PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 25/06

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 25/06

24 Ιουνίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α' Αργεντινής, με την Μπόκα Τζούνιορς να υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε. Στο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 03:30 (25/06) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δίκαιο φαβορί στην αναμέτρηση η Μπόκα Τζούνιορς που μετράει τρεις νίκες και μία ήττα σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ουνιόν Σάντα Φε έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα έως τώρα στην απόδοσή της και δύσκολα την εμπιστεύεσαι. Επιλογή η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς στο 1.75.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος για την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Νιούελς Ολντ Μπόις. Στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπαράκας Σεντράλ, επικράτησε εκτός έδρας με 3-1, ενώ αγωνιστικά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκονσάλες (Μ), Μπριάσκο (Ε), Ορσίνι (Ε), Ραμίρες (Μ), Αλμένδρα (Μ) και Παβόν (Ε). Επιστρέφει ο Σάλβιο (Ε).

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στον αντίποδα, η Ουνιόν Σάντα Φε μετράει μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας τεράστιο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι με 4/4 G/G. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας συντριβή από τη Ρίβερ Πλέιτ με 5-1 και παρέμεινε στη 14η θέση με 5 βαθμούς. Στο κομμάτι των απουσιών δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδική απώλεια αυτή του Άλβες (Α). Επιστρέφει από τιμωρία ο Πορτίγιο (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet