SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow Ο ΧΑΡΙ ΤΣΑΠΜΑΝ ΤΗΣ ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!

Ο Χάρι Τσάπμαν της Μπράντφορντ κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό!

Ο ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας κατηγορήθηκε από την αγγλική Ομοσπονδία για παραβιάσεις του κανονισμού αναφορικά με το στοίχημα.

Ο ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας κατηγορήθηκε από την αγγλική Ομοσπονδία για παραβιάσεις του κανονισμού αναφορικά με το στοίχημα.

Δημήτρης Ψιμίτης
Δημήτρης Ψιμίτης
30 Ιουνίου 2023 - 17:41
30/06/2023 - 17:41
bradford-30-6-23.jpg

Σε μπελάδες έχει μπει ο 25χρονος χαφ της Μπράντφορντ Σίτι, Χάρι Τσάπμαν, που κατηγορήθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) για παραβίαση των κανόνων που αφορούν το στοίχημα.

Τι... Μπρέντφορντ τι Μπράντφορντ, με την περίπτωση του Τσάπμαν να θυμίζει αρκετά αυτήν του Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 8 μήνες.

Ο Άγγλος μέσος φέρεται να αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες, οι οποίες αφορούν το 2017 όταν ο 25χρονος φορούσε τη φανέλα της Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ, κι έχει μέχρι τις 6 Ιουλίου να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FA, υπάρχει παγκόσμια απαγόρευση στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο για όσους ασχολούνται με το άθλημα, από την κορυφαία κατηγορία (Premier League) έως και την 3η ερασιτεχνική.

Η απαγόρευση περιλαμβάνει όλα τα στοιχήματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, είτε αφορά αγορές αγώνων είτε ειδικές αγορές, όπως μεταγραφές, ανανεώσεις, προσλήψεις & απολύσεις προπονητών ή επιλογές ρόστερ.

Σε σχετική δήλωση, η Μπράντφορντ ξεκαθάρισε ότι ο Τσάπμαν έχει την «πλήρη υποστήριξη» του συλλόγου και θα συνεχίσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του.


Ακολουθήστε μας στα social media (Facebook: @Sentragoal, Instagram: @sentragoal) για να βρείτε τις νεότερες ειδήσεις και τα κορυφαία προγνωστικά!

Αποκλεισμός 8 μηνών στον Τόνεϊ για παράνομο στοιχηματισμό!

Τρέβορ Κάρσον: «Έβαλα τον τζόγο πάνω από την κόρη μου»

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στον Αρμάντο Ίτσο της Μόντσα για στημένο ματς!

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet