COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow STOIXIMAN WATCH PARTY: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ;

Stoiximan Watch Party: Τι είναι και πως το χρησιμοποιώ;

Μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, η Stoiximan, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να προσφέρει νέες εμπειρίες στους παίκτες της.

Μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, η Stoiximan, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να προσφέρει νέες εμπειρίες στους παίκτες της.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
16 Φεβρουαρίου 2024 - 17:41
16/02/2024 - 17:41
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Στοιχημαν Γουατς Παρτυ Τι είναι και πως το χρησιμοποιώ.jpg

Η Stoiximan, μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, θέλει συνεχώς να πρωτοπορεί και στα πλαίσια της καινοτομίας, δημιούργησε την νέα υπηρεσία Watch Party.

Σου έχει συμβεί ποτέ να πετύχεις μια ακραία ανατροπή στο στοίχημα ή να έχεις παρακολουθήσει ένα απίστευτο γκολ μέσω live streaming* και να θες να το μοιραστείς με κάποιον; Mε την νέα υπηρεσία της Stoiximan, σου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσεις με την παρέα σου όλους τους αγώνες που προσφέρονται προς live streaming* προβολή και να μοιραστείς τις προβλέψεις σου, τα προγνωστικά σου ή ένα φανταστικό τέρμα σε πραγματικό χρόνο.

Εμείς το δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε πως η εμπειρία ήταν φανταστική, καθώς η ομάδα του sentragoal παρακολούθησε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός με τους συμμετέχοντες να βρίσκονται σε δεκάδες χιλιόμετρα απόσταση ο ένας από τον άλλο. Μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα αναπτύξαμε ιδέες και δημιουργήσαμε μια live στοιχηματική αγορά πηγαίνοντας ταμείο, χάρη στην ομαδική συνεργασία σε ζωντανή ροή.

Το Stoiximan Watch Party είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της Stoiximan μόνο μέσω της εφαρμογής, οπότε απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτεις το mobile app στο smartphone σου και να διαθέτεις ενεργό λογαριασμό

Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαδικασία προβολής είναι πάρα πολύ απλή. Εφόσον είσαι εγγεγραμμένος χρήστης της Stoiximan μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

ΒΗΜΑ #1

Κάνε σύνδεση στην εφαρμογή (εγγραφή) και επέλεξε τον αγώνα που επιθυμείς να παρακολουθήσεις με τους φίλους σου. Εμείς ενδεικτικά για το παράδειγμά μας, έχουμε διαλέξει τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αλμερία, που διεξαγόταν τη στιγμή της δοκιμής.

ΒΗΜΑ #2

Κάνε κλικ στο εικονίδιο 🎦 που βρίσκεται στα δεξιά του ChatBox.

Η υπηρεσία εκτός από τα παιχνίδια με live streaming* κάλυψη είναι διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις (Stoiximan Super League, Premier League, Champions League κλπ), απλώς αντί για ζωντανή μετάδοση του αγώνα, θα υπάρχει το γνωστό «γηπεδάκι» (live tracker). 

ΒΗΜΑ #3

Επέλεξε «Δημιουργία Νέου» προκειμένου να δημιουργήσεις ένα Watch Party. 

ΒΗΜΑ #4

Προσκαλείς όποιον επιθυμείς στέλνοντας του τον σύνδεσμο πρόσκλησης (link) που μόλις δημιουργήθηκε. Πλέον είσαι έτοιμος να απολαύσεις την νέα υπηρεσία της Stoiximan με την παρέα σου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet