COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NATIONS LEAGUE 02/06

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NATIONS LEAGUE 02/06

02 Ιουνίου 2022 - 07:25
Αναμέτρηση για τη 1η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας του Nations League, με την Ισπανία να υποδέχεται στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" την Πορτογαλία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ δυνατό ματς στην ιβηρική χερσόνησο. Ισπανοί και Πορτογάλοι αποτελούν δυο από τις ελπίδες της Ευρώπης για διάκριση στο ερχόμενο Μουντιάλ και στη μέρα τους είναι σίγουρα αχτύπητες. Αναφορικά με το Nations League, δύσκολα τα αστέρια και των δυο θα βάλουν τα πόδια τους στη «φωτιά», όμως η έδρα εδώ θα παίξει ρόλο. Επιλέγουμε τον άσο - 2.18
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Ξεκινάει σαν... δευτεραθλήτρια του θεσμού. Αν και πολλοί θεωρούν το Nations League σαν μια ανούσια διοργάνωση, ο Λουίς Ενρίκε ανέφερε πως στόχος είναι η ομάδα να πάρει το τρόπαιο, ενώ βλέπει τα ματς μέχρι το Μουντιάλ σαν δυνατά τεστ για τους παίκτες του. Οι «φούριας ρόχας» ξεκινούν τον όμιλο με ένα πολύ δυνατό ματς κόντρα στους «γείτονες» Πορτογάλους και πέρα από τους βαθμούς, υπάρχει και το γόητρο. Τραυματίες οι Λαπόρτ (Α), Τιάγκο (Μ), Ντε Χέα (Τ), Οϊαρθάμπαλ (Ε) και Πέδρι (Μ).

Πιθανή εντεκάδα(4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ (Αθπιλικουέτα), Ι. Μαρτίνεθ (Γκαρθία), Π. Τόρες, Άλμπα – Ρόντρι, Μπουσκέτς, Γκάβι – Όλμο, Μοράτα, Φεράν Τόρες.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Από 1000 κύματα πέρασε η συμμετοχή της στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως οι Πορτογάλοι με σύμμαχο την τύχη πέρασαν από Σκόπια και Τουρκιά (αποφεύγοντας την Ιταλία) και θα έχουν την ευκαιρία να «λάμψουν» στο Κατάρ. Μέχρι τότε, βέβαια, υπάρχει άπλετος χρόνος για τον Σάντος και τους παίκτες του να δουλέψουν και να βελτιώσουν την εικόνα τους. Το Nations League και τα δύσκολα ματς του είναι μια σημαντική ευκαιρία. Όλα τα μεγάλα ονόματα είναι στην αποστολή, εκτός από τους Βιτίνια (Μ), Ντίας (Α) και Ν. Σεμέδο (Α).

Πιθανή εντεκάδα(4-3-3): Πατρίσιο – Κανσέλο, Πέπε, Ντουάρτε, Γκερέιρο – Μουτίνιο, Μπ. Σίλβα, Μπ. Φερνάντες – Οτάβιο, Ζότα, Ρονάλντο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet