ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 03:14

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo
Η Σαμπντόρια πήρε το κομβικό παιχνίδι με τη Βενέτσια και τώρα μπορεί να αισθάνεται πιο ήρεμη. Από την πλευρά τους οι «τζαλορόσι» θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, αλλά και να πάνε με θετική ψυχολογία στην «πονηρή» έξοδο στη Νορβηγία. Ποντάρισμα στο «διπλό» - 1.90
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες, έπειτα από τρεις σερί ήττες, για τη Σαμπντόρια που επικράτησε στην έδρα της Βενέτσια (2-0). Δύο τέρματα του Καπούτο (24', 38') έκριναν την αναμέτρηση, με την ομάδα του Μάρκο Τζιαμπάολο να παίρνει πολύτιμη «ανάσα» στη μάχη της παραμονής. Βρίσκεται στη 16η θέση με 29 βαθμούς, στο «+7» από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένουν εκτός οι Ντάμσγκαρντ (Μ) και Γκαμπιαντίνι (Ε), αμφίβολη η συμμετοχή των Έκνταλ (Μ) και Τζοβίνκο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Φαλκόνε – Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Φεράρι, Μούρου – Καντρέβα, Ρινκόν, Τόρσμπι – Σένσι, Σαμπίρι – Καπούτο.

ΡΟΜΑ

Ανέτρεψε τα προγνωστικά και παρότι μπήκε ως αουτσάιντερ στο ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», έκανε περίπατο κόντρα στη Λάτσιο (3-0). Ιδανικό το ξεκίνημα για τη Ρόμα, που προηγήθηκε με τον Έιμπραχαμ στα πρώτα δευτερόλεπτα! Ακολούθησαν το δεύτερο γκολ του Άγγλου φορ (22') και η απίθανη εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι (40') για να τελειώσει το ματς από το πρώτο 45λεπτο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τζανιόλο (ΜΕ) και Βερετού (Μ). Ακολουθεί το εκτός με την Μπόντο Γκλιμτ (07/04) για τα προημιτελικά του ECL.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ρουί Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Κάρσντορπ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Κριστάντε, Ζαλέφσκι – Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν – Έιμπραχαμ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet