COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ)

Γκολ Γκολ Στοίχημα: Πως παίζεται (Αναλυτικός Οδηγός)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Νοεμβρίου 2021 - 10:00
25/11/2021 - 10:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
goal-goal-stoixhma-1000-x-500.jpg

Μια από τις πλέον δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές είναι δίχως αμφιβολία το Goal Goal στοίχημα. Η συγκεκριμένη αγορά έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι προτιμούν να ποντάρουν αποκλειστικά σε Goal/Goal, παρά στο Over 2,5. Αυτό ίσως γιατί φαντάζει λιγάκι πιο «εύκολο», μιας και απαιτούνται συνολικά δυο τέρματα για την επαλήθευση του σημείου. Υπάρχει όμως μια σημαντική παράμετρος: κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει σκοράρει (δεν μας αφορά το πόσα βάζει συνολικά), σε αντίθεση με το Over 2,5 που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τον γηπεδούχο ή τον φιλοξενούμενο.

Ως... επιστημονική ονομασία θα το βρείτε στις στοιχηματικές εταιρίες με τον τίτλο «Και οι 2 ομάδες να σκοράρουν» (στα αγγλικά, Both Teams to Score). Όπως κάθε στοιχηματική αγορά, έτσι και αυτή έχει και το... ανάποδο σενάριο. Στην προκειμένη, το να μην σκοράρουν και οι δυο ομάδες (να τελειώσει το ματς είτε 0-0, είτε να κερδίσει κάποια εκ των δυο διατηρώντας ανέπαφη την εστία της). Αρκετά εύκολο στο πρώτο άκουσμα, όμως δεν το ίδιο στην πράξη. Εκεί όπου οι αποδόσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των σημείων μας στο γκολ γκολ στοίχημα. Χρειάζεται όμως και τύχη, αλλά και ικανότητα για να διαβάζουμε «σωστά» τα παιχνίδια και να επαληθεύονται οι προβλέψεις μας, ενώ θα πρέπει να συμβουλεύεστε έγκυρα προγνωστικά γκολ γκολ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι σημαίνει γκολ γκολ στο στοίχημα

Όπως είδαμε και στην εισαγωγή μας, το «Γκολ Γκολ στο στοίχημα» αφορά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο παιχνίδι μας. Από 1-1 ακριβές σκορ (το ελάχιστο δυνατό), μέχρι 3-1 υπέρ του γηπεδούχου ή 2-4 υπέρ του φιλοξενούμενου. Μας αρκεί το να δούμε αμφότερες να «βρίσκουν δίχτυα». Για παράδειγμα, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Το σετ αποδόσεων σε αυτή την αγορά έχει ως εξής:

Αγώνας Goal/Goal (GG) No Goal (NG)
Λίβερπουλ - Τσέλσι 1.50 2.50

Αν ποντάρουμε στο Goal/Goal, θα πρέπει τόσο η Τσέλσι, όσο και η Λίβερπουλ να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά στο παιχνίδι. Από την άλλη, το No Goal επαληθεύεται μονάχα σε δυο ενδεχόμενα: να τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς ή να σκοράρει μια εκ των δυο.

Goal No Goal Παραλαγές

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η αγορά αυτή, αφορούσε φυσικά την επαλήθευση του σημείου στα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Αργότερα όμως, με το online betting να εξελίσσεται σε μεγάλο βαθμό, το Goal/Goal - No Goal αναπτύχθηκε σε περισσότερα «ενδεχόμενα». Ένα από τα πιο «τζογαδόρικα» είναι το Goal/Goal Ημιχρόνου, ενώ κάπως ανάλογα μπορεί να τροποιηθεί σε G/G μέχρι το 15', το 30', το 60' και το 75'. Και επειδή στο στοίχημα κάποιοι θέλουν να ρισκάρουν και να αυξήσουν τις συνολικές αποδόσεις των δελτίων τους, οι στοιχηματικές έχουν προσθέσει το Γκολ Γκολ στοίχημα και στα διάφορα combos που προσφέρουν στους παίκτες.

Η πιο 💥 δημοφιλής συνδυαστική αγορά αποτελεί το Over 2,5 & Goal/Goal (να σκοράρουν αμφότερες και παράλληλα να επαληθευτεί το Over). Από εκεί και πέρα, το G/G μπορεί να πονταριστεί μαζί με το τελικό αποτέλεσμα (GG & 1X2) ή την Διπλή Ευκαιρία (GG & 1x, GG & 12, GG & X2). Φυσικά σε όλες αυτές τις αγορές, παρέχεται η δυνατότητα πονταρίσματος και στο No Goal.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως να κερδίσω στο Goal/Goal

Πολύ καλή η ανωτέρω θεωρία, αλλά όταν έρχεται η... δύσκολη στιγμή, θέλουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας στο ελάχιστο και να οδηγηθούμε στο... ταμείο. Υπάρχει άραγε μια πετυχημένη στρατηγική για γκολ γκολ; Πως μπορώ να κερδίσω στο γκολ γκολ στοίχημα; Αυτές είναι δυο από τις ερωτήσεις που οι επισκέπτες του Sentragoal.gr μας στέλνουν συχνά. Εσείς θα πρέπει να θυμάστε πως το γκολ γκολ στοίχημα δεν είναι ένα παιχνίδι τύχης. Θέλει σωστό διάβασμα και μελέτη αρκετών παραγόντων.

Να θυμάστε πως:

  • Παίζει σημαντικό ρόλο η συμπεριφορά των ομάδων

Αν μια ομάδα μακριά από την έδρα της χάνει αρκετή από την δυναμική της, τότε δεν αξίζει να μπλέξουμε με το γκολ γκολ στοίχημα. Καλύτερα να στραφούμε προς το Over 2,5 γκολ, το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τον γηπεδούχο.

  • Το ρεπορτάζ και οι απουσίες

Και όταν αναφερόμαστε σε απουσίες, στεκόμαστε κυρίως στους αμυντικούς και επιθετικούς. Αν το «βαρύ κανόνι» μιας ομάδας απουσιάζει και η ομάδα αυτή δεν έχει το εύκολο γκολ, τότε ενδεχομένως να μην αξίζει το γκολ γκολ. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον μέσο που έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα. Η απουσία του ενδεχομένως να μας στοιχίσει καθώς θα λείπουν τα «έτοιμα» γκολ που έδινε προς τους συμπαίκτες του.

Bwin
Βαθμολογία
9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες αναλήψεις
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
check_3c
Πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
  • Καιρικές συνθήκες & αγωνιστικός χώρος

Σε ένα γήπεδο-χωράφι είναι πιθανό να μην δημιουργηθούν οι συνθήκες για πολλά γκολ. Πόσο μάλλον για ένα τέρμα από κάθε ομάδα που εμείς θέλουμε. Με το ίδιο σκεπτικό, ομάδες που χρησιμοποιούν συνθετικό χλοοτάπητα έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και αυτό μας απωθεί από την αγορά. Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως να αξίζει το ατομικό Over 1,5 ή 2,5 γκολ του γηπεδούχου.

  • Προϊστορία & σχέσεις των ομάδων

Σημαντικός παράγοντας η παράδοση. Αν σε μια αναμέτρηση έχει επαληθευτεί για 7 σερί παιχνίδια το No Goal, δεν θα στοιχηματίζαμε με ιδιαίτερη... ευκολία στην αντίθετη αγορά (στην προκειμένη, στο Goal Goal). Όμως δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε και τις σχέσεις των ομάδων. Είναι φιλικές ή εχθρικές; Θέλουν τον βαθμό και οι δυο για να ικανοποιηθούν και να εξασφαλίσουν τον στόχο τους; Τότε ίσως να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα από ένα σημείο και μετά (για παράδειγμα, μετά το 65'-70').

Goal Goal Tips

Παρακάτω σας παραθέτουμε συγκεντρωτικά τις περιπτώσεις για τις οποίες αξίζει να παίζουμε Goal Goal (πότε αξίζει το ποντάρισμα στο γκολ γκολ στοίχημα)

  • Όταν αγωνίζονται ομάδες που σκοράρουν εύκολα (ειδικά εάν παρουσιάζουν και κενά στα μετόπισθεν)
  • Όταν έχουν έφεση στο Over 2,5, τότε είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί και το Goal/Goal
  • Μεταξύ μη ισοδύναμων ομάδων, όταν ο «ισχυρός» αγωνίζεται εκτός. Έτσι ο γηπεδούχους με σύμμαχο και την εξέδρα είναι σε θέση να φανεί ανταγωνιστικός και να σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα.
  • Όταν πρόκειται για περιπτώσεις αγώνων ρεβάνς και ειδικά εάν το σκορ του πρώτου αγώνα διατηρεί «ζεστές» και τις δυο ομάδες (για παράδειγμα στο 2-1).
  • Κοιτάμε πάντα τις απουσίες και την παράδοση. Ελλείψεις βασικών στόπερ (και κατ' επέκταση αμυντικών) μας ωθούν προς το ποντάρισμα του γκολ εκατέρωθεν. Όσον αφορά στην παράδοση, έχει πάντα αξία η σχετική επαλήθευση του σημείου αυτού στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων (και ιδίως στην έδρα της γηπεδούχου).
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ποιους αγώνες δεν παίζουμε Goal Goal

Κάνοντας το αντίθετο... δρομολόγιο, ξεχωρίσαμε και τις περιπτώσεις στις οποίες ΔΕΝ αξίζει να ποντάρουμε στο Goal Goal.

  • Όταν υπάρχει έλλειψη στατιστικής (τα πρώτα παιχνίδια μιας σεζόν ή ακόμη και τα φιλικά).
  • Ομάδες που παίζουν με στόχο το αποτέλεσμα και δεν παίρνουν τα αναγκαία (για εμάς) ρίσκα.
  • Όταν στο απουσιολόγιο της μιας ή της άλλης ομάδας (ή και των δυο) βρίσκονται βασικοί επιθετικοί.

No Goal Tips

Αν πάλι αναζητάμε no goal tips και θέλουμε να ποντάρουμε σε αυτή την αγορά, τότε επιβάλλεται να γνωρίζουμε κάποια πράγματα από το ρεπορτάζ των ομάδων, αλλά και να έχουμε εικόνα της συμπεριφοράς τους.

  • Μήπως αφορά περίπτωση επαναληπτικού που ο ισχυρός έχει επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι; Πολύ πιθανό να συμβεί και πάλι το ίδιο σκηνικό, επικρατώντας με No Goal.
  • Είτε μιλάμε για πρωτάθλημα, είτε για κύπελλο, ο ισχυρός είναι το φαβορί και αγωνίζεται στην έδρα του. Αυτό και μόνο αρκεί προκειμένου να στοιχηματίσουμε υπέρ του No Goal.
  • Παίζει ρόλο και η φύση του πρωταθλήματος. Δεν είναι το ίδιο πιθανό να επαληθευτεί το No Goal στο ματς Στουτγκάρδη - Αννόβερο, με το να επαληθευτεί στο Ουρακάν - Μπάνφιλντ για την Α΄ Αργεντινής. Γενικός κανόνας είναι πως σε πρωταθλήματα με πολλύ Under 2,5, αξίζει να ποντάρουμε και στο No Goal.

Στατιστικά Γκολ Γκολ

Υπάρχουν ορισμένα στατιστικά γκολ γκολ που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή των σημείων για τους παίκτες. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις στοιχηματικές, οι οποίες προσαρμόζουν τις αποδόσεις ανάλογα και με την εικόνα των ομάδων. Ποιο είναι το ποσοστό επαλήθευσης του γκολ γκολ ανά ομάδα, αλλά και συνολικά (εντός/εκτός έδρας στην διοργάνωση). Είναι σημαντικό όμως να δούμε και τον μέσο όρο τερμάτων που σκοράρει και δέχεται η κάθε ομάδα στα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν. Πέραν όμως αυτών, επιβάλλεται να μελετάμε και την συμπεριφορά των ομάδων σύμφωνα με τις απουσίες των βασικών ποδοσφαιριστών της. Η άμυνα της παραβιάζεται πάντοτε όταν απουσιάζει ο βασικός της κίπερ; Ή μήπως έχει σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα όταν απουσιάζει ο βασικός της επιθετικός; Πέραν όμως της (σωστής) μελέτης των προγνωστικών, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες για Goal Goal

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
Vistabet
8.9
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Build a Bet
Auto Cash Out*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet