COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 08/04

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 08/04

08 Απριλίου 2022 - 07:10
Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τη Σεβίλλη να υποδέχεται στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" τη Γρανάδα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Σεβίλλη είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην έδρα της στη Λα Λίγκα και δύσκολα θα αλλάξει αυτό κόντρα στη Γρανάδα. Παρότι το ματς είναι πολύ σημαντικό για τους φιλοξενούμενους, στην Ανδαλουσία δεν υπάρχουν... χάρες, μιας και η ομάδα του Λοπετεγκί κυνηγάει τη 2η θέση. Παίρνουμε το ενδεχόμενο ο άσος να συνδυαστεί με το Under 3,5 - 1.88
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ

Κρατούσε καλά μέχρι σχεδόν το τέλος το βαθμό στη Βαρκελώνη, όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει το σημαντικό γκολ και έπιασε τους Σεβιγιάνους στη 2η θέση, εκεί όπου είναι και η Ατλέτικο. Η μάχη στη 4άδα είναι μεγάλη, όμως οι ομάδες που θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου έχουν σχεδόν ξεχωρίσει. Η Σεβίλλη δεν θέλει να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, ειδικά στην έδρα της και κόντρα στη Γρανάδα είναι αποφασισμένη να "καθαρίσει" το ματς από νωρίς. Ο Λοπετέγκι έχει αρκετές απουσίες, ειδικά στο άκρο της άμυνας, μιας και οι Ακούνια και Ρέκικ είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μοντιέλ. Στα χαφ υπάρχουν οι απουσίες των Ντιλέινι και Φερνάντες, ενώ καιρό εκτός είναι και ο Σούσο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Αουγκούστινσον – Ράκιτιτς, Γκούντελ, Χορδάν – Κορόνα, Εν Νεσίρι, Οκάμπος.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Πραγματικά "ηρωικός" ο βαθμός που πήρε η Γρανάδα κόντρα στη Βαγιεκάνο παρότι βρισκόταν πίσω με δυο γκολ και οι Ανδαλουσιανοί δείχνουν πως έχουν μέσα τους πολλή διάθεση να παλέψουν μέχρι τέλους για να ξεμπερδέψουν με την παραμονή. Είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και παρότι ακολουθούν πολύ πιο σημαντικά ματς σε σχέση με αυτό κόντρα στη "συμπολίτισσα" Σεβίλλη, ο κόουτς Τορεσίγια δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα του. Σίγουρα εκτός οι Νέβα (Α) και Ροσίνα (Μ), αμφίβολοι δίνονται οι χαφ Γκοναλόν και Μοντόρο, όπως και οι Αρίας (Α), Ράμπα (Ε) και Λοσάνο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαξιμιάνο – Κίνι, Χερμάν, Ντουάρτε, Εσκουδέρο – Πουέρτας, Πέτροβιτς, Μίγια, Κογιάδο – Λ. Σουάρες, Μολίνα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet