ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ breadcrumbs arrow ΛΟΡΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ 1 08/04

ΛΟΡΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ 1 08/04

08 Απριλίου 2022 - 07:00
Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Λιγκ 1, με τη Λοριάν να υποδέχεται στο "Σταντ ντου Μουστουά" τη Σεντ Ετιέν. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ σπουδαίο ματς στην "ουρά" της Λιγκ 1, με τη Λοριάν να ψάχνει το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Σεντ Ετιέν δείχνει να έχει αμυντικά θέματα, όμως η εικόνα της είναι καλύτερη από αυτή που είχε δείξει στο ξεκίνημα. Δύσκολο παιχνίδι στοιχηματικά, θα κινηθούμε προς τα 2-3 γκολ - 1.95
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΟΡΙΑΝ

Δεν περίμενε κάποιος τη Λοριάν να πάει να πάρει αποτέλεσμα στο Παρίσι κόντρα στη σχεδόν δεδομένη πρωταθλήτρια Παρί, όμως παρότι είχε την ευκαιρία να μπει στο ματς, η αμυντική της συμπεριφορά ήταν κάκιστη στο φινάλε. Το ματς με τη Σεντ Ετιέν είναι ένας από τους "τελικούς" που απομένουν για τη σωτηρία και η ομάδα από τη Βρετάνη οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εκεί όπου νίκησε μια φορά στα τελευταία 11 ματς. Αμφίβολοι οι Λε Γκοφ (Α) και Λε Φι (Μ), δεν θα αγωνιστούν οι Ίνοσεντ (Μ) και Ντιαρά (Μ).

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Κόντραρε τη Μαρσέιγ ως ένα σημείο στο προηγούμενο ματς της, όμως η διαφορά ποιότητας έκρινε την αναμέτρηση, με τους Μασσαλούς να περνούν από το Σεντ Ετιέν με 4-2. Φυσικά, οι "στεφανουά" έχουν άλλα ματς στο πρόγραμμά τους να "χτυπήσουν" για να παραμείνουν στην κατηγορία και κόντρα στη Λοριάν είναι ένα από αυτά. Ο κόουτς Ντιπρά γνωρίζει πως η ομάδα της Βρετάνης είναι μια από τις άμεσες ανταγωνίστριες, οπότε περιμένει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Οι απουσίες είναι πολλές και βασικές, καθώς δεν θα παίξουν οι Σακό (Α), Καμαρά (Μ), Μασόν (Α), Καζρί (Ε) και Αμουμά (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet