PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΑΝΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 03/04

ΧΑΝΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 03/04

03 Απριλίου 2022 - 02:32

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Τα Χανιά βρίσκονται στη 2η θέση του Νοτίου Ομίλου, όμως δεν διατηρούν πολλές ελπίδες για την κορυφή, αφού βρίσκονται στο «-6» από τον Λεβαδειακό και με δύο αγώνες περισσότερους. Παρόλα αυτά, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αποτελούν το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στον πεσμένο Εργοτέλη. Έδρα και φόρμα μάς οδηγούν στον οριακά αποδεκτό «άσο» - 1.65
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΝΙΑ

Πήρε σημαντική νίκη στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας (2-1) και παρέμεινε στη 2η θέση του Νοτίου Ομίλου. Η ομάδα των Χανίων προηγήθηκε με τον Βασιλόγιαννη (14'), όμως οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση λίγο μετά (26'). Τελικά, τη λύση έδωσε ο Κόλλας (82') και χάρισε στους Κρητικούς τη 12η νίκη της σεζόν. Χωρίς τους σημαντικούς Φόμπι (Α), Ζιούλη (Α), Καμαρά (Α) και Κάρλος (Μ). Τουλάχιστον επιστρέφουν οι Τσαμούρης (Α) και Μασούρας (Ε).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (0-1), φτάνοντας έτσι τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Παράλληλα, ο Εργοτέλης απέτυχε να σκοράρει για τρίτο σερί ματς, με αποτέλεσμα ένα γκολ των φιλοξενούμενων (60') να είναι υπεραρκετό για την κατάληξη του αγώνα. Στη διάθεση του κόουτς Μπαδήμα είναι και πάλι οι πολύτιμοι Βουτσάς (Μ) και Κόνραντ (Ε, 8 γκολ), εκτός πλάνων οι Ποζατζίδης (Α), Μπουρσέλης (Μ) και Μπουτσάκης (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet