COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 03/05

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 03/05

03 Μαΐου 2022 - 07:30

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, με τη Βιγιαρεάλ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ μετά το 2-0 της αγγλικής ομάδας του πρώτου αγώνα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ένα βήμα μακριά από τον τελικό η Λίβερπουλ, η οποία μετά το 2-0 στο Άνφιλντ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Βιγιαρεάλ είναι φανερό πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση προερχόμενη από δύο ήττες. Στοιχηματικά υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας και το διπλό προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση και αξίζει κοντά στο 1.70.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία δείχνει να ξεφουσκώνει αγωνιστικά έχοντας φτάσει πολύ μακριά στη σεζόν με αρκετά μικρό ρόστερ. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε ήττα-σοκ από την Αλαβές εκτός έδρας με 2-1 και βρίσκεται πλέον οριακά μέσα στην πρώτη επτάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα μείνουν οι Πίνο (ΜΕ) και Α. Μορένο (Α), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νταντζούμα (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν – Παρέχο, Καπού, Κοκλέν – Λο Σέλσο, Ζ. Μορένο, Τσουκουέζε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε και στο Σεντ Τζέιμς Παρκ τη Νιουκάστλ την περασμένη αγωνιστική. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 19ο λεπτό του παιχνιδιού ο Κεϊτά μετά από ασίστ του Ντιόγκο Ζότα. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων η Λίβερπουλ χρειάστηκε περίπου ένα ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση της Βιγιαρεάλ και με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα για την πρόκριση. Αγωνιστικά διαθέσιμοι ξανά οι Τσιμίκας (Α) και Τζόουνς (Μ). Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (Α), Φαμπίνιο (ΜΑ), Σαλάχ (Ε), Αλκάνταρα (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet