COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 14/05

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 14/05

14 Μαΐου 2022 - 07:15
Τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να αντιμετωπίζει στο "Γουέμπλεϊ" τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ο μεγάλος τελικός του ιστορικού Κυπέλλου Αγγλίας έχει φαβορί και αυτό είναι η Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι", πάντως, δυσκολεύονται αρκετά να αντέξουν τα συνεχή δύσκολα παιχνίδια, έχουν κούραση και φαίνεται στα τελευταία τους ματς. Η Τσέλσι είναι πιο "φρέσκια" και "διψασμένη", είναι ικανή για την έκπληξη και τη ρεβάνς από το χαμένο Λιγκ Καπ. Θα ρισκάρουμε με τη κατάκτηση για τους "μπλε" - 2.35
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Μονό παιχνίδι για τον τελικό του FA Cup. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

ΤΣΕΛΣΙ

Πανέτοιμη να σηκώσει το πρώτο φετινό της τρόπαιο είναι η Τσέλσι. Οι "μπλε" έχουν σχεδόν δεδομένη τη θέση τους στη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ και έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τελικό με τη Λίβερπουλ, θέλοντας να πάρουν και τη ρεβάνς για το χαμένο Λιγκ Καπ πριν από 2,5 μήνες στα πέναλτι. Στο 3-0 με τη Λιντς για την Πρέμιερ Λιγκ, ο Τούχελ προσπάθησε να ξεκουράσει όσους περισσότερους από τους βασικούς μπορούσε, αν και στο σημείο της σεζόν που είμαστε, όλοι τα δίνουν όλα. Θετικά στοιχεία από Ζορζίνο, Καντέ και Κόβατσιτς, πιθανόν να είναι όλοι διαθέσιμοι στα πλάνα του Γερμανού.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-2-1): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ – Τζέιμς, Ζορζίνιο, Καντέ (Λόφτους-Τσικ), Αλόνσο – Μάουντ, Βέρνερ (Πούλισικ) – Χάβερτς (Λουκάκου).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μετά τη κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ θέλει ακόμα ένα τρόπαιο στο Νησί, αυτή τη φορά το ιστορικό Κύπελλο. Οι "κόκκινοι" βλέπουν το πρωτάθλημα να απομακρύνεται μετά την γκέλα με τη Τότεναμ, όμως η σεζόν μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, αν κατακτηθεί το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κλοπ δύσκολα θα αλλάξει πράγματα στα τελευταία ματς της σεζόν, αν και έχει αμφίβολους τους Φαμπίνιο (Μ) και Φιρμίνο (Ε), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι στην αποστολή.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Κεϊτά, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ντίας, Μανέ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet