PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ & ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ

Ασιατικό Χάντικαπ: Τι είναι & πως υπολογίζεται

Sentragoal Team
Sentragoal Team
13 Αυγούστου 2021 - 13:24
13/08/2021 - 13:24
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
asiatiko-handicap-1000-x-500 (1).jpg

Αναμφίβολα μια από τις πλέον δημοφιλείς αγορές στοιχήματος, την οποία πολλοί παίχτες προτιμούν είναι το ασιατικό χάντικαπ. Στο ασιατικό χάντικαπ που έχει πολλές μορφές τις οποίες θα εξηγήσουμε παρακάτω, παίζεις με 2 πιθανά αποτελέσματα και με αισθητά χαμηλότερη γκανιότα. Στο ασιατικό χάντικαπ που προσφέρεται κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες κάθε ομάδα έχει τις ίδιες πιθανότητες νίκης. Σε ένα τέτοιο σύστημα, όπου η ισοπαλία δεν παίζει, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορες μορφές παίρνοντας πλεονέκτημα ή μειονέκτημα σε γκολ ή σε κλάσματα γκολ. Φυσικά ασιατικά μπορείς να βρεις όχι μόνο σε pre-game αλλά και σε live στοιχηματισμό την ώρα των αγώνων. Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο στην αρχή, όμως αν διαβάσεις παρακάτω θα λυθούν όλες οι απορίες και θα μπορείς άνετα να χρησιμοποιείς κάθε είδους ασιατικό χάντικαπ.

Χάντικαπ +2: 

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, κερδίζεις. Εάν η ομάδα που πόνταρες χάσει με 2 γκολ διαφορά τότε σου επιστρέφεται το ποσό που πόνταρες.

Χάντικαπ -2

Σε περίπτωση που η ομάδα σου κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ τότε παίρνεις όλο το ποσό. Εάν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε παίρνεις πίσω όλο το ποσό που πόνταρες.

Χάντικαπ +1.75 ή +1.5,2

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει, φέρει ισοπαλία ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, τότε κερδίζεις. Εάν η ομάδα που πόνταρες χάσει με δύο γκολ διαφορά τότε χάνεις το ½(μισό) του ποσού που πόνταρες και το άλλο ½(μισό) το παίρνεις πίσω.

Χάντικαπ -1.75 ή -1.5,2

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει με τρία ή περισσότερα γκολ τότε κερδίζεις. Εάν η ομάδα που επέλεξες κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε παίρνεις το μισό της μέγιστης απόδοσης. Παράδειγμα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λεβάντε, ο άσσος δίνει 1.10 ενώ το χάντικαπ -1.75 πληρώνει 1.90. Σε περίπτωση που κερδίσει με τρία γκολ η Μπαρτσελόνα πληρώνεσαι κανονικά το 1.90. Σε περίπτωση που κερδίσει με ένα γκολ χάνεις το ποντάρισμα. Ενώ στην περίπτωση που κερδίσει η Μπαρτσελόνα με 2 τέρματα τότε παίρνεις: Τελική Απόδοση= (Απόδοση -1.75+1)/2, =Τελ. Απόδ.=(1.90+1)/2=1.45.

Χάντικαπ +1.5

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ, κερδίζεις. Αν χάσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω χάνεις το στοίχημά.

Χάντικαπ -1.5

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ, κερδίζεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνεις το ποντάρισμα.

Χάντικαπ +1.25 ή +1,1.5

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει ή έρθει ισόπαλη, τότε κερδίζεις. Αν χάσει με ένα γκολ τότε παίρνεις το μισό της μέγιστης απόδοσης. Παράδειγμα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο και ποντάρεις στο +1.25 σε απόδοση 2.00. Αν το ματς λήξει Χ2 τότε παίρνεις την απόδοση του χάντικαπ. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει με ένα γκολ τότε παίρνεις: Τελική Απόδοση= (Απόδοση +1.25+1)/2, = Τελ. Απόδ. =(2.00+1)/2=1.50.

Χάντικαπ -1.25 ή -1,1.5

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες κερδίσει με 2 ή περισσότερα τέρματα, τότε κερδίζεις. Αν κερδίσει με διαφορά ενός γκολ χάνεις το 50% του ποσού που πόνταρες ή όπως αναφέρθηκε και στις προηγούμενες περιπτώσεις, σου επιστρέφονται τα μισά χρήματα από αυτά που στοιχημάτισες. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα χάνεις το στοίχημα.

Xάντικαπ +1

Σε περίπτωση που η ομάδα σου κερδίσει ή έρθει ισόπαλη τότε κερδίζεις. Εάν η ομάδα που επέλεξες χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που πόνταρες επιστρέφεται.

Χάντικαπ -1

Σε περίπτωση που η ομάδα σου κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ τότε παίρνεις όλο το ποσό. Αν η ομάδα σου κερδίσει με 1 γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που στοιχημάτισες.

Χάντικαπ +0.75 ή +0.5,1

Σε περίπτωση που η ομάδα που πόνταρες κερδίσει ή έρθει ισοπαλία τότε παίρνεις όλο το ποσό. Εάν η ομάδα σου χάσει με ένα γκολ, τότε παίρνεις πίσω τα μισά χρήματα από το ποντάρισμα. Αυτό το είδος στοιχήματος αξίζει να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα που ποντάρεις σε  εκπλήξεις όπου πιστεύεις ότι στη χειρότερη περίπτωση η ομάδα σου θα χάσει με ένα τέρμα. Σε περίπτωση τελικά που χάσει η ομάδα που πόνταρες με ένα γκολ δεν χάνονται οι στήλες σου, αλλά το παιχνίδι θεωρείται «πιασμένο» με 0,5 απόδοση.

Χάντικαπ -0.75 ή -0.5,1

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες με -0.75 χάντικαπ κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ παίρνεις όλη την απόδοση. Αν όμως κερδίσει με ένα γκολ τότε παίρνεις το μισό της μέγιστης απόδοσης: Παράδειγμα: Ποντάρεις στο -0.75 την ΑΕΚ που φιλοξενεί τον Βόλο. Ο άσσος πληρώνει 1.55, ενώ το Χάντικαπ -0.75 πληρώνει 1.80. Σε περίπτωση που κερδίσει η ΑΕΚ με 2 γκολ εσύ παίρνεις το 1.80, σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει με ένα γκολ τότε παίρνεις: Τελική Απόδοση = (Απόδοση -0.75+1)/2, = Τελ. Απόδ.= (1.80+1)/2=1.40.

Χάντικαπ -0.5

Σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα που πόνταρες τότε  κερδίζεις. Είναι ουσιαστικά το ίδιο όπως αν πόνταρες σε 1 ή 2, αλλά πρέπει να το κοιτάς καθώς αρκετές φορές το χάντικαπ -0.5 έχει μεγαλύτερη απόδοση από ότι η απλή νίκη στην ίδια πλατφόρμα. Άρα αξίζει να ποντάρεις με -0.5 χάντικαπ παρά απλά το σημείο που είναι ακριβώς το ίδιο.

Χάντικαπ +0.25 ή +0.0,5

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχεις επιλέξει με χάντικαπ +0.25 κερδίσει τότε παίρνεις ολόκληρο το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζεις το μισό από το μέγιστο της απόδοσης. Παράδειγμα: Ποντάρεις το +0.25 του Άρη μέσα στον Ατρόμητο. Το διπλό πληρώνει 3.00, ενώ το handicap +0.25 έχει απόδοση 1.90. Σε περίπτωση που κερδίσει ο Άρης πληρώνεσαι το 1.90, σε περίπτωση που το παιχνίδι έρθει ισόπαλο εσύ  παίρνεις: Τελική Απόδοση = (Απόδοση +0.25+1)/2, = Τελ. Απόδ.= (1.9+1)/2=1.45.

Χάντικαπ -0.25 ή -0.0,5

Σε περίπτωση που η ομάδα που επέλεξες με χάντικαπ -0.25 κερδίσει τότε κερδίζεις το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνεται το μισό από το ποντάρισμα σου και το άλλο μισό το παίρνεις πίσω. Ουσιαστικά αυτό το στοίχημα είναι κάτι σαν «μισό draw no bet», δηλαδή μειώνεται η απόδοσή σου στο μισό απ’ ότι θα μειωνόταν με το draw no bet, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνεις τα μισά χρήματά πίσω.

Χάντικαπ 0 ή Draw No Bet

Σε περίπτωση που η ομάδα που έχεις επιλέξει με χάντικαπ 0 κερδίσει τότε κερδίζεις το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνεις πίσω το ποσό που πόνταρες. Το στοίχημα αυτό στις πλατφόρμες το βρίσκεις συνήθως ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ασιατικά.

Ασιατικά OverUnder

Εκτός από τα ασιατικά σημεία που είναι δημοφιλή εξίσου δημοφιλή τελευταία είναι και τα ασιατικά over/under. Φυσικά, εκτός από τα κλασικά over/under 2.5, 3.5 κλπ, υπάρχουν και τα over/under 2, 3 ή τα split 2.25, 2.75 κ.α.

Ασιατικό over/under 2

Ποντάροντας στο over 2 τέρματα κερδίζεις αν μπουν 3 ή περισσότερα γκολ στο παιχνίδι, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω αν μπουν ακριβώς 2 γκολ, ενώ χάνεις το στοίχημα αν μπουν 0-1 τέρματα. Ομοίως, στο under 2 γκολ κερδίζεις το στοίχημα αν μπουν 0 ή 1 γκολ, έχεις επιστροφή στα 2 γκολ και χάνεις σε 3 ή περισσότερα τέρματα. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα διαθέσιμα ασιατικά του ίδιου στυλ.

Ασιατικό under/over 2.25

Όπως ακριβώς και στα αστιατικά σημεία το ποντάρισμα μοιράζεται όχι σε ένα αλλά σε 2 στοιχήματα. Το ένα είναι το over/under 2 γκολ και το δεύτερο είναι το over/under 2.5 γκολ. Αν επιλέξεις το over 2, 2.5 τότε κερδίζεις το στοίχημα αν μπουν 3 ή περισσότερα γκολ, ενώ αν μπουν 2 γκολ τότε παίρνεις πίσω το μισό ποντάρισμα από το over 2 και χάνεις το άλλο μισό από το over 2.5. Αν μπει 0-1 γκολ τότε χάνεις όλο το ποντάρισμα.

Ασιατικό under/over 2.75              

Το συγκεκριμένο ασιατικό χωρίζεται σε over/under 3 και over/under 2.5. Αν επιλέξεις το over κερδίζεις όλο το στοίχημα αν μπουν 4 ή παραπάνω γκολ, ενώ αν μπουν 3 τέρματα κερδίζεις το μισό στοίχημα από το over 2.5, ενώ το over 3 επιστρέφεται. Αν μπουν μέχρι 2 τέρματα τότε χάνεις όλο το στοίχημα. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τα υπόλοιπα split ασιατικά στοιχήματα.

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
Vistabet
8.9
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Build a Bet
Auto Cash Out*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet