PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 06/04

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 06/04

06 Απριλίου 2022 - 07:25

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “8” του Champions League, με τη Βιγιαρεάλ να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Οι «Βαυαροί» αντιμετωπίζουν μία ομάδα με πολύ καλή τακτική προσέγγιση στα παιχνίδια της Ευρώπης. Εντός έδρας η Βιγιαρεάλ μετρά 9 σερί παιχνίδια αήττητη και μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποια κενά που παρουσιάζει η Μπαγερν μακριά από το Μόναχο. Παίρνουμε το ρίσκο, με το 1Χ της Βιγιαρεάλ στο υπερβολικό 2.40.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχονται οι γηπεδούχοι, που είναι φανερό πως έχουν ρίξει όλο το βάρος στην ευρωπαϊκή διάκριση, μετά και την επική πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους στον προηγούμενο γύρο. Αγωνιστικά δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικές απώλειες να παραμένουν αυτές των Ντιά (Ε) και Α. Μορένο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν - Καπού, Παρέχο,  Τριγκέρος, Γέρεμι Πίνο – Ντανζούμα, Ζ. Μορένο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 εκτός έδρας της Φράιμπουργκ, σε μία αναμέτρηση όπου ήταν στην «κόψη του ξυραφιού» μέχρι το 73ο λεπτό. Βαθμολογικά εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της Ντόρτμουντ και κατάφερε να βρεθεί και πάλι στο + 9, βάζοντας τις βάσεις για ακόμη μία κατάκτηση πρωταθλήματος. Αγωνιστικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσούπο - Μοτίνγκ (Ε), Τολισό (Μ) και Σαρ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Ερναντές – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν – Λεβαντόβσκι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet