COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!

Αποκλεισμός 8 μηνών στον Τόνεϊ για παράνομο στοιχηματισμό!

Ο πολυτιμότερος παίκτης της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, καταδικάστηκε σε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τους επόμενους οκτώ μήνες, λόγω της εμπλοκής του σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνεϊ, καταδικάστηκε σε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τους επόμενους οκτώ μήνες, λόγω της εμπλοκής του σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
18 Μαΐου 2023 - 15:43
18/05/2023 - 15:43
toney-18-5-23.jpg

Ο Άιβαν Τόνεϊ κρίθηκε ένοχος για υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού την Πέμπτη (17/05) και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 8 μήνες, πληρώνοντας επίσης ένα πρόστιμο ύψους 50.000 λιρών.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ διανύει εξαιρετική σεζόν έχοντας σκοράρει 20 τέρματα στη φετινή Premier League, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω μόνο από τους Κέιν και Χάαλαντ.

Μάλιστα, ο 27χρονος άσος χρίστηκε φέτος για πρώτη φορά διεθνής με την Εθνική Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2024, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι αδικήθηκε καθώς δεν επιλέχθηκε στο ρόστερ των «Τριών Λιονταριών» για το πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ωστόσο, η «breakthrough» χρονιά του ολοκληρώθηκε κάπου εδώ, αφού τίθεται σε άμεση ισχύ η ποινή του για τις 232 παραβιάσεις του κανονισμού της FA αναφορικά με το στοίχημα, που διέπραξε από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 και δήλωσε ένοχος στα τέλη του 2022.

Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φυσικά είμαι απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να παίξω στους επόμενους οκτώ μήνες. Οι γραπτοί λόγοι για την απόφαση της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, οπότε δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο σε αυτό το σημείο, πέραν του να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου, την Μπρέντφορντ και τους φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ τη νέα σεζόν», δήλωσε μέσω insta story o Τόνεϊ.

Ο Άγγλος φορ θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του στα μισά της ποινής (17 Σεπτεμβρίου), ενώ η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει από τη νέα σεζόν (17 Ιανουαρίου 2024).


Ακολουθήστε μας στα social media (Facebook: @Sentragoal, Instagram: @sentragoal) για να βρείτε τις νεότερες ειδήσεις και τα κορυφαία προγνωστικά!

📌 Τρέβορ Κάρσον: «Έβαλα τον τζόγο πάνω από την κόρη μου»

📌Έλεγχος για παράνομο στοιχηματισμό σε δύο... 20άρες της Β' Μαρτινίκας

📌 Εμπλοκή σε σκάνδαλο στοιχηματισμού για αθλητές του Ιowa και του Iowa State

📌 Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στον Αρμάντο Ίτσο της Μόντσα για στημένο ματς!

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet