PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ breadcrumbs arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΟΥ... ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ!

Μουντιάλ 2022: Η προϊστορία των τελικών που... διπλασιάζει!

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ είναι προ των πυλών και αξίζει να γίνει μια ειδική μνεία στις προηγούμενες αναμετρήσεις στην ιστορία του θεσμού.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ είναι προ των πυλών και αξίζει να γίνει μια ειδική μνεία στις προηγούμενες αναμετρήσεις στην ιστορία του θεσμού.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Δεκεμβρίου 2022 - 15:51
18/12/2022 - 15:51
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
world-cup-finals-18-12-22.jpg

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Γαλλία στις 17:00, σε έναν τελικό που αποτελεί τον 22ο στην ιστορία της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Στο παρόν άρθρο, σας παρουσιάζουμε την προϊστορία των ματς που έκριναν τον τίτλο, καθώς και τι αξίζει για ποντάρισμα στη σημερινή «τιτανομαχία».

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις πρώτες εκδόσεις του Μουντιάλ, οι φιναλίστ δεν... ντρέπονταν να σκοράρουν και να πηγαίνουν τους τελικούς σε μεγάλα σκορ. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το 4-2 της Ουρουγουάης επί της Αργεντινής στο παρθενικό Παγκόσμιο Κύπελλο του 1930 και φυσικά το 5-2 της Βραζιλίας εις βάρος της Σουηδίας το 1958. Συνολικά, από το 1930 έως το 1986, σημειώθηκαν 11/13 G/G & Over 2,5. Οι δύο τελικοί που έληξαν με Under (1-1), οδηγήθηκαν στην παράταση και ξεπέρασαν εκεί το όριο των τριών τερμάτων.

Από το 1990 και μετά, σίγουρα κάτι άλλαξε στα παιχνίδια που έκριναν την κατάληξη του βαρύτιμου τροπαίου. Οι ομάδες άρχισαν να παίζουν πιο συντηρητικά δίνοντας περισσότερο βάση στη σκοπιμότητα και λιγότερο στο θέαμα. Αυτό οδήγησε στο να βλέπουμε πολλά Under 2,5 (6/8) και N/G (επίσης 6/8) στους επόμενους τελικούς.

Στους δύο από τους 8 τελικούς που έληξαν με Over 2,5 τέρματα, υπεύθυνοι ήταν οι «Τρικολόρ» που επικράτησαν με 3-0 και 4-2 των Βραζιλία και Κροατία αντίστοιχα, για να κατακτήσουν τους δύο παγκόσμιους τίτλους τους. Τα δύο G/G επιτεύχθηκαν κι αυτά σε τελικούς της Γαλλίας, το ένα στον προηγούμενο τελικό με την Κροατία και το άλλο στο 1-1 του 2006 με την Ιταλία, όπου κρίθηκε τελικά στα πέναλτι υπέρ της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Σε ό,τι αφορά την Αργεντινή, της... αρέσει να το κάνει με τον δύσκολο τρόπο, αφού 2/3 τελικούς της κρίθηκαν στην παράταση (ένας κερδισμένος με την Ολλανδία, ένας χαμένος με τη Γερμανία), ενώ το 1986 με τη Δυτική Γερμανία πέτυχε το νικητήριο 3-2 στο 83ο λεπτό της κανονικής διάρκειας.

Τι παίζουμε στο Αργεντινή - Γαλλία

Στο προηγούμενο Μουντιάλ, η Γαλλία ήρθε για να κάνει... θρύψαλα τις συντηρητικές εμφανίσεις των πρόσφατων τελικών, όμως με αντίπαλο την Αργεντινή αναμένεται να επιστρέψουμε σε πιο χαμηλά σκορ σε τελικούς, τουλάχιστον βάσει λογικής και όσων έχουν δείξει οι δύο ομάδες σε αυτό το τουρνουά. Ένα σημείο που αξίζει να μπει στις επιλογές μας είναι σίγουρα αυτό που βρίσκεται στο όριο του Over/Under, το σύνολο 2-3 γκολ.

Αργεντινή - Γαλλία: 2-3 G2.00

Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet