ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΡΟΥΜΑΝΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρουμανία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Ο όμιλος προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για πρόκριση στα νοκ άουτ

Ο όμιλος προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για πρόκριση στα νοκ άουτ

Sentragoal Team
Sentragoal Team
27 Ιουνίου 2024 - 10:30
27/06/2024 - 10:30
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sentragoal rumania euro 2024.jpeg

Η Ρουμανία έκανε την υπέρβαση και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 24. Για την ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου είναι η 6η παρουσία στη διοργάνωση, στο παρελθόν έμεινε εκτός συνέχειας πέντε φορές από τη φάση των ομίλων, παρουσιάζοντας απογοητευτικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ το 2000 έγραψε ιστορία, παίρνοντας για παρθενική φορά το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του θεσμού. Βρέθηκε σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο με αντιπάλους τις Γερμανία, Πορτογαλία και Αγγλία, μάλιστα την τελευταία αγωνιστική έκανε την τεράστια έκπληξη, επικρατώντας με ανατροπή 3-2 των Άγγλων και πανηγύρισε τη μοναδική μέχρι τώρα νίκη στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στα προημιτελικά ήταν αξεπέραστο το εμπόδιο της Ιταλίας, όπου έχασε καθαρά με 2-0 από την ομάδα του Ντίνο Τζοφ.

Πλέον, επιδιώκει να επανέλθει στα… στάνταρ των περασμένων ετών, οι αποτυχίες των τελευταίων χρόνων έφεραν γκρίνια στις τάξεις του κόσμου, καθώς ο αποκλεισμός στην προκριματική φάση του Μουντιάλ αποτέλεσε τεράστια αποτυχία για τη χώρα. Ο 43χρονος προπονητής Μιρέλ Ραντόι «πλήρωσε το μάρμαρο» και απομακρύνθηκε εσπευσμένα από την τεχνική ηγεσία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο διάδοχος Έντουαρντ Ιορντανέσκου πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την ανοδική πορεία και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Στα προκριματικά του Euro αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη και τερμάτισε αήττητη στην κορυφή του ομίλου, έχοντας βαθμολογική συγκομιδή (6-4-0). Πανηγύρισε δύο νίκες απέναντι στην ουραγό Ανδόρα, κέρδισε εντός έδρας τις Ελβετία, Λευκορωσία και Κόσοβο αντίστοιχα, ενώ σε ουδέτερο γήπεδο στην Ουγγαρία επικράτησε του Ισραήλ. Ο τελευταίος αγώνας με την Ελβετία αποτέλεσε γιορτή για τους Ρουμάνους, καθώς είχε… σφραγίσει πρόωρα το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας και ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο στο Βουκουρέστι, αποθεώνοντας του ποδοσφαιριστές του Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Απαρτίζεται από σχετικά νεαρό ρόστερ (μ.ο 26,5), ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης Οράτιου Μολντοβάν ήταν από τους πρωταγωνιστές της τρομερή πορείας με τις σωτήριες επεμβάσεις του, το μεγάλο ταλέντο της χώρας ο Ράντου Ντραγκούσιν είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ οι χαφ Στάντσιου και Μάριν τράβηξαν… το κουπί στη μεσαία γραμμή με την πλούσια εμπειρία τους.

 

Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιταλία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Ιταλία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Φλ. Νίτσα (36)

20/0

Γκαζιαντέπ

Χ. Μολντοβάν (26)

10/0

Ατλέτικο Μαδρίτης

Στ. Ταρνοβάνου (24)

1/0

Στεάουα

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ν. Μπάντσου (31)

34/2

Κραιόβα

Α. Μπούρτσα (31)

27/1

Αλ Οκντούντ

Ι. Νεντελτσεάρου (28)

26/2

Παλέρμο

Α. Ρους (28)

19/1

Πάφος

Α. Ράτσιου (25)

16/1

Βαγιεκάνο

Ρ. Ντραγκούσιν (22)

15/0

Τότεναμ

Β. Μόγκος (31)

5/0

Κλουζ

Μπ. Ρακοβιτσάν (23)

1/0

Ρακόβ

ΜΕΣΟΙ

Ν. Στάντσιου (31)

68/14

Νταμάκ

Ρ. Μάριν (28)

54/3

Έμπολι

Αλ. Τσιτσιλντάου (26)

36/4

Κόνιασπορ

Ι. Χάτζι (25)

33/5

Αλαβές

Ντ. Μαν (25)

22/7

Πάρμα

Β. Μιχαίλα (24)

19/4

Πάρμα

Μ. Μάριν (25)

16/0

Πίζα

Ντ. Ολάρου (26)

16/0

Στεάουα

Ντ. Σορέσκου (26)

16/0

Γκαζιαντέπ

Φλ. Κομάν (26)

13/1

Στεάουα

Ά. Σουτ (25)

1/0

Στεάουα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τ. Πούσκας (28)

41/11

Μπάρι

Ντ. Άλιμπετς (33)

37/5

Μουαϊτχέρ

Ντ. Ντράγκου (24)

9/2

Γκαζιαντέπ

Ντ. Μπιρλιγκέα (24)

1/0

Κλουζ

Ο προπονητής

Ο 45χρονος Έντουαρντ Ιορντανέσκου ανέλαβε για πρώτη φορά τα ηνία εθνική ομάδας στις 25 Ιανουαρίου του 2022, παίρνοντας τη θέση του Ραντόι. Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε ως βοηθός το 2010 στη Στεάουα, ενώ και στη Βασλούι είχε ανάλογο ρόλο το 2012. Παρθενική φορά, που βρέθηκε στον πάγκο ήταν το 2013 στη Φορτούνα Μπάτζι, ενώ την ίδια χρονιά πήγε στην Τάργκου. Τη σεζόν 2014-15 μεταπήδησε στην Παντούρι και πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Το 2016 δοκίμασε για πρώτη φορά εκτός Ρουμανίας, όμως δεν κατόρθωσε κάτι σπουδαίο στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Επέστρεψε το 2017 στη χώρα για λογαριασμό της Άστρα και παραιτήθηκε μετά από λίγους μήνες, καθώς είχε πρόταση από την Κλουζ, όπου μέτρησε ένα πρωτάθλημα (2020-21) και δύο Σούπερ Καπ (2018-20). Το 2019-20 ήταν στην Γκαζ Μέταν, γύρισε το 2020-21 στην Κλουζ, ενώ το 2021 βρέθηκε στη Στεάουα, όμως αποχώρησε μετά από κόντρα με τον πρόεδρο Μπεκάλι. Στην εθνική Ρουμανίας σε 38 αγώνες έχει απολογισμό (22-9-7).

Το Αστέρι της ομάδας

Ο Ράντου Ντραγκούσιν αποτελεί το next big thing της χώρας και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Έντουαρντ Ιορντανέσκου αναμένεται να στηριχτεί πάνω του όσο αφορά το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. Ο 22χρονος στόπερ δεν στέριωσε στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Γιουβέντους, όμως στην Τζένοα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και δικαιολογημένα τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Τότεναμ.

Στους Λονδρέζους δυσκολεύτηκε να πάρει φανέλα βασικού, όμως ο κόουτς Άγγελος Ποστέκογλου του έδωσε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και έδειξε πανέτοιμος για να αγωνιστεί στο Euro. Κοστολογείται στα 25 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, πάντως δεν αποκλείεται να ανεβεί περισσότερο η χρηματιστηριακή του αξία, ύστερα από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Ο Ομοσπονδιακός Ρουμάνος τεχνικός Έντουαρντ Ιορντανέσκου βασίζεται στον σχηματισμό 4-3-3, πάντως σε πολλούς αγώνες στην προκριματική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης επέλεξε και το 5-3-2, έχοντας θετικό πρόσημο στα αποτελέσματα.

Ο Μολντοβάν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, στο κέντρο της άμυνας ξεχωρίζει η παρουσία του ταλαντούχου Ντραγκούσιν, ενώ στο κέντρο ο Στάντσιου αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον συνδετικό κρίκο της μεσαίας και επιθετικής γραμμής.

Στα άκρα της επίθεσης θα βασιστεί στον Κομάν, ο οποίος προέρχεται από τρομερή σεζόν με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ ο πρώην επιθετικός του Ατρόμητου, Άλιμπετς θα προσπαθήσει με την εμπειρία του να ηγηθεί στο σκοράρισμα για τους Ρουμάνους, αν και δεν έκανε καλή χρονιά στο Κατάρ με τη Μουαϊτχέρ.

(4-3-3): Μολντοβάν – Ράτσιου, Μπούρτσα, Ντραγκούσιν, Μπάντσου, - Στάντσιου, Ρ. Μάριν, Τσιτσαλντάου, - Χάτζι, Άλιμπετς, Κομάν

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Στάντσιου
Εκτελέσεις Φάουλ Στάντσιου
Σκόρερ Άλιμπετς
Κάρτες Μίτελστεντ

Euro 24 Ρουμανία Όμιλος

Ο όμιλος έφερε χαμόγελα στους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς οι προσδοκίες για μια θετική πορεία αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, έπειτα από την κλήρωση. Το Βέλγιο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή του γκρουπ, καθώς διαθέτει τεράστια ποιότητα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όμως από εκεί και πέρα αναμένεται να παιχτούν στα ίσα οι άλλες τρεις θέσεις, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Ουκρανία και Σλοβακία. Η ομάδα του Ιορντανέσκου θα… κυνηγήσει και την 3η θέση, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες της διοργάνωσης.

  1. Βέλγιο
  2. Ουκρανία
  3. Σλοβακία
  4. Ρουμανία

Πρόγραμμα Euro 24 Ρουμανία

Την πρώτη αγωνιστική του Euro δοκιμάζεται με αντίπαλο την Ουκρανία, ύστερα από λίγες ημέρες έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στο Βέλγιο, ενώ θα κλείσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο απέναντι στη Σλοβακία. Το πρόγραμμα δεν κρίνεται αρνητικό, αν και θα ήθελε ιδανικά να αντιμετωπίσει τους Βέλγους την 3η αγωνιστική, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο η ομάδα του Τεντέσκο.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ρουμανία - Ουκρανία 3-0 «Football Arena», Μόναχο
Βέλγιο - Ρουμανία 2-0 «Cologne Stadium», Κολωνία
Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 «Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρουμανία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ρουμανία στη φάση των νοκ-άουτ, με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Ολλανδία

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Μετράει μόλις μία νίκη στα τελικά του Euro

  • Δεν έχει προκριθεί ποτέ στην ημιτελική φάση

Euro 24 Ρουμανία Αποδόσεις

Οι στοιχηματικές εταιρείες δεν δίνουν πολλές ελπίδες στη Ρουμανία για να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ ακόμα και να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού θεωρείται δύσκολο σενάριο. Πιο εφικτό ενδεχόμενο η πρόκριση από τον όμιλο σε απόδοση 1.60, ενώ η παρουσία του Βελγίου στο γκρουπ την απομακρύνει σε μεγάλο βαθμό και από την πρωτιά, με το 8.00 απόδοση να κρίνεται λογικό.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 100.00
Να φτάσει στον τελικό 35.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 14.00

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Ρουμανίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Για τη Ρουμανία επιτυχία αποτελεί η συμμετοχή στο Euro και δεν πηγαίνει στα γήπεδα της Γερμανίας με υψηλές προσδοκίες. Στον όμιλο μπορεί να μην υπάρχει κάποιο μεγαθήριο με εξαίρεση το Βέλγιο, όμως μοιάζει να ξεκινάει λίγο πιο πίσω από τις Ουκρανία και Σλοβακία αντίστοιχα και θα πονταριστεί το να τερματίσει τελευταία.

❌ Θέση στον όμιλο: 4η2.38
Προγνωστικό #2

Το επιθετικό πρόβλημα αποτέλεσε σοβαρό πρόβλημα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και δεν φαίνεται να διαθέτει τα κατάλληλα «όπλα» για να λύσει άμεσα το θέμα στο σκοράρισμα. Δύσκολα θα σημειώσει πάνω από 3 γκολ στον όμιλο.

❌ Γκολ υπέρ στον όμιλο: Under 2,52.35

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Sportingbet