COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow STOIXIMAN FANTASY: ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ

Stoiximan Fantasy: Πώς παίζεται και συμβουλές για κέρδος

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Ιουλίου 2021 - 14:00
08/07/2021 - 14:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
stoiximan-fantasy-1000-x-500.jpg

Τα Fantasy Sports έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και βρίσκονται στην Ελλάδα μέσω της πλατφόρμας του Stoiximan. Αρκετοί, ωστόσο, είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι είναι το Stoiximan Fantasy, ενώ ένα άλλο βασικό ερώτημα είναι το πώς παίζεται το Stoiximan Fantasy, αλλά και ποια αθλήματα περιέχει. Τέτοιες απορίες σχετικά με το παιχνίδι αυτό θα προσπαθήσει να σας λύσει στο παρακάτω κείμενο η ομάδα του Sentragoal.gr

Τι είναι το Fantasy Stoiximan;

Το Fantasy Stoiximan είναι ένα εικονικό παιχνίδι και η βασική διαφορά του από το γενικό Fantasy είναι ότι αυτό έρχεται πιο κοντά στο χώρο του στοιχήματος, ενώ μέσω αυτού οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα.

Στο Fantasy, οι συμμετέχοντες δημιουργούν ομάδες σε ένα συγκεκριμένο άθλημα, οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σύμφωνα με τις αληθινές επιδόσεις των παικτών στα αληθινά παιχνίδια των πρωταθλημάτων τους. Ταυτόχρονα, η απόδοση των παικτών μετατρέπεται σε πόντους, σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχει οριστεί από τον παράγοντα που δημιούργησε το παιχνίδι, καθώς και με το σύνολο των πόντων όλων των παικτών. Οι συμμετέχοντες είναι οι ιδιοκτήτες των Fantasy ομάδων και επιλέγουν τους ποδοσφαιριστές με μορφή επιλογής ή δημοπρασίας. Τις περισσότερες, όμως, φορές υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις κατά τη διάρκεια της επιλογής των παικτών.

Πώς παίζεται το Fantasy Stoiximan;

Ο παίκτης αρχικά επιλέγει το άθλημα και το πρωτάθλημα στο οποίο θέλει να πάρει μέρος και στη συνέχεια επιλέγει το ποντάρισμα του, καθώς υπάρχουν πρωταθλήματα Fantasy με διαφορετικά χρηματικά εισιτήρια, αλλά και μερικά στα οποία η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Το κόστος τους μαζεύεται από όλες τις συμμετοχές και στη συνέχεια μοιράζεται στους νικητές, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι περισσότεροι από ένας και ποικίλουν ανάλογα με τις συμμετοχές. 

Το ένα Fantasy πρωτάθλημα διαφέρει από το άλλο.

Τι σημαίνει, λοιπόν, αυτό; Αυτό μεταφράζεται στην ύπαρξη πρωταθλημάτων που είναι διαθέσιμα κάθε μέρα, ανά εβδομάδα, ανά τρεις μέρες ή και για μία ολόκληρη χρονιά. Όσον αφορά τη σύνθεση των ομάδων, ο διοργανωτής της Fantasy κατηγορίας ορίζει το πώς θα δημιουργηθούν οι ομάδες και υπό ποιες συνθήκες. Ας πάρουμε για παράδειγμα το ποδόσφαιρο, εκεί όπου ορίζεται αν θα πρέπει να επιλεχθεί μία ενδεκάδα, αν θα πρέπει να επιλεχθούν και αλλαγές (και πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτές), καθώς πως πρέπει να είναι τα σχήματα των ομάδων. Αφού υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το πώς πρέπει να δημιουργηθεί η ομάδα, οι συμμετέχοντες διαλέγουν τους παίκτες είτε με σειρά είτε με συγκεκριμένο budget, μέσα στο οποίο πρέπει να χωρέσουν όλο τους το ρόστερ.

Stoiximan Fantasy: Ποια αθλήματα περιέχει

Τα αθλήματα που προφέρονται στο Fantasy είναι 11 στο σύνολό τους:  e-Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο Φόρμουλα 1
Μπάσκετ ΜΜΑ
Τένις Ράγκμπι
Χόκεϊ LoL
Μπέιζμπολ CS: GO

STOIXIMAN FANTASY PLAYER BETS

Τι είναι τα player bets; Η Stoiximan έχει προσθέσει το συγκεκριμένο section βάζοντας παραπάνω λειτουργίες στο fantasy. Αυτό που έχεις να κάνεις απλά είναι να επιλέξεις τους παίκτες στους οποίους θες να στοιχηματίσεις, με το ανάλογο ποσό που επιθυμείς διαμορφώνοντας παράλληλα το ανάλογο κέρδος. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να θυμάται κάποιος είναι πως οι επιλογές δεν γίνεται να υποστούν τροποποίηση από τη στιγμή που το δελτίο έχει καταχωρηθεί.  

 Δείτε παρακάτω πως λειτουργούν σε απλά βήματα

  • Επιλέγεις τον παίκτη στον οποίο θες να στοιχηματίσεις 
  • Προσαρμόζεις το ποσό που επιθυμείς να στοιχηματίσεις
  • Για να κερδίσεις, πρέπει να επαληθευτούν όλες οι επιλογές (δεν μπορείς να τις τροποποιήσεις από τη στιγμή που καταχωρήθηκε το δελτίο
  • Ένα στοίχημα ακυρώνεται αν Α) ένας ποδοσφαιριστής δεν ξεκινήσει στην αναμέτρηση Β) στα υπόλοιπα σκορ δεν πάρει μέρος στην αναμέτρηση - σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο παικτών, τα στοιχήματα πιάνονται ως μονάδα  
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

STOIXIMAN FANTASY ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Είναι τα πρωταθλήματα στα οποία επιλέγεις να λάβεις μέρος είτε με χρηματικό κριτήριο είτε με αυτό της προσωπικής αρεσκείας. Τα πρωταθλήματα στα οποία μπορείς να συμμετάσχεις έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με την περίοδο κατά την οποία λαμβάνουν χώρα αληθινά πρωταθλήματα - τουρνουά. Παράδειγμα αποτελεί η επιλογή να δημιουργήσεις την ομάδα σου υπό τα πλαίσια του Euro ή του Copa America που γίνονται τώρα. Με την ίδια λογική, παρόμοια τακτική ακολουθείται και κατά τους αγώνες του UEFA Champions League ή του Europa League, αλλά και με τα “εικονικά” πρωταθλήματα των χωρών. 

 STOIXIMAN FANTASY LEADERBORAD 

Έχει να κάνει με την συνολική κατάταξη - συγκομιδή πόντων όλων των παικτών που λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα. Ο τρόπος που υπολογίζεται είναι συγκεκριμένος, καθώς ο συμμετέχων με το μεγαλύτερο καθαρό κέρδος (συνολικά κέρδη από τα οποία αφαιρείται το συνολικό κόστος συμμετοχής στο εκάστοτε τουρνουά) της κάθε αγωνιστικής, θα είναι αυτός που θα λάβει τους περισσότερους πόντους. Με την ίδια λογική προκύπτουν οι νικητές για τη δεύτερη, την τρίτη θέση και ούτω καθεξής.

Stoiximan Fantasy Κόλπα και Συμβουλές

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε κάποια tips που σας δίνονται όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζετε την ομάδα σας στο Stoiximan Fantasy. Βήματα και οδηγίες τις οποίες αν ακολουθήσετε θα δημιουργήσετε την ομάδα της κορυφής. 

  • Στρατηγική μεταγραφών: Επιλογή συστήματος και στρατηγικής που θα ταιριάζει αγωνιστικά και θα βοηθάει να διατηρείς ως έχει το πλάνο σου. Τα μακροχρόνια τουρνουά είναι σαν μαραθώνιος και σίγουρα θα χρειαστεί ενδιάμεσα να αλλάξεις την τακτική σου.
  • Ό,τι πληρώνεις παίρνεις: Στο Fantasy η τιμή ενός παίκτη πρέπει να μεταφράζεται σε πόντους τους οποίους θα λάβεις πίσω ως μάνατζερ. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως όταν επιλέγεις έναν ακριβό παίκτη περιμένεις και την καλή επίδοση ενώ, την ίδια στιγμή, δεν πρέπει να έχεις μεγάλες απαιτήσεις από φτηνούς παίκτες των μικρομεσαίων ομάδων.
  • Οι αναπληρωματικοί δεν δίνουν πόντους: Για αυτό τον λόγο  το μεγαλύτερο μέρος του budget πρέπει να ξοδευτεί στην αρχική ενδεκάδα. Για να το κάνεις αυτό, δοκίμασε ο 5ος μέσος σου να έχει αξία 4,5 εκατομμύρια, ο 2ος τερματοφύλακας 4 εκατομμύρια και ο 5ος αμυντικός 4 εκατομμύρια.
  • Το σενάριο της συνιδιοκτησίας: Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με το πόσοι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα έχουν στο ρόστερ τους τον ίδιο παίκτη. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ σημαντικό στην επιλογή των μεταγραφών καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσεις όλους σου τους πόντους τη στιγμή που οι υπόλοιποι κερδίζουν, αν δεν έχεις στο έμψυχο δυναμικό σου έναν παίκτη με μεγάλη συνιδιοκτησία. Η συμβουλή στην παρούσα φάση έχει να κάνει με την επιλογή δημοφιλών παικτών, καθώς οφείλεις να διατηρείς ισορροπία ισορροπία μεταξύ παικτών υψηλής και χαμηλής συνιδιοκτησίας.
  • Προσεκτική επιλογή όσον αφορά τον αρχηγό: Η επιλογή του αρχηγού είναι η πιο καταλυτική απόφαση που πρέπει να πάρεις πριν από το εκάστοτε πρωτάθλημα ή την εκάστοτε αγωνιστική.
  • Μεταγραφές με υπομονή και σκέψη: Αν σε απογοητεύσει η επίδοση ενός παίκτη τότε μην βιαστείς να τον αντικαταστήσεις. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη στο ρόστερ σου είναι σημαντικά στοιχεία στο Fantasy. 

Συμβουλές για να δημιουργήσεις την ομάδα σου στα καθημερινά τουρνουά Fantasy.

Εδώ θα βρείτε 5 μικρές συμβουλές, με τις οποίες θα μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους πόντους, το οποίο μεταφράζεται σε άνοδο στο Leaderboard (κατάταξη συμμετεχόντων). 

  • «Δες το ματς»: Το Fantasy αποτελεί σίγουρα ένα παιχνίδι στο οποίο χρειάζονται οι μαντικές σου ικανότητες. Αυτό που έχεις να κάνεις έτσι ώστε να μαζέψεις πολλούς πόντους είναι να προβλέψεις τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και τον σκόρερ ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.
  • Εντόπισε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές: Με κριτήρια το πόσο κοστίζουν, τους αναμενόμενους πόντους που θα σου φέρουν καθώς και, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το ποσοστό τη συνιδιοκτησίας τους. 
  • Στροφή σε φτηνές λύσεις: Στο σενάριο πως έχεις ξεμείνει από χρήματα, κατευθύνεσαι προς λιγότερο ακριβές περιπτώσεις παικτών ώστε να ολοκληρώσεις το χτίσιμο του ρόστερ σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως έχεις ανάγκη και τα δύο είδη ποδοσφαιριστών, για να έχεις την τελική κρίση του πώς θα τους χρησιμοποιήσεις.  
  • Παίξε πέρα από τα πεπατημένα: Μην στέκεσαι σε περίπλοκες συνθήκες όταν καλείσαι να επιλέξεις κάποιον παίκτη. Εντόπισε τους παίκτες που σου τραβάνε περισσότερο την προσοχή, ανάλυσέ όλα τα δεδομένα και στοιχεία και κατέληξε στην τελική σου απόφαση.
  • Στήσε την ομάδα σου: Πλέον, έχεις ολοκληρώσει την έρευνα και έχεις τον απόλυτο έλεγχο του ρόστερ σου. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για σένα και απαιτούν από εσένα την απαραίτητη προσοχή. Τι σημαίνει αυτό; Πως όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις στην ομάδα σου τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες θα συγκεντρώσεις για κέρδος.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Τα τουρνουά με εγγυημένο έπαθλο φέρουν την ένδειξη GTD/Guaranteed.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet