η θέση της κατάταξης, ενώ το «-3» από την κορυφή έχει δημιουργηθεί και με αγώνα περισσότερο. Αμφίβολοι οι Τορστάινμπε (Μ) και Τρίπιτς (Ε), τραυματίας ο Όκλαντ (ΜΕ).

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Επέστρεψε στις νίκες πριν από τη διακοπή, με το «διπλό» στην έδρα της Οντ Γκρένλαντ (1-0). Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Σάντεφιορντ, που έφτασε τους 9 βαθμούς και «ξεκόλλησε» από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, έχει έναν αγώνα λιγότερο από τη 14η Χάουγκεσουντ (8β.). Πλήγμα με τους βασικούς Φος (Α) και Μορκ (Μ), αμφότεροι χάνουν τη σεζόν. Αμφίβολος ο αναπληρωματικός Σινγκ (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet