COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚ. - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 24/06

ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚ. - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 24/06

24 Ιουνίου 2022 - 07:30
Αναμέτρηση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλδες να αντιμετωπίζει στο "Βίκιν" του Ρέικιαβικ τη Βίκινγκουρ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το ματς θα γίνει στην πόλη της τυπικά φιλοξενούμενης, όμως ασχέτως έδρας, η ομάδα από την Ισλανδία είναι πολλές "σκάλες" ποιότητας πάνω από την αντίπαλό της. Η Ίντερ Κλαμπ βρέθηκε σε δύσκολη θέση ακόμα και από τη Λα Φιορίτα του Σαν Μαρίνο, απέναντι στη Βίκινγκουρ, θα πρέπει να στήσει... πούλμαν στην εστία της. Επιλογή το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -2 - 1.75
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δυο ομάδες οδηγούνται σε παράταση και αν δεν κριθεί ούτε εκεί, στα πέναλτι.

ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΕΣΚΑΛΔΕΣ

Παρότι ήταν το μεγάλο όνομα στον ημιτελικό των προκριματικών κόντρα στη Λα Φιορίτα, δεν είχε καθόλου απλό έργο να φτάσει στη νίκη. Η πρωταθλήτρια της Ανδόρας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους και χρειάστηκε να ανεβάσει πολύ την απόδοσή της για να φτάσει στην ανατροπή. Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν πως το έργο τους είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην, επί της ουσίας, γηπεδούχο Βίκινγκουρ. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Γκόμες (Τ) και Πο Μπος (Α).

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Για πολλούς η ομάδα από την Ισλανδία είναι το μεγάλο όνομα των προκριματικών και το φαβορί να παίξει στο 1ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον ημιτελικό βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στη Λεβάντια Τάλιν, όμως όχι μόνο αντέδρασε, αλλά έκανε... σκόνη τους Εσθονούς με το εμφατικό 6-1. Με τη βοήθεια του κόσμου της, θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση αυτή κόντρα στην Ίντερ Κλαμπ, με στόχο να πάρει το ζητούμενο, που θα ενισχύσει και τα ταμεία του συλλόγου. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά θέματα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet