PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ VS ΓΑΛΛΙΑ, ΜΕΣΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΠΑΠΕ

Μουντιάλ 2022: Αργεντινή vs Γαλλία, Μέσι εναντίον Εμπαπέ

«Παριζιάνικος» εμφύλιος στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (18/12), καθώς τα δύο αστέρια του γαλλικού συλλόγου θα «μονομαχήσουν» για το πολυπόθητο τρόπαιο. Δείτε τα στατιστικά τους στο Κατάρ, καθώς και τι αξίζει για ποντάρισμα. 

«Παριζιάνικος» εμφύλιος στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (18/12), καθώς τα δύο αστέρια του γαλλικού συλλόγου θα «μονομαχήσουν» για το πολυπόθητο τρόπαιο. Δείτε τα στατιστικά τους στο Κατάρ, καθώς και τι αξίζει για ποντάρισμα. 

18/12/2022 - 09:45
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
ntdfs.jpg

Το ζευγάρι για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απαρτίζεται από την Αργεντινή και τη Γαλλία, με την «αλμπισελέστε» να ψάχνει την πρώτη θέση μετά το 1986, ενώ η ομάδα του Ντεσάμπ να θέλει να γίνει μόλις η τρίτη χώρα που πετυχαίνει το back-to-back σε κατακτήσεις του Μουντιάλ. 

«Μπροστάρηδες» σε αυτό τη «μάχη» αναμένεται να βγουν τα μεγάλα ονόματα της κάθε ομάδας, με τους Μέσι και Εμπαπέ να είναι οι πρώτοι που μας έρχονται στο μυαλό. Όχι και άδικα, μιας και οι δύο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κάνουν τρομερά πράγματα στα γήπεδα του Κατάρ και η «μονομαχία» για το βραβείο του MVP θα κριθεί ανάμεσά τους. 

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως, ο Γάλλος μετρά μία τρομερή παράδοση κόντρα στον Αργεντινό μιας και ποτέ δεν έχει χάσει ματς κόντρα στον Μέσι. 

Ειδικότερα, προτού γίνουν συμπαίκτες, είχαν συναντηθεί τρεις φορές. Η πρώτη ήταν το 2018 στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τους Γάλλους να επικρατούν με 4-3 στη φάση των «16», ενώ Παρί και Μπαρτσελόνα είχαν τεθεί αντιμέτωπες τη σεζόν 20/21, με τους «Γάλλους» να μετρούν 1 νίκη και 1 ισοπαλία κόντρα στους «μπλαουγκράνα» για τη νοκ - άουτ φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Φέτος στο Κατάρ, αμφότεροι «βγάζουν μάτια» και όλα τα βλέμματα αναμφίβολα θα είναι καρφωμένα πάνω τους την Κυριακή στο «Lusail Iconic Stadium». Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 5 γκολ, ενώ έχει σερβίρει και 3 ασίστ στους συμπαίκτες του, πιο πολλές από κάθε άλλο Αργεντινό. Ταυτόχρονα, είναι και ο παίκτης με τις περισσότερες ενέργειες προς την αντίπαλη εστία (27). 

Σχεδόν σε ίδια επίπεδα βρίσκονται και τα νούμερα του Εμπαπέ, με τον 23χρονο να έχει βρει 5 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας δώσει από 2 έτοιμα γκολ στους «μπλε». Αποτελεί επίσης τον κυριότερο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της Γαλλίας, με τον συνολικό αριθμό να εντοπίζεται στο 25. 

Πάμε να δούμε στον παρακάτω πίνακα τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα για τους δύο ποδοσφαιρικούς αστέρες:

Αγορά Απόδοση
Μέσι να σκοράρει 2.62
Εμπαπέ να σκοράρει 3.00
Μέσι να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή 8.00
Εμπαπέ να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή 10.00
Μέσι 2+ συνολικές προσπάθειες στην εστία 2.00
Εμπαπέ  2+ συνολικές προσπάθειες στην εστία 2.20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet