ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 24/06

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 24/06

24 Ιουνίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 03:30 π.μ. (25/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Ιντερνασιονάλ είναι το λογικό φαβορί, το θέμα είναι πως θα παρουσιαστεί απέναντι στην Κοριτίμπα, η οποία δεν βρίσκεται σε καλή φάση, ενώ έχει και κακή παράδοση στην «Ίντερ». Κατά πάσα πιθανότητα, ο άσος δύσκολα θα χαθεί, για αυτό και τον επιλέγουμε σε απόδοση 1.65.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προέρχεται από ήττα «σοκ», έχασε από την Μποταφόγκο με 3-2 εντός έδρας. Διακόπηκε αήττητο σερί 16 αγώνων, ενώ η διαφορά από την κορυφή εκτοξεύτηκε στους 7 βαθμούς. Ήταν η πρώτη αποτυχία με τον Μάνο Μενέσες στον πάγκο της. Εκτός έμειναν οι Ρενέ (Α), Μοϊσές (Α), Πάτρικ (ΜΕ), Πάουλο Βίκτορ (Ε), Ντέιβιντ (Ε), Μερκάδο (Α), Βάντερσον (ΜΕ), Μποσκίλια (Μ), Ματέους (Ε). Έφυγαν οι Ντουράδο (Μ), Μπρούνο Μέντες (Α), Τιάγκο Μπαρμπόσα (Α) και Μάρκος Γκιγιέρμε (ΜΕ), μόνο ο πρώτος έπαιζε βασικός.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Με τέρμα στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε με 1-0, σε εντός έδρας ντέρμπι. Συμπλήρωσε 3 σερί ήττες, έχει χάσει έδαφος βαθμολογικά, πλησιάζει στη ζώνη υποβιβασμού. Το 2002 κέρδισε την Ιντερνασιονάλ εκτός, έκτοτε έχει απολογισμό 0-5-9. Απουσιάζουν οι Μαρκάο (Τ), Ντιέγκο (Α), Βαρλέι (Α), Μαρτίνες (Ε), Ρέζις (Μ), Ρομπίνιο (Μ), Αντρέι (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet