COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΟΠΑΠ: ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ 33,6% - TΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ «FAST FORWARD»

ΟΠΑΠ: Αύξηση κερδών 33,6% - Tο πλάνο του «Fast Forward»

Αξιοσημείωτη αύξηση των κερδών του πέτυχε ο ΟΠΑΠ στους πρώτους τρεις μήνες του νέου έτους, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη χρονιά την ισχυρή και σταθερή ανάπτυξή του στον κλάδο.

Αξιοσημείωτη αύξηση των κερδών του πέτυχε ο ΟΠΑΠ στους πρώτους τρεις μήνες του νέου έτους, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη χρονιά την ισχυρή και σταθερή ανάπτυξή του στον κλάδο.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
25 Μαΐου 2023 - 16:45
25/05/2023 - 16:45
opap-25-5-23.jpg

Ο ΟΠΑΠ κατέφραψε νέα αύξηση της κερδοφορίας του (33,6%), κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023, όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Jan Karas, σε σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας για το διάστημα Ιανουάριος-Μάρτιος.

«Έπειτα από το εντυπωσιακό τέταρτο τρίμηνο του 2022, ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε δυναμικά το 2023, σημειώνοντας ισχυρή οργανική ανάπτυξη. Η σημαντική κερδοφορία του πρώτου τριμήνου του 2023 αντανακλά την ελκυστική πρότασή μας προς τους πελάτες, καθώς και την ενισχυμένη λειτουργική αποδοτικότητά μας».

Επιπλέον, ειδική μνεία έγινε στην επιχειρηματική στρατηγική «Fast Forward», με ξεκάθαρο στόχο ο ΟΠΑΠ να αποτελέσει τη Νο1 επιλογή στο διαδικτυακό παιχνίδι στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο το ψηφιακό αποτύπωμα του ομίλου με μια γκάμα επιλογών, όπως είναι η ανανεωμένη πλατφόρμα στοιχήματος του Pamestoixima.gr, η νέα πλατφόρμα iLoterry, το opaponline.gr, αλλά και το OPAP Store App.

Μάλιστα, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, ολοκληρώθηκε ο διαχωρισμός της Kaizen Gaming Limited σε Stoiximan Buisness και Betano Buisness. Όλοι οι μέτοχοι έλαβαν ανάλογα μερίδια και στις δύο «νέες» εταιρίες οι οποίες λειτουργούν πλέον επίσημα εδώ και σχεδόν 3 μήνες.

Ως εκ τούτου, ο Όμιλος ΟΠΑΠ διατηρεί το 84,49% του συνδυασμένου μεριδίου του και τον αποκλειστικό έλεγχο της Stoiximan Ltd και των δραστηριοτήτων του διαδικτυακού τυχερού παιχνιδιού σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και το μειοψηφικό πακέτο στην Kaizen Gaming Holding Limited.

Ο ΟΠΑΠ προχώρησε επίσης στην προπληρωμή ομολογιακών δανείων, σε δύο περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, στις 6 Φεβρουαρίου, στην πρόωρη αποπληρωμή ποσού 100 εκ. ευρώ του ομολογιακού δανείου της συνολικής ονομαστικής αξίας 200 εκατ. ευρώ, ενώ από την πρόωρη αποπληρωμή προέκυψε κύρωση 500 χιλ. ευρώ. Το υπολειπόμενο ποσό 100 εκατ. ευρώ παραμένει.

Ακολούθως στις 15 Μαρτίου, η εταιρία αποπλήρωσε το ομολογιακό δάνειό της ποσού 250 εκατ. ευρώ χωρίς να επιβληθούν κυρώσεις αποπληρωμής, το οποίο επαναχρηματοδότησε ένα ομολογιακό δάνειο ίδιου ποσού.

Τέλος, κερδισμένοι βγήκαν και οι μέτοχοι του ομίλου, αφού τους διανεμήθηκε το συνολικό μεικτό ποσό των 360 εκατ. ευρώ (ή €1 ανά μετοχή). Επιπλέον, στη Γενική Συνέλευση της 27ης Απριλίου, εγκρίθηκε η η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας στο ποσό των 163,5 εκατ. ευρώ, καθώς και η αύξηση της μετοχικής αξίας από τα €0,30 στα €0,75.

Pamestoixima.gr: Τι μας άρεσε από τη νέα πλατφόρμα

ΟΠΑΠ Εγγραφή: Πώς Κάνω Λογαριασμό στο Pamestoixima

Το νέο Pamestoixima.gr είναι εδώ: Partial & Auto Cash Out*!

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet