ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις

Sentragoal Team
Sentragoal Team
13 Ιανουαρίου 2023 - 16:42
13/01/2023 - 16:42
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
xamhles-apodoseis-1000-x-500_3.jpg

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός πως το στοίχημα είναι η απόδοση, καθώς ο παίχτης που παίρνει σοβαρά τον εαυτό του και το παιχνίδι θα πρέπει να ποντάρει πάντα με βάση αυτή και το κατά πόσα αξίζει ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα ώστε η ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος του στο τέλος. Το ποια ομάδα είναι καλύτερη στο γήπεδο ή έχει καλύτερο ρόστερ λίγο ή καθόλου δεν πρέπει να μας απασχολεί.

Το να το κάνεις αυτό με τις μεγάλες αποδόσεις είναι σίγουρα πιο εύκολο, καθώς οι book τείνουν να πριμοδοτούν τα αουτσάιντερ γνωρίζοντας πως τα φαβορί είναι εκείνα που θα μαζέψουν πάνω τους το περισσότερο παιχνίδι. Έτσι το ποντάρισμα σε μικρές αποδόσεις που να αξίζουν γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να δούμε πότε και πώς παίζουμε στοίχημα με μικρές αποδόσεις, καθώς και κάποιες στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν να περάσουμε περισσότερες φορές από το ταμείο.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιατί να ποντάρω σε μικρές αποδόσεις;

Αρχικά θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά μικρή ή χαμηλή απόδοση, καθώς αυτό λίγο πολύ εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να παίζει ένας παίχτης. Κατά κανόνα μικρές αποδόσεις είναι αυτές που ξεκινάνε από το 1.20 και φτάνουν μέχρι το 1.40 ή μέχρι και το 1.50. Εννοείται πως δεν ασχολούμαστε με αποδόσεις κάτω του 1.20 καθώς δεν αξίζουν καθόλου της προσοχής μας.

Το ποντάρισμα σε μικρές αποδόσεις είναι ένα ποντάρισμα με θεωρητικά μικρότερο ρίσκο και το κάνουν συχνότερα παίχτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο στοίχημα ή παίχτες που παίζουν μεγάλα ποσά και θέλουν να μειώσουν όσο γίνεται το ρίσκο. ➡️Τι να παίξω σήμερα

Το ρίσκο για τους άπειρους κυρίως παίχτες είναι πως τις περισσότερες φορές «τυφλώνονται» από τα μεγάλα ονόματα των ομάδων και παίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα σημεία και χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη μελέτη και το ζύγισμα των δεδομένων που αναφέρθηκε στην εισαγωγή. Άλλωστε πόσες φορές έχουμε δει φαβορί του 1.20-1.30 να «σπάνε» και να έχουν συγκεντρώσει πάνω τους το 90% του συνολικού τζίρου.

Αυτό σημαίνει ότι απορρίπτουμε τις μικρές αποδόσεις και το ποντάρισμα στα φαβορί; Όχι είναι η απάντηση, απλώς θα πρέπει να ζυγίζουμε όλα τα δεδομένα και μπορεί σε τέτοιο εύρος αποδόσεων αξία να μην υπάρχει (το λεγόμενο value bet), ωστόσο και πάλι το ποντάρισμα μας θα πρέπει να στηρίζεται κάπου και όχι απλά στο όνομα της ομάδας. Τα πράγματα φυσικά είναι διαφορετικά στο μπάσκετ καθώς και εκεί μπορούμε να ποντάρουμε σε «τοκογλυφικές» στην ουσία αποδόσεις όμως εκεί τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς στο 90% των περιπτώσεων το φαβορί επικρατεί και δεν υπάρχουν τόσες εκπλήξεις όσες στο ποδόσφαιρο. ➡️Προγνωστικά Μπάσκετ

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα θύματα του φαβοριτισμού στο στοίχημα είναι πολλά και καθημερινά όμως αν δεν θέλεις να πέφτεις και συ θύμα δεν θα πρέπει να μένεις στο όνομα της ομάδας και στο καλύτερο ρόστερ.

Τo πρώτο που οφείλεις να κοιτάς είναι η φόρμα της ομάδας, καθώς η ομάδα πάνω στην οποία θα ποντάρεις δεν αρκεί να έχει καλούς παίχτες αλλά θα πρέπει να βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Κοιτάμε τα τελευταία παιχνίδια, τις απουσίες, τα γκολ που βάζει στα πρόσφατα παιχνίδια και τότε μπορούμε με περισσότερη ασφάλεια να επιλέξουμε αποδόσεις της τάξης του 1.40.

Φυσικά πέρα από αυτά βασικό ρόλο παίζει σε κάθε άθλημα και το κίνητρο. Δεν ακουμπάμε φαβορί που δεν έχουν κίνητρο και παίζουν με ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς είτε για να σώσει την κατηγορία είτε για να βγει στην Ευρώπη. Επίσης δεν έχει κανένα νόημα και καμία αξία να ποντάρουμε φαβορί σε αποδόσεις μικρές σε τοπικά ντέρμπι όσο ανώτερη κι αν δείχνει η μια ομάδα από την άλλη. Σε τέτοια παιχνίδια τα στατιστικά και η φόρμα πολλές φορές δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

Τα παρολί με χαμηλές αποδόσεις

Δεν είναι λίγοι οι παίχτες που επιλέγουν να φτιάξουν παρολί με 3-4 παιχνίδια με μικρές αποδόσεις ώστε να πάρουν μια καλύτερη απόδοση που συνήθως θα φτάνει λίγο πάνω από το 3.00 όσο δηλαδή πληρώνει και μια ισοπαλία. Όμως αναμφίβολα είναι πιο εύκολο να επιβεβαιωθεί ένα σημείο παρά 4 έστω κι αν είναι του 1.35, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την γκανιότα η οποία μεγαλώνει όσο προστίθενται παιχνίδια στο δελτίο μας.

Από την άλλη, τα μικρά σημεία μπορούν να κολλήσουν πιο εύκολα δίπλα σε ένα μεγαλύτερο για να ανέβει η απόδοση κάτι που γίνεται κατά κόρον με τα combo bet και τα bet builder που οι παίχτες χρησιμοποιούν πολύ το τελευταίο διάστημα.

Μια στρατηγική για παιχνίδι με μικρές αποδόσεις

Μια καλή στρατηγική για στοίχημα με χαμηλές αποδόσεις είναι να ποντάρουμε για παράδειγμα 20€ σε μια απόδοση του 1.30 σταθερά κι αν επιβεβαιώνεται στην συνέχεια να ποντάρουμε ξανά το ίδιο ποσό στην ίδια απόδοση μέχρι το κεφάλαιο να διπλασιαστεί. Χρειάζεται περίπου 3-4 επιτυχημένες προβλέψεις για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμα όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη αλλά και πειθαρχία ώστε να μην παρασυρθούμε είτε λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης από τις νίκες είτε λόγω ανάγκης να ρεφάρουμε από τις ήττες.

Μπορεί μια στοιχηματική να με αποκλείσει σε παιχνίδι με μικρές αποδόσεις;

Καμία στοιχηματική δεν θέλει παίχτες που να κερδίζουν συνεχώς ειδικά μεγάλα ποσά και ειδικά αν αυτό γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αν λοιπόν κερδίζεις παίζοντας σταθερά μικρές αποδόσεις μπορεί να μην σου κλείσει τον λογαριασμό αλλά να σου βάλει όρια πονταρίσματος κάνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι ανέφικτο για σένα. Για να το αποφύγεις αυτό μπορείς τακτικά να ποντάρεις κάποια από τα κέρδη σου στο live betting σε υψηλότερες αποδόσεις ώστε να μην μπεις στην «μαύρη λίστα» και να αποφύγεις τα όρια.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet