COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 12/04

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 12/04

12 Απριλίου 2022 - 07:15
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Φλαμένγκο να υποδέχεται στο "Μαρακανά" την Τάγιερες. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03:30 (13/4) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Θα είναι "ζόρικο" το ματς για τη Φλαμένγκο, καθώς η εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτή που περίμενε ο κόσμος τους. Φυσικά, το Λιμπερταδόρες είναι κάτι άλλο, όμως η Τάγιερες έρχεται με στόχο να παίξει άμυνα και να "βραχυκυκλώσει" τους Βραζιλιάνους. Το παιχνίδι θα μπορούσε να... στραβώσει για τους γηπεδούχους, θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ - 2.00
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Δεν είχε προβλήματα κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ στο Περού πριν μερικές ημέρες στην πρεμιέρα του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς πήρε το τρίποντο με 2-0. Αντιθέτως, τα βρήκε "σκούρα" στο πρωτάθλημα, μιας και δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Ατλέτικο Γκοϊανένσε (1-1), κάτι που δεν άρεσε στο κόσμο της ομάδας. Ο Πάουλο Σόουζα γνωρίζει πως χρειάζεται να βελτιώσει πολλά στο ξεκίνημα, όμως κόντρα στην Τάγιερες η Φλαμένγκο είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει απουσίες, μιας και εκτός έμειναν οι στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε, Κάιο, Φαμπρίσιο, Πάμπλο, ενώ μακροχρόνια απόντες είναι και οι επίσης αμυντικοί Ίσλα, Αΐρτον.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Έπαιξε μετά από πολλά χρόνια στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής και επιβλήθηκε με 1-0 της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από τους φίλους της ομάδας και παρότι το ηθικό ήταν στα ύψη, η ακριβώς επόμενη εμφάνιση στο πρωτάθλημα ήταν στο άλλο άκρο. Ο τεχνικός της ομάδας Καϊσίνια έκανε πολλές αλλαγές και η Τάγιερες γνώρισε τη βαριά ήττα με 5-1 εντός έδρας από τη Ντεφένσα. Οι βασικοί θα επιστρέψουν στη Βραζιλία, με τον Γκάρο (Μ) να είναι ο μόνος αμφίβολος.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet