PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΑΛΛΙΑ: «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» Η «ΑΛΜΠΙΣΕΛΕΣΤΕ» ΤΟΥ ΜΕΣΙ

Αργεντινή - Γαλλία: «Βασίλισσα» η «αλμπισελέστε» του Μέσι

Σε έναν από τους κορυφαίους τελικούς όλων των εποχών σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2-2 κ.δ., 3-3. παρ.4-2 πεν), η Αργεντινή ήταν αυτή που πήρε το θρίλερ στη διαδικασία των πέναλτι και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία της. 

Σε έναν από τους κορυφαίους τελικούς όλων των εποχών σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2-2 κ.δ., 3-3. παρ.4-2 πεν), η Αργεντινή ήταν αυτή που πήρε το θρίλερ στη διαδικασία των πέναλτι και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στην ιστορία της. 

18/12/2022 - 20:03
Γιάννης Κουτρουμάνης on facebook
Γιάννης Κουτρουμάνης on instagram
Γιάννης Κουτρουμάνης on twitter_v2
 
sentramessi .jpg

Η «αλμπισελέστε» μπήκε στον τελικό με το «μαχαίρι στα δόντια» και άνοιξε το σκορ στο 23'. Ο Άνχελ Ντι Μαρία κέρδισε πέναλτι έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Ντεμπελέ και ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε από τα έντεκα μέτρα. Με αυτό το γκολ μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε όλους τους νοκ-άουτ αγώνες, από τότε που μπήκε η φάση των «16» το 1986. 

Οι παίκτες του Σκαλόνι είχαν και δεύτερο χτύπημα στο 36΄, με το Ντι Μαρία να γίνεται ο τελικός αποδέκτης μιας εξαιρετικά εκτελεσμένης αντεπίθεσης και να πλασάρει σωστά τον τερματοφύλακα των «τρικολόρ» για το 2-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γάλλοι κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος, με τον Εμπαπέ να κάνει τη ζημιά δύο φορές μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (80', 81') και να βάζει «φωτιά» στον μεγάλο τελικό. Με αυτά μάλιστα, ο νεαρός σταρ της Παρί έφτασε τα 7 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 10 γκολ σε Μουντιάλ. 

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του 90λεπτου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στο έξτρα μισάωρο της παράτασης. Εκεί, το σκηνικό έμελλε να παιχτεί σε «επανάληψη», με την Αργεντινή να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με τον Μέσι στο 108' και τον Εμπαπέ να απαντάει σε 3-3 δέκα λεπτά αργότερα χάρη σε εύστοχο χτύπημα. Έτσι έκανε χατ-τρικ στην αναμέτρηση και έφτασε τα 8 γκολ στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει στο 123', με τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ να λέει εντυπωσιακά «όχι» σε κοντινό σουτ του Κολό Μουανί και ο τελικός οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί, ο τερματοφύλακας της Αργεντινής δεν άφησε τον Κομάν στο δεύτερο χτύπημα να σκοράρει και είδε τον Τσουαμενί να αστοχεί στο επόμενο. 

Το βάρος του νικητήριου πέναλτι έπεσε στον Μοντιέλ, αυτός ευστόχησε και από σήμερα η Αργεντινή βρίσκεται στον «παράδεισο», με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να θαυμάζει περήφανος τα παιδιά του. 

Αργεντινή: Ε. Μαρτίνες, Μολίνα (91' Μοντιέλ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο (120+1' Ντιμπάλα), Ντι Μαρία (64' Ακούνια), Ντε Πολ (102' Παρέδες), Φερνάντες, Μακ Άλιστερ, Μέσι, Άλβαρες (102' Λα. Μαρτίνες)

Γαλλία: Γιορίς, Κουντέ (120+1' Ντισασί), Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντέζ (71' Καμαβινγκά), Τσουαμενί, Ραμπιό (96' Φοφανά), Ντεμπελέ (41' Κολό Μουανί), Γκριεζμάν (71' Κομάν), Εμπαπέ, Ζιρού (41' Τουράμ)

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet