COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 12/04

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 12/04

12 Απριλίου 2022 - 07:20
Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Παλμέιρας να υποδέχεται στο "Αλιάντζ Παρκ" την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 03:30 (13/4) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η πρεμιέρα της Παλμέιρας στο Λιμπερταδόρες ήταν εξαιρετική, σε αντίθεση με ότι ακολούθησε στο πρωτάθλημα. Η κάτοχος του τίτλου θα ψάξει το ξέσπασμα κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του θεσμού και έχει τον τρόπο και τη διάθεση για να το πετύχει. Θα πάρουμε το bet builder σε αυτό το παιχνίδι, επιλέγοντας τον άσο από ημίχρονο, μαζί με το Over 2.5 - 1.80
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων της, η Παλμέιρας θέλει να πάρει όσο πιο γρήγορα μπορεί τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Βραζιλιάνοι ήταν εντυπωσιακοί στη πρεμιέρα των ομίλων επικρατώντας με 4-0 στη Βενεζουέλα της Τάτσιρα, όμως η πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα ήταν προβληματική, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-2 από τη Σεαρά, δείχνοντας αδυναμίες στην άμυνα. Ο Φερέιρα αναμένεται να κάνει "αλχημείες" απέναντι στην Πετρολέρος, όμως η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη. Τιμωρημένος είναι ο Ζαΐλσον (Μ), τραυματίας ο Λουάν (Α).

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟΣ

Έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες και είχε καλή παρουσία, φτάνοντας μια ανάσα από τη νίκη εντός έδρας κόντρα στην Εμελέκ, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Η ομάδα από τη Βολιβία ήταν δεδομένο πως θα παίξει με πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα πριν μερικές ημέρες, εκεί όπου συνετρίβη στην έδρα της Ρόγιαλ Παρί με 5-1. Στόχος της είναι να κρατήσει το μηδέν πίσω απέναντι στην Παλμέιρας όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet