PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 04/05

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 04/05

04 Μαΐου 2022 - 07:20

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρώτος αγώνας έληξε 3-4. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με τις δύο ομάδες να μας έχουν χαρίσει μία πολύ συναρπαστική πρώτη αναμέτρηση. Στοιχηματικά περιμένουμε αμφότερες να προσπαθήσουν να σκοράρουν, με επικρατέστερο σενάριο το συνδυαστικό Over 2.5 & G/G στο 1.70.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε το Σαββατοκύριακο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά το 4-0 κόντρα στην Εσπανιόλ πήρε διαφορά 15 πόντων από την 2η Μπαρτσελόνα και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και το 4-3 του πρώτου παιχνιδιού στην Αγγλία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι της δίνει τη δυνατότητα να παίξει την πρόκριση στην έδρα της. Σε επίπεδο απουσιών εκτός οι Αζάρ (ΜΕ), Μπέιλ (Ε) και ο Ίσκο (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας συνεχόμενες νίκες με αρκετά γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως το Over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους δύο φορές. Στο πρωτάθλημα παραμένουν σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με την Λίβερπουλ, στη μάχη που γίνεται για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Αγωνιστικά εκτός για την ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα θα μείνει ο Στόουνς (Α), ενώ επιστρέφει ο πολύτιμος μπακ Κανσέλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Φόντεν, Ζεσούς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet