ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ COMBO BETS

Τι είναι και πως παίζονται τα Combo Bets

Sentragoal Team
Sentragoal Team
13 Αυγούστου 2021 - 12:54
13/08/2021 - 12:54
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
ti-einai-ta-combo-bets1000-x-500.jpg

Όσο η τεχνολογία αλλά και ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών μεγαλώνει τόσο θα αυξάνονται οι στοιχηματικές αγορές και επιλογές για τους παίχτες. Και αυτό σίγουρα μόνο θετικό μπορεί να είναι. Μια αγορά που συνεχώς εξελίσσεται αλλά και γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από τους παίχτες είναι αυτή των Combo Bets ή συνδυαστικών στοιχημάτων (ελληνιστί). Πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσα αγορά με πολλές διαθέσιμες επιλογές που ουσιαστικά συνδυάζει 2 διαφορετικά στοιχήματα σε ένα, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ καλύτερες αποδόσεις. Παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα δημοφιλέστερα combo bets, πως παίζονται, αλλά θα αναλύσουμε και τα πλεονέκτημα/μειονεκτήματα που αυτά έχουν.

Combo Bets Κατηγορίες

Οι Bookmakers προσπαθούν συνέχεια να εξελίσσουν το προϊόν τους προσφέροντας νέες ιδέες, νέες αγορές και ευκαιρίες στους πελάτες τους. Τα combo bets ανήκουν ακριβώς σε αυτή την κατηγορία και προσφέρουν ένα ευρύ μενού συνδυαστικών στοιχημάτων, κυριολεκτικά για όλα τα γούστα, ώστε οι παίχτες να καταλήξουν σε αυτό που ψάχνουν για το παιχνίδι τους. Πάμε να δούμε ποια είναι τα combo bets.

  • Αποτέλεσμα και Over/Under: Αναμφίβολα πρόκειται για το πλέον δημοφιλές συνδυαστικό στοίχημα το οποίο μας επιτρέπει να ποντάρουμε συνδυαστικά στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και στο αν έχουμε over/under στο παιχνίδι. Μάλιστα υπάρχει ποικιλία επιλογών από over/under5 μέχρι over/under 5.5 σε πολλές πλατφόρμες.
  • Αποτέλεσμα και G/NG: Σε αυτή την περίπτωση επιλέγουμε το τελικό αποτέλεσμα μαζί με το αν θα σκοράρουν ή όχι και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.
  • Διπλή ευκαιρία και Over/Under: Πολύ αγαπημένο bet και αυτό καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε διπλή ευκαιρία όσον αφορά το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με over/under (από 1.5 μέχρι 5.5) συνολικά στο παιχνίδι, με καλές αποδόσεις σε πολλές περιπτώσεις.
  • Διπλή ευκαιρία και G/NG: Εδώ επιλέγουμε διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με το αν θα σκοράρουν ή όχι οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.
  • Over/Under και G/NG: Από τα πολύ δημοφιλή στοιχήματα και αυτό όπου ποντάρουμε στα διάφορα lines του Over/Under σε συνδυασμό όμως με το αν θα σκοράρουν ή όχι και οι 2 ομάδες στο παιχνίδι.
  • ΗΤ/FT και Over/Under: Για αυτούς που κυνηγάνε μεγάλες αποδόσεις το συγκεκριμένο είναι ιδανικό bet, καθώς συνδυάζει νικητή ημιχρόνου/τελικού μαζί με over/under (στα lines που προαναφέρθηκαν). Δύσκολο bet καθώς ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αλλά ταυτόχρονα προσφέρονται και μεγάλες αποδόσεις.
  • Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελικός νικητής: Ένα πολύ καλό combo bet στο οποίο ποντάρουμε στην ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και στον τελικό νικητή του παιχνιδιού. Και σε αυτή την περίπτωση παίρνουμε εξαιρετικές αποδόσεις.
  • Αποτέλεσμα και Anytime scorer: Εδώ επιλέγουμε τον τελικό νικητή του αγώνα μαζί με έναν παίχτη από οποιαδήποτε ομάδα που πιστεύουμε πως θα σκοράρει μέσα στο παιχνίδι. Επίσης σε πολλές πλατφόρμες υπάρχουν και επιλογές με παίχτη που θα σκοράρει πρώτος προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως σε πολλά combo bets (κυρίως σε αυτά που έχουν να κάνουν με τελικό αποτέλεσμα και g/ng ή over/under) υπάρχει διαθέσιμη και η αγορά του ημιχρόνου όπου προφανώς και οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες. Άλλωστε αυτές πάνε πάντα μαζί με το ρίσκο, όσο μεγαλώνει το ένα μεγαλώνει και το άλλο.

Πλεονεκτήματα των Combo Bets

Είναι γεγονός πως κάθε στοιχηματική αγορά έχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα τα οποία ο κάθε παίχτης που την επιλέγει στο παιχνίδι του θα πρέπει να τα γνωρίζει. Παρακάτω θα δούμε ποια είναι αυτά για την αγορά των Combo Bets.

  • Θετική σχέση απόδοσης-ρίσκου: Στα combo bets συνδυάζουμε 2 διαφορετικές επιλογές σε ένα στοίχημα και αυτό αναμφίβολα σε πολλές περιπτώσεις αυξάνει το όποιο ρίσκο επιβεβαίωσης του σημείου. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η απόδοση αυξάνει σημαντικά χωρίς να αυξάνεται πολύ το ρίσκο. Για παράδειγμα ένα φαβορί της τάξης του 1.35 αν το ποντάρουμε σε combo bet με το συνολικό over5 στο παιχνίδι μπορεί να μας δώσει απόδοση 1.55, ενώ αν το ποντάρουμε με το over 1.5 του νικητή τότε παίρνουμε ακόμα καλύτερη απόδοση της τάξης του 1.70-1.75. Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου περιμένουμε εύκολη νίκη του φαβορί μπορούμε να μικρό ρίσκο να πάρουμε πολύ καλύτερη απόδοση επιλέγοντας το αντίστοιχο συνδυαστικό στοίχημα.
  • Πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών: Τα combo bets προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα συνδυαστικών επιλογών για όλα τα γούστα όπως προείπαμε. Και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παίχτη να διαμορφώσει ανάλογα και το παιχνίδι του, ήτοι να ρισκάρει περισσότερο ή να παίξει πιο συγκρατημένα και συντηρητικά. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως οι αποδόσεις από εταιρεία σε εταιρεία διαφέρουν στα συνδυαστικά στοιχήματα οπότε καλό είναι κάθε παίχτης να έχει ενεργό λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές πλατφόρμες.

Μειονεκτήματα των Combo Bets

  • Δύο τα ζητούμενα: Συνδυαστικό στοίχημα σημαίνει 2 επιλογές σε μία. Αυτό ακόμα κι αν μας δίνει μεγαλύτερη απόδοση δεν αναιρεί το γεγονός πως για να επαληθευτεί το σημείο που επιλέξαμε θα πρέπει να επαληθευτούν 2 διαφορετικές επιλογές. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ένα combo bet χάνεται επειδή επαληθεύτηκε το ένα από τα 2 στοιχήματα (πχ, ο άσος αλλά όχι το over σε ένα 2-0).
  • Μεγαλύτερη γκανιότα: Έχουμε σε πολλά άρθρα αναφερθεί στην γκανιότα και πως αυτή αυξάνεται όσο αυξάνονται οι στοιχηματικές μας επιλογές σε ένα δελτίο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα combo bets όπου όπως είπαμε συνδυάζουν περισσότερες από μια επιλογές κάτι που αυτόματα σημαίνει πως έχουν και μεγαλύτερη γκανιότα δίνοντας το πλεονέκτημα στους book.

Διαφορά Combo Bets με Bet Builder

Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν συχνά ποια είναι η διαφορά των συνδυαστικών στοιχημάτων με το bet builder που όλες οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν προσθέσει στο μενού τους. Η διαφορά είναι πως τα combo bets είναι φιξαρισμένες επιλογές από την πλατφόρμα με συγκεκριμένες αποδόσεις πάνω στις οποίες ο παίχτης δεν έχει καμία επιρροή, ενώ το bet builder σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις όποιες και όσες αγορές επιθυμείς από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Πέραν αυτού σημαντικό είναι και πως τα combo μπορούν να μπουν σε παρολί, ενώ τα συνδυαστικά από το bet builder παίζονται μόνα τους σε όλες σχεδόν τις online πλατφόρμες.

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
Vistabet
8.9
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Build a Bet
Auto Cash Out*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet