ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ breadcrumbs arrow ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ;

Σε ποια στοιχηματική εταιρία να γραφτώ;

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Οκτωβρίου 2023 - 10:20
24/10/2023 - 10:20
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
sentra goal __ stoiximatikes_pou na graftwy.jpg

Το  ερώτημα «σε ποια στοιχηματική να γραφτώ» απασχολεί πολλούς παίκτες όταν ξεκινούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο online στοίχημα.

Φαντάζομαι ότι το ίδιο ερώτημα θα το έχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι έχουν εγγραφεί σε κάποια στοιχηματική και δεν είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που τους προσφέρει. Η πρώτη φόρα όμως είναι αυτή που λογικά υπάρχουν περισσότερες απορίες πάνω σε αυτό το ερώτημα.

Ίσως η απάντηση να φαίνεται απλή, αλλά σας διαβεβαιώ πως δεν είναι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να σας απαντήσει κάποιος μονολεκτικά ποια στοιχηματική είναι η καλύτερη για να κάνετε εγγραφή. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε, για να σας βοηθήσουμε, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε μόνοι σας ποια στοιχηματική πληροί όλα εκείνα τα κριτήρια που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε εγγραφή.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορές*

Συνήθως οι προσφορές* στοιχηματικών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποφασίσει κάποιος σε ποια στοιχηματική να γραφτεί. Εδώ όμως θα σας απογοητεύσουμε επειδή οι περισσότερες προσφορές όπως είναι η επιβράβευση* νέου παίκτη, η μηδενική γκανιότα*, το build a bet*, το πριμ στο παρολί* και ακόμα μερικές ακόμα, υπάρχουν με μικρές παραλλαγές σε όλες τις στοιχηματικές. Οπότε το να αποφασίζει κάποιος σε ποια στοιχηματική θα εγγραφεί βάση των προσφορών* της, μάλλον δεν είναι και το καλύτερο κριτήριο για να επιλέξει.

Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία αυτών που θα επιλέξουν να κάνουν εγγραφή βάση των προσφορών*, καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους που έχει η κάθε στοιχηματική, γιατί προφανώς και υπάρχουν διαφορετικοί όροι και προϋποθέσεις για κάθε προσφορά ξεχωριστά. Οπότε σιγουρευτείτε ότι έχετε πλήρως κατανοήσει τις υποχρεώσεις που έχετε όταν λαμβάνεται κάποια προσφορά*. Από την έρευνα που κάναμε οι 3 στοιχηματικές που ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες στον τομέα των προσφορών είναι η Novibet, το Pamestoixima.gr και η bwin.

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις είναι ουσιαστικά το άλφα και το ωμέγα στο στοίχημα. Πολύ συχνά θα διαβάσετε να γράφουν οι τίπστερ ότι ένα σημείο σε έναν συγκεκριμένο αγώνα έχει πολύ καλή απόδοση, οπότε συμφέρει να παιχθεί. Το κριτήριο δηλαδή του τίπστερ για να παίξει έναν αγώνα είναι οι αποδόσεις. Αυτός όμως έχει την εμπειρία να διακρίνει σε έναν αγώνα πότε μια απόδοση είναι συμφέρουσα ή όχι. Όσοι όμως δεν έχετε αυτή την εμπειρία θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα για να τσεκάρετε αποδόσεις και επιπλέον να ξεκαθαρίσετε τι παίκτης είστε. Είστε παίκτης που σας αρέσει να παίζετε τα χρήματα σας στο live στοίχημα η στο pre game στοίχημα.

Άλλες στοιχηματικές έχουν πολύ καλές αποδόσεις πριν την έναρξη των αγώνων (συνήθως το συνδυάζουν με προσφορές* τύπου 0% γκανιότα*) και άλλες έχουν καλύτερες όταν έχουν ξεκινήσει τα παιχνίδια στο live. Από την έρευνα που κάναμε οι στοιχηματικές που προηγούνται κατά μέσο όρο σε αυτό τον τομέα είναι η bet365, η stoiximan.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές Επιλογές

Η Ελλάδα λόγω πληθυσμού είναι σχετικά μια μικρή χώρα στην αγορά του στοιχήματος. Το ότι έχουμε πάνω από 15 online στοιχηματικές συν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό έχει αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό. Πλέον οι κλασικές επιλογές 1 Χ 2, Under-Over, ημίχρονο-τελικό και Goal-Goal θεωρούνται αυτονόητες και ξεπερασμένες.

Οι παίκτες θέλουν περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, με συνδυασμούς και παραλλαγές για να μπορούν να παίζουν με μεγαλύτερες αποδόσεις. Στοιχηματικές επιλογές όπως combo (να κερδίσει μια ομάδα και over, να κερδίσει μια ομάδα και goal-goal, να κερδίσει μια ομάδα στο ένα ημίχρονο και over, να κερδίσει και στα δυο ημίχρονα και ο αγώνας να λήξει over ή γκολ - γκολ) πλέον έχουν οι περισσότερες στοιχηματικές. Ορισμένες βέβαια προσφέρουν κάποιες έξτρα επιλογές όπως είναι οι κάρτες, τα πέναλτι, αυτογκόλ, reality (Survivor κλπ). Από την έρευνα που κάναμε οι στοιχηματικές με τις περισσότερες στοιχηματικές επιλογές είναι η Stoiximan, η Novibet και η Bwin.

Live Betting

Ο live στοιχηματισμός είναι ένας τομέας που απασχολεί και ενδιαφέρει πολλούς παίκτες. Το live betting για να είμαστε δίκαιοι όσον αφορά την κρίση μας, κανονικά θα πρέπει να το χωρίσουμε σε δυο κατηγορίες. Η μια κατηγορία είναι αυτή των αποδόσεων στα live παιχνίδια και η άλλη είναι αυτή της ποσότητας των live γεγονότων (πόσα αθλήματα - παιχνίδια υπάρχουν διαθέσιμα στο live betting της κάθε στοιχηματικής). Εμείς κάναμε μια έρευνα και προσπαθήσαμε να δούμε συνδυαστικά και τις δυο κατηγορίες για να μην σας μπερδέψουμε περισσότερο. Από την έρευνα που κάναμε οι στοιχηματικές που πήραν τον υψηλότερο βαθμό και για τις δυο κατηγορίες του live είναι η stoiximan, η bet365 και το pamestoixima.

Live Streaming*

Πολύ σημαντική κατηγορία για κάποιους παίκτες είναι και το live streaming*. Πόσα αθλητικά γεγονότα δηλαδή καλύπτει και αναμεταδίδει η στοιχηματική που θέλετε να γραφτείτε. Παλιότερα υπήρχε η άποψη ότι το live streaming* ενδιαφέρει μόνο αυτούς που παίζουν live, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Εννοείτε ότι είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που παίζει live στοιχημα να μπορεί να παρακολουθεί live τον αγώνα, αλλά ίσως το ίδιο σημαντικό να είναι και για αυτόν που έχει παίξει στοίχημα πριν να ξεκινήσει ο αγώνας.

Επίσης με το live streaming* αν σας αρέσει να παρακολουθείτε Live αθλήματα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε πολλά αθλητικά γεγονότα από διάφορα αθλήματα. Οι στοιχηματικές με την μεγαλύτερη γκάμα στο live streaming* είναι η bet365, η stoiximan και η bwin.

Cash out*

Η στοιχηματική, η οποία εφηύρε αυτή τη λειτουργία και την ενσωμάτωσε στις επιλογές των παικτών είναι η bet365. Πλέον σχεδόν όλες οι στοιχηματικές προσφέρουν το cash out* στην πλατφόρμα τους. Αν είστε όμως ο τύπος του παίκτη που υπολογίζεται πολύ στην λειτουργία του cash out* τότε οι επιλογές σας είναι πολύ συγκεκριμένες.

H bet365 πλέον το έχει εξελίξει και προσφέρει εκτός από την κανονική λειτουργία το μερικό cash out* (μπορείς να κλείσεις ένα μέρος τους στοιχήματος σου) και το αυτόματο cash out* (μπορείς να ορίσεις ένα ποσό που θέλεις και όταν το στοίχημα φθάσει σε αυτό να γίνει το cash out* αυτόματα χωρίς να το πατήσεις εσύ). Όπως όμως σας είπα παραπάνω πλέον αυτή την επιλογή μπορείτε να την βρείτε σε όλες τις στοιχηματικές.

Συναλλαγές

Δεν ξέρω πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι συναλλαγές για να αποφασίσει κάποιος να κάνει εγγραφή σε μια στοιχηματική. 

Από τη στιγμή όμως που υπάρχει και αυτό ήμασταν υποχρεωμένοι να το ψάξουμε. Αυτό που πρέπει να ψάξετε όσον αφορά τις συναλλαγές είναι να δείτε αν σας καλύπτουν οι μέθοδοι ανάληψης και κατάθεσης, αν υπάρχουν χρεώσεις για αυτές τις συναλλαγές (για παράδειγμα στην Interwetten έχουν καταργηθεί οι χρεώσεις στις καταθέσεις) και τέλος πόσο διάστημα θα χρειαστεί από τη στιγμή που θα κάνετε την ανάληψη μέχρι να πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξυπηρέτηση Πελατών

Άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσουμε πριν την επιλογή της στοιχηματικής είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να σε εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τους χρειαστείς. Οπότε αυτό που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι τους τρόπους επικοινωνίας πχ. live chat, τηλέφωνο, call to back, email, όπως και ποιοι από αυτούς τους τρόπους είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Για παράδειγμα, στη Netbet παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω messenger στο Facebook.  

Τελικό Συμπέρασμα : Σε ποια Στοιχηματική να Γραφτώ;

Όπως είδατε το να επιλέξει κάποιος μια στοιχηματική είναι καθαρά μια υποκειμενική διαδικασία. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα από όλα τι παίκτης στο στοίχημα είστε. Αμέσως μετά βάση των κριτηρίων που σας γράψαμε πιο πάνω, πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να καταλήξετε τι έχει τελικά μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Αποφασίστε ποια στοιχηματική σας ταιριάζει περισσότερο και μην επηρεάζεστε από παραπλανητικές διαφημίσεις. Εμείς ακριβώς από κάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τις 6 νόμιμες στοιχηματικές που πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία στην έρευνα που κάναμε. Αν κάνετε κλικ στην φωτογραφία της στοιχηματικής, μπορείτε να δείτε την αναλυτική αξιολόγηση που έχουμε κάνει για την κάθε εταιρία ξεχωριστά.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
Netbet
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Ελκυστικές Προσφορές*
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet