COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 05/05

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ 05/05

05 Μαΐου 2022 - 07:05
Αναμέτρηση για τη 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Φορταλέζα να υποδέχεται στο "Καστελάο" τη Ρίβερ Πλέιτ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 01:00 (6/4) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Υπάρχει δεδομένη διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες και όσο ρόλο αν παίζει η έδρα, συνήθως στους ομίλους μιας τέτοιας διοργάνωσης, η ποιότητα βγαίνει στο γήπεδο. Οι Αργεντίνοι θέλουν να "καθαρίσουν" την πρώτη θέση, οι Βραζιλιάνοι έχουν πολλά ακόμα να φτιάξουν για να γίνουν ανταγωνιστικοί. Παίζεται το διπλό - 2.30
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Μπορεί στο πρωτάθλημα η Φορταλέζα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, όμως στο Λιμπερταδόρες με μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Αλιάνζα Λίμα, ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης και ευελπιστεί πως θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα επί της σπουδαίας Ρίβερ στο ματς που έπεται. Οι Βραζιλιάνοι, που παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τέτοια διοργάνωση, μπορεί να μην έχουν την εμπειρία, αλλά τα δίνουν όλα σε τέτοια παιχνίδια. Καμία απουσία για τον τεχνικό Βοϊβόντα.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Η εμπειρία και η ποιότητα της πρωταθλήτριας Αργεντινής είναι εμφανής σε έναν όμιλο που είναι στα μέτρα της για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, οι "εκατομμυριούχοι" δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα για τη πρόκριση και θα παίξουν στη Φορταλέζα με στόχο ακόμα ένα τρίποντο και τη πρωτιά. Στο πρωτάθλημα δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από ένα εντυπωσιακό 7-0 επί της Σαρμιέντο. Ο Γκαγιάρδο δε θα έχει τους τραυματίες Σουάρες (Ε), Μαϊδάνα (Α), Ρόχας (Α), Κιντέρο (Μ), Πένια (Μ), Ανχελέρι (Α) και Ροσέιγερ (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet