COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Στοίχημα εκπλήξεις

Sentragoal Team
Sentragoal Team
13 Αυγούστου 2021 - 13:23
13/08/2021 - 13:23
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
STOIXIMAN-EKPLHKSEIS-1000-x-500.jpg

Η μαγεία του ποδοσφαίρου αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στο πλούσιο θέαμα και τις επιδόσεις των μεγάλων αστέρων, αλλά και στις εκπλήξεις που ο βασιλιάς των σπορ προσφέρει με μεγάλη συχνότητα. Οι εκπλήξεις αυτές αναπόφευκτά συναντώνται και στον κόσμο του στοιχήματος, αποτελώντας πλέον έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού που επιλέγουν ουκ ολίγοι παίκτες.

Όταν μιλάμε για στοίχημα εκπλήξεις, αναφερόμαστε κατά βάση σε σημεία που παίζουν το ρόλο του αουτσάιντερ και που φυσικά προσφέρονται σε μεγάλες αποδόσεις. Τα συναντάμε και υπό την ονομασία στοιχήματα μπόμπες και ποικίλλουν ανάλογα με την κρίση του εκάστοτε παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, «μπόμπα» για μια μερίδα παικτών αποτελούν τα σημεία με απόδοση κόντρα στο 3.00, ενώ για άλλους ο πήχης ανεβαίνει καθώς αναζητούν αποδόσεις που ξεκινάνε από το 6.00 και ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

Εκπλήξεις στο στοίχημα

Το στοίχημα εκπλήξεις όπως προαναφέρθηκε βασίζεται στις ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις, οι οποίες πολλαπλασιαζόμενες με ένα μικρό ποντάρισμα δύναται να οδηγήσουν ακόμη και σε εξωπραγματικά κέρδη. Αρκεί βέβαια η εκάστοτε βόμβα να…σκάσει! Αυτό αποτελεί και το κοινό σημείο όλων των κατηγοριών που ανήκουν στα στοιχήματα – εκπλήξεις. Οι βασικότερες από αυτές είναι οι παρακάτω:

Νίκη αουτσάιντερ: Πρόκειται για την πιο κλασσική περίπτωση κατά την οποία μπορούμε να μιλήσουμε για έκπληξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί πιθανή νίκη της Μπράιτον στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Για να επαληθευτεί ωστόσο ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να συνηγορούν υπέρ του και συγκεκριμένοι παράγοντες τους οποίους κάθε παίκτης καλείται να συνυπολογίζει στη μελέτη του. Τέτοιοι παράγοντες είναι το κίνητρο του αουτσάιντερ (πχ παραμονή στην κατηγορία), η αδιαφορία του φαβορί (ακολουθεί σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, έλλειψη στόχου) ή ακόμα και ο συνδυασμός των δύο. Το αγωνιστικό ρεπορτάζ επίσης δύναται να οδηγήσει στην επιλογή ενός αουτσάιντερ, ιδίως όταν αναφέρονται σημαντικές απουσίες στην αποστολή του φαβορί για διάφορους λόγους.

Σημειώνεται πως το ρόλο του αουτσάιντερ μπορεί να παίξει και το under 2.5, σε περιπτώσεις που προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 3.00, με το 1.35 του over 2.5 να φαντάζει το φαβορί στη συγκεκριμένη αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να συντρέχουν και πάλι συγκεκριμένοι λόγοι που να υποστηρίζουν την επιλογή του εν λόγω σημείου.

Ειδικά στοιχήματα: Στην κατηγορία αυτή συναντάμε κυρίως τα στοιχήματα σε anytime σκόρερ, ακριβές σκορ και ημίχρονο-τελικό. Κι αν το σενάριο να σκοράρει ο βασικός φορ μιας ομάδας δεν αποτελεί έκπληξη, δεν ισχύει το ίδιο για τους αμυντικούς που προσφέρονται σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις προκειμένου να βρουν δίχτυα. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα ιδιαιτέρως δημοφιλή το τελευταίο διάστημα συνδυαστικά στοιχήματα (combo bets). Πρόκειται για στοιχήματα που έχουν περισσότερο το χαρακτήρα του fun bet καθώς συνδυάζουν συγκεκριμένο παίκτη ως σκόρερ με νίκη της ομάδας του ή με το σύνολο των γκολ ή γενικότερα με οποιαδήποτε άλλη αγορά ο κάθε παίκτης επιθυμεί να ανεβάσει το βαθμό δυσκολίας αλλά και την απόδοση.

Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι επιλογές στο στοίχημα – εκπλήξεις, θα πρέπει πάντα να θυμάστε πως οι πιθανότητες είναι εναντίον σας, κάτι που σημαίνει πως πιο συχνά θα καταγράψετε απώλειες παρά θα οδηγηθείτε στο ταμείο. Ωστόσο, κάθε πετυχημένη επιλογή θα ισοσταθμίζει έναν σημαντικό αριθμό αποτυχιών απλά και μόνο γιατί βάσει αποδόσεων το κέρδος θα είναι ικανό να καλύψει προηγούμενες χρηματικές απώλειες.  Ας υποθέσουμε πως ρισκάρετε επτά διαδοχικές φορές από 1 € (ενδεικτικό ποντάρισμα) σε επιλογές – μπόμπες με τη μέση απόδοση να ανέρχεται στο 10.00. Μία και μόνο πετυχημένη εκτίμηση αρκεί για να οδηγήσει στο κέρδος, υπερκαλύπτοντας τα προηγούμενα χαμένα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε οπλισμένοι με περίσσεια υπομονή, υψηλό κεφάλαιο και φυσικά…αστείρευτες εμπνεύσεις!

Συμβουλές για στοίχημα εκπλήξεις

Όλοι ανεξαιρέτως οι τρόποι παιχνιδιού στο στοίχημα, επιδέχονται και την εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής. Στην περίπτωση που το ζητούμενο είναι οι εκπλήξεις στο στοίχημα, καλείστε να αναζητήσετε και να βρείτε τα κατάλληλα παιχνίδια. Προκειμένου λοιπόν να γίνει πιο εύκολη υπόθεση η εξεύρεση των εκπλήξεων στο στοίχημα, δεν έχετε παρά να δώσετε βάση στα παρακάτω:

Η σημασία των ντέρμπι: Κάθε ντέρμπι (είτε τοπικό είτε όχι) σημαίνει πως και οι δύο ομάδες έχουν ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη που δεν είναι άλλο από το γόητρο. Συνεπώς, ακόμα κι αν τις χωρίζουν πολλές βαθμολογικές θέσεις, όλα είναι πιθανό να συμβούν. Στο πλαίσιο αυτό, η τυχόν υψηλή απόδοση της νίκης του αουστάιντερ αποτελεί πολύ συχνά value bet και έχει αυξημένες πιθανότητες να επαληθεύσει την έκπληξη.

Η φόρμα: Ας υποθέσουμε πως το φαβορί μιας αναμέτρησης προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και το αουτσάιντερ πληρώνει 7.00. Αν όμως το φαβορί μετράει τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα εντός έδρας, τότε η απόδοση του 1.50 γίνεται αυτόματα πλασματική και η αξία βρίσκεται στη νίκη του αουτσάιντερ, ιδίως αν τα τελευταία του αποτελέσματα κρίνονται θετικά. Συνεπώς η φόρμα των ομάδων παίζει σημαντικό ρόλο και δύνανται να οδηγήσει στον εντοπισμό ενός σημείου έκπληξη με καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Νέος προπονητής στον πάγκο: Το συγκεκριμένο γεγονός μπορεί αναμφίβολα να επηρεάσει την απόδοση μιας ομάδας, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Πιθανή αλλαγή του συστήματος και η δίψα των ποδοσφαιριστών να δείξουν την αξία τους στον νέο τεχνικό είναι στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη νίκη ενός αουτσάιντερ και συνεπώς στην επιβεβαίωση ενός στοίχηματος – έκπληξη.

Τα σερί είναι για να…σπάνε: Η στατιστική έχει αποδείξει πως το συγκεκριμένο ρητό επαληθεύεται και μάλιστα σε τακτική βάση και μπορεί να βρει εφαρμογή στο στοίχημα σε εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, ομάδες που τρέχουν συγκεκριμένο σερί (πχ 5 διαδοχικές εντός έδρας νίκες) προσφέρονται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε ιδιαίτερα χαμηλή απόδοση. Συνεπώς, αποκτά αυτόματα αξία το παιχνίδι στην «κόντρα», δηλαδή στην ισοπαλία ή το διπλό, αρκεί βέβαια το αουτσάιντερ της αναμέτρησης να δείχνει ικανό για την έκπληξη.

 Η σημασία του Cash out

Κάθε στρατηγική που εφαρμόζετε στο στοιχηματικό σας παιχνίδι απαιτεί υπομονή, αυτοέλεγχο και πειθαρχεία στο αρχικό πλάνο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πονταρίσματα σε εκπλήξεις όπου υπάρχουν μεγάλες περίοδοι μακριά από το ταμείο. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία που μπορεί να συνεισφέρει στην αύξηση του κεφαλαίου σας. Ο λόγος για την επιλογή του cash out, που στη διάρκεια μιας αναμέτρησης δύναται να προσφέρει ένα πολύ γενναιόδωρο ποσό προκειμένου να κλείσετε το στοίχημα σας. Παίζοντας εκπλήξεις σε μεγάλες αποδόσεις και σε περίπτωση που το αουτσάιντερ προηγηθεί, το cash out είναι μια επιλογή που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το budget σας!

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
Vistabet
8.9
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Build a Bet
Auto Cash Out*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet