ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 breadcrumbs arrow ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κατάρ Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Πρόκειται για την οικοδέσποινα ομάδα της διοργάνωσης, με την παρθενική συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς οι έντεκα τελευταίες απόπειρες δεν ήταν πετυχημένες.

Πρόκειται για την οικοδέσποινα ομάδα της διοργάνωσης, με την παρθενική συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς οι έντεκα τελευταίες απόπειρες δεν ήταν πετυχημένες.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
30 Νοεμβρίου 2022 - 01:57
30/11/2022 - 01:57
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Mundial-SentraGoal-landing-page-Eikastiko-me-photos-1200-x-600-KATAR.jpg

Πρώτη συμμετοχή για το Κατάρ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Χρειάστηκε να ξοδέψει περίπου 170 δισεκατομμύρια ευρώ και δέκα φορές περισσότερα από το προηγούμενο τουρνουά της Ρωσίας για να πάρει ένα εισιτήριο σε τελική φάση Μουντιάλ. Μάλιστα, αποτελεί την πρώτη διοργανώτρια χώρα χωρίς να έχει αγωνιστεί νωρίτερα σε τελική φάση.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όμιλος Κατάρ Μουντιάλ

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Κατάρ - Ισημερινός 0-2 «Αλ Μπαΐτ», Αλ Χορ
Κατάρ - Σενεγάλη 1-3 «Αλ Τουμαμά», Ντόχα
Ολλανδία - Κατάρ 2-0 «Αλ Μπάιτ», Αλ Χορ

Κατάρ Αποδόσεις Μουντιάλ

Το Κατάρ μέτρησε τρεις σερί ήττες στον πρώτο όμιλο και μοιραία αποκλείστηκε από τη διοργάνωση, της οποίας είναι οικοδέσποινα.

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις σε πρόσωπα από τον Φέλιξ Σάντσεθ. Θα βασιστεί στους ίδιους παίκτες που κατέκτησαν το Κύπελλο Ασίας πριν από μία τετραετία. Υπάρχουν μερικοί όπως ο τερματοφύλακας Αλ Σιμπ, οι επιθετικοί Αφίφ, Αλμοέζ Αλί και ο ηγέτης Αλ Χάιντος, που δίνουν το παρών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός τεχνικός.

Παίκτης (Θέση, ηλικία) Συμ. / Γκολ Ομάδα
Σ. Αλ Σιμπ (Τ., 32) 76/0 Αλ Σαντ
Μ. Μπαρσάμ (Τ., 24) 20/0 Αλ Σαντ
Γ. Χασάν (Τ., 26) 7/0 Αλ Γκαράφα
Α. Χασάν (Α., 29) 130/15 Αλ Σαντ
Μ. Χούχι (Α., 32) 105/20 Αλ Σαντ
Π. Μιγκέλ (Α., 32) 80/1 Αλ Σαντ
Ι. Μοχάμεντ (Α., 32) 70/4 Αλ Ντουχαΐλ
Τ. Σαλμάν (Α, 24) 58/0 Αλ Σαντ
Μ. Αλ Ράουι (Α, 24) 58/2 Αλ Ντουχαΐλ
Μ. Χεντέρ (Α.,29) 30/0 Αλ Σαντ
Χ. Αχμέντ (Α., 23) 29/2 Αλ Γκαράφα
Τ. Γκαμπέρ (Α., 20) 0/0 Αλ Αραμπί
Κ. Μπουντιάφ (Μ, 32) 115/6 Αλ Ντουχαΐλ
Α. Χάτεμ (Μ., 32) 107/11 Αλ Ραγιάν
Α. Ασάνταλα (Μ., 29) 48/9 Αλ Σαντ
Α. Μαντιμπό (Μ., 26) 43/0 Αλ Ντουχαΐλ
Μ. Ουαάντ (Μ., 23) 21/0 Αλ Σαντ
Μ. Ταρέκ (Μ., 21) 1/0 Αλ Σαντ
Χ. Αλ Χάιντος (Μ., 31) 169/36 Αλ Σαντ
Α. Αφίφ (Ε., 25) 89/26 Αλ Σαντ
Α. Αλί (Ε., 26) 85/42 Αλ Ντουχαΐλ
Μ. Μουντάρι (Ε., 28) 51/19 Αλ Ντουχαΐλ
Α. Αλααελντίν (Ε., 29) 47/2 Αλ Γκαράφα
Χ. Μουνίρ (Ε., 23) 2/0 Αλ Ουάκρα
Ν. Αλ Χαντράμι (Ε, 21) 1/0 Αλ Ραγιάν

Αυτό είναι και ένα μεγάλο δείγμα της χαμηλής δυναμικής του. Στην τελευταία του συμμετοχή στα προκριματικά είχε φτάσει μέχρι τον τρίτο και τελευταίο γύρο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το κάτι παραπάνω χάνοντας από νωρίς την πρόκριση.

Στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά που συμμετείχε πριν από περίπου 3,5 χρόνια έκανε την υπέρβαση κατακτώντας το Κύπελλο Ασίας που διοργάνωσε το ίδιο. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αφήνοντας εκτός τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ασίας, Νότια Κορέα και Ιαπωνία. Παράλληλα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί καλά τακτικά και ανασταλτικά στο επίπεδο της Ασίας.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πλεονέκτημα που έχει είναι ότι προετοιμάζεται εδώ και περίπου έξι χρόνια για τα τελικά της διοργάνωσης. Οι περισσότεροι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή αγωνίζονται μαζί από τα μικρά κλιμάκια της εθνικής και έχουν χημεία. Δεν έχουν εμπειρίες όμως εκτός συνόρων και ελάχιστοι θα μπορούσαν να σταθούν στην Ευρώπη. Παλαιότερα στην εθνική έπαιζαν Λατίνοι νατουραλιζέ που ανήκαν σε εγχώριους συλλόγους, αλλά πλέον δεν υπάρχουν ούτε για... δείγμα. Η φουρνιά που έχει διαθέτει ατομικό ταλέντο στην επίθεση για τα δεδομένα της Ασίας και στο τελευταίο φιλικό απέσπασε την ισοπαλία 2-2 από τη Χιλή.

Στατιστικά
  •  Το Κατάρ δεν έχει περάσει ποτέ σε τελική φάση Μουντιάλ σε έντεκα απόπειρες σε προκριματικά.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ισπανό Φέλιξ Σάντσεθ πιστώνεται η αγωνιστική μεταμόρφωση που το έφερε στην κορυφή της Ασίας. Χωρίς να αποτελεί κάποιο μεγάλο όνομα εν αντιθέσει με τους προκατόχους ξεκίνησε να δουλεύει από τα μικρά κλιμάκια της εθνικής. Η ομοσπονδία τον εμπιστεύτηκε στη θέση του Ουρουγουανού Ζόρζε Φοσάτι στη μέση των προκριματικών της προηγούμενης διοργάνωσης και ενώ νωρίτερα είχε οδηγήσει την ομάδα Νέων στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ασίας.

Αποτελεί ίσως το μεγάλο του «όπλο» γνωρίζοντας όλους τους παίκτες από τις μικρές ηλικίες και έχει αποδείξει ότι κάνει σπουδαία δουλειά. Δεν συνηθίζει να παίρνει μεγάλα ρίσκα και αρέσκεται στο να παίζει 5-3-2

Είναι ομάδα συνόλου και εκεί βασίστηκε για να φτάσει στην κορυφή της Ασίας. Οι ίδιοι παίκτες προπονούνται μαζί από τις μικρές ηλικίες και δεν υπάρχει κάποιος μόνιμος εκτελεστής στα πέναλτι. Ο επικρατέστερος είναι ο Αλμοέζ Αλί. Το πρώτο λόγω για τις εκτελέσεις φάουλ έχει ο Αλ Χάιντος, αλλά «δυνατό» αριστερό πόδι έχει και ο μπακ Αμπντελκαρίμ Χασάν. Είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι ο στόπερ Αλ Ράουι και επιρρεπής σε κίτρινες κάρτες ο νατουραλιζέ μπακ Πέδρο Μιγκέλ (Ρο – Ρο).

Εκτελέσεις Πέναλτι Αλμοέζ Αλί
Εκτελέσεις Φάουλ Αλ Χάιντος/ Χασάν
Σκόρερ Αλμοέζ Αλί
Ψηλό Παιχνίδι Αλ Ράουι
Κάρτες Πέδρο Μιγκέλ

Η αποστολή απαρτίζεται κυρίως από τις δύο εγχώριες δυνάμεις των Αλ Σαντ – Αλ Ντουχαΐλ. Ο γκολκίπερ Αλ Σιμπ έχει χάσει τη θέση του στην Αλ Σαντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως στην εθνική λογικά θα διατηρήσει φανέλα βασικού. Στα μπακ δεν αλλάζουν οι Πέδρο Μιγκέλ, Χασάν, στα στόπερ θα είναι οι Αλ Ράουι, Χούχι, στο κέντρο οι Μπουντιάφ, Χάτεμ, Ασάνταλα, στα εξτρέμ οι Αφίφ, Αλ Χάιντος και στην κορυφή της επίθεσης ο Αλμοέζ Αλί.

(4-2-3-1): Αλ Σιμπ – Χασάν, Χούχι, Αλ Ράουι, Πέδρο Μιγκέλ – Μπουντιάφ, Ασάνταλα – Αλ Χάιντος, Χάτεμ, Αφίφ – Αλμοέζ Αλί.

Προετοιμάζεται εδώ και περίπου μία 5,5 χρόνια για του τουρνουά που διοργανώνει. Ο Σάντσεθ έκανε την προετοιμασία όλους τους προηγούμενους μήνες στην Ισπανία και οι διεθνείς δεν έχουν αγωνιστεί φέτος με τους συλλόγους τους. Δεν περιμένουμε όμως να παρουσιάσει τίποτα καλύτερο πέρα από ομοιογένεια και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου του. Η απόδοση στο 1.50 είναι «τίμια» και θα την επιλέξουμε. Ενδεικτικό της δυναμικής που έχει είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου νωρίτερα.

Ο Αλμοέζ Αλί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Ασίας με εννιά γκολ και για την ώρα μετράει σχεδόν 0,5 γκολ ανά αγώνα με την εθνική. Το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ του Κατάρ προσφέρεται στο 4.50. Θεωρούμε ότι αξία ένα ποντάρισμα και θα το ποντάρουμε.

Αγορά Απόδοση
Να τερματίσει 4η στον όμιλο 1.50
Πρώτος σκόρερ Αλμοέζ Αλί 4.50

* Οι προτάσεις δόθηκαν στις 10/11

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet