COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΑΓΓΛΙΑ U19 - ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 19/06

ΑΓΓΛΙΑ U19 - ΑΥΣΤΡΙΑ U19 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO U19 19/06

19 Ιουνίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει στο ουδέτερο "ΣΝΠ" της Σλοβακίας την Αυστρία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι νεαροί Άγγλοι δηλώνουν πανέτοιμοι να κυνηγήσουν το τρόπαιο σε μια ακόμα διεθνή διοργάνωση και τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες, έχουν δείξει σπουδαία πράγματα. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι αήττητη εδώ και 3 χρόνια, όμως θα πρέπει να προσέξει πολύ, μιας και ούτε σε εύκολο όμιλο είναι, ούτε έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το ματς αν "στραβώσει". Η Αυστρία σκοράρει, θα πάμε στο G/G - 1.65.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΓΛΙΑ

Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τις συμμετέχουσες. Μετά το φινάλε της προηγούμενης διοργάνωσης (στην οποία δε συμμετείχε), η Αγγλία παραμένει αήττητη "χτίζοντας" ένα σύνολο που θα κυνηγήσει το 11ο τρόπαιο στην ιστορία της. Στα προκριματικά ήταν εντυπωσιακή, δεχόμενη μόλις ένα τέρμα και θέλει από νωρίς να δείξει στα τελικά το λόγο που πολλοί τη θεωρούν ως το μεγάλο φαβορί. Σχεδόν όλοι οι παίκτες αγωνίζονται εντός συνόρων, ενώ μερικοί έχουν ήδη μπει στα "μπλοκάκια" πολλών μεγάλων συλλόγων. Αμυντικά, πάντως, οφείλουν να προσέξουν πολύ στην πρεμιέρα.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Μπήκε στα τελικά αήττητη και δείχνει πως η παραγωγή ταλέντων λειτουργεί καλά στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Μεγάλο κατόρθωμα για την Αυστρία πως άφησε εκτός στα προκριματικά τη κάτοχο του τίτλου Ισπανία και αυτό ίσως είναι ένα ηχηρό μήνυμα για την Αγγλία, που θεωρητικά είναι το μεγάλο όνομα του ομίλου. Στόχος είναι μια θέση στη πρώτη 5άδα της διοργάνωσης (που δίνει εισιτήριο για το Μουντιάλ Κ20), ενώ υπάρχουν και... κρυφές ελπίδες για κάτι παραπάνω. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες στο ρόστερ που έχουν παραστάσεις από τη πρώτη κατηγορία της χώρας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet