ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 19/6

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 19/6

19 Ιουνίου 2022 - 04:39

Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Κορίτιμπα έχει δεχτεί γκολ και στα 4 τελευταία παιχνίδια της, στο G/G τα 5 στα 7 τελευταία της Ατλέτικο Παραναένσε. Το G/G έχει τύχη και απόδοση στο 1.91.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Έκανε δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά με 4-2 στην έδρα της Μπραγκαντίνο κι είναι στο -3 από την πρώτη εξάδα. Ο Μορινίνγκο πραγματοποίησε 4 αλλαγές στο βασικό σχήμα, μετά από τέτοια εμφάνιση αναμένεται να πειράξει ξανά την ενδεκάδα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους μέσους Αλεχάντρε, Αντρέι και Φαρίας και τον επιθετικό Γκαμάλχο. Επιστρέφει ο μέσος Άντερσον που εξέτισε την ποινή του.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Παραχώρησε 1-1 στην Κορίνθιανς, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, τρίτη σε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων, με την πρόσληψη του άλλοτε Ομοσπονδιακού τεχνικού Φιλίπε Σκολάρι να αποδεικνύεται καταλυτική. Επτά νίκες και μια ήττα ο απολογισμός με τον 73χρονο τεχνικό στον πάγκο, που έφερε την Ατλέτικο στην πρώτη τετράδα και στις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τιμωρημένοι ο μπακ Άμπνερ και ο μέσος Μούρα. Τραυματίες ο αμυντικός Χελένο και οι μέσοι Κανόμπιο και Μάρλος.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet