ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΟΥΚΡΑΝΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ουκρανία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Γνώριμα τα γήπεδα της Γερμανίας για την κοινά συμπαθή Ουκρανία.

Γνώριμα τα γήπεδα της Γερμανίας για την κοινά συμπαθή Ουκρανία.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Ιουνίου 2024 - 13:11
18/06/2024 - 13:11
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sentragoal ukraine euro 2024.jpeg

Εδώ και καιρό είναι αυτό που λέμε «η δεύτερη ομάδα όλων», καθώς ο πόλεμος την έχει «ξεσπιτώσει» και όλοι τη συμπαθούν. Γι’ αυτό και συνήθως τα (ουδέτερα) στάδια που αγωνίζεται στο εξωτερικό, έχουν μεγάλη πληρότητα. Το ίδιο συμπαθής θα είναι και στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου έχει ήδη δώσει κάποια από τα παιχνίδια της. Με δεδομένα, λοιπόν, αυτά τα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό με τόσα ταξίδια, ψυχολογικό), το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί είναι μεγάλη υπόθεση και λέει πολλά περισσότερα για την ιδιοσυγκρασία της και το ομαδικό πνεύμα που έχει καλλιεργήσει.

Το Euro 24 θα είναι η τέταρτη διαδοχική τελική φάση, στην οποία συμμετέχει, όμως ιδιαίτερες διακρίσεις δεν έχει να επιδείξει. Η καλύτερη πορεία της σημειώθηκε στη διοργάνωση του 2020, όταν προκρίθηκε από τον όμιλο ως μία από τις καλύτερες τρίτες (πίσω από Ολλανδία και Αυστρία), για να αποκλείσει τη Σουηδία στην παράταση στους «16» και να ηττηθεί εύκολα στη συνέχεια από την Αγγλία με 4-0, χάνοντας από τα… αποδυτήρια. Δεν είχε βρεθεί στο προηγούμενο Μουντιάλ και οι παίκτες της είναι «διψασμένοι» για επιτυχίες, ενώ έχουν και περισσότερες παραστάσεις, καθώς σχεδόν όλοι τους ήταν στο ρόστερ και στην πιο πρόσφατη διοργάνωση το 2021.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Βρέθηκε στον δύσκολο 3ο όμιλο, όπου πέρα από Μάλτα και Β. Μακεδονία είχε να αντιμετωπίσει Αγγλία και Ιταλία. Μέσα στο παιχνίδι πρόκρισης μέχρι την τελευταία αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 με τους Ιταλούς, σε ματς που ήθελε μόνο τη νίκη, και στο τέλος εκείνος που της στέρησε την απευθείας πρόκριση ήταν ο ρέφερι Μανθάνο, που έκανε μεγάλα λάθη στο φινάλε του αγώνα.

Μέσω του Nations League, λοιπόν, κέρδισε μία θέση στα μπαράζ, όπου αρχικά κέρδισε εκτός έδρας τη Βοσνία με 2-1 και στη συνέχεια, στον τελικό, με το ίδιο σκορ την Ισλανδία. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μάλιστα, έφτασε στην ανατροπή στα τελευταία λεπτά, δείχνοντας πόσο σκληροτράχηλη είναι. Ζίντσενκο, Τσιγκανκόβ και Ντόμπβικ είναι εκείνοι που ξεχώρισαν στα προκριματικά, κάνοντας εξαιρετικές σεζόν και με τις ομάδες τους. Περισσότερο, πάντως, στηρίζεται στο σύνολο και αυτή η νοοτροπία ισχύει εδώ και χρόνια.

 

Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Ουκρανία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γ. Μπουσάν (29)

17/0

Ντινάμο Κιέβου

Α. Τρουμπίν (22)

10/0

Μπενφίκα

Α. Λούνιν (25)

111/0

Ρεάλ Μαδρίτης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μ. Ματιβένκο (28)

63/0

Σαχτάρ

Γ. Κονόπλια (24)

12/1

Σαχτάρ

Β. Μπόνταρ (25)

3/0

Σαχτάρ

Ο. Τίμτσικ (27)

15/1

Ντινάμο Κιέβου

Β. Μικολένκο (25)

39/1

Έβερτον

Ι. Ζαμπάρνι (21)

34/1

Μπόρνμουθ

Ο. Σβάτοκ (29)

5/0

Ντνιπρό

Μ. Ταλοβέροβ (23)

2/0

Λίντσερ

Μ. Μιχαϊλιτσένκο (27)

7/0

Πολισία

ΜΕΣΟΙ

Α. Γιαρμόλενκο (34)

116/46

Ντινάμο Κιέβου

Μ. Σαπαρένκο (25)

28/1

Ντινάμο Κιέβου

Β. Μπράζκο (22)

2/0

Ντινάμο Κιέβου

Τ. Στεπανένκο (34)

81/4

Λουντογκόρετς

Ο. Ζούμπκοβ (27)

30/2

Σαχτάρ

Γ. Σουντακόβ (21)

14/1

Σαχτάρ

Ο. Ζίντσενκο (27)

60/9

Άρσεναλ

Β. Τσιγκανκόβ (26)

51/12

Χιρόνα

Μ. Μούντρικ (23)

18/2

Τσέλσι

Σ. Σιντόρτσουκ (33)

60/3

Βέστερλο

Ρ. Μαλινόβσκι (31)

59/7

Τζένοα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Α. Ντόβμπικ (26)

25/8

Χιρόνα

Ρ. Γιαρεμτσούκ (28)

48/14

Βαλένθια

Β. Βάνατ (22)

5/0

Ντινάμο Κιέβου

Ο προπονητής

Ο Σεργκέι Ρεμπρόβ ήταν διαθέσιμος και «απάντησε» θετικά στο κάλεσμα του φίλου του, Σεβτσένκο (πρόεδρος της Ομοσπονδίας). Ανέλαβε τα ηνία πριν από περίπου ένα χρόνο (Ιούνιος του 2023), προκειμένου να την οδηγήσει σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ του 2022 και τους δύσκολους μήνες που είχαν προηγηθεί. Έδειχνε να έχει χάσει το δρόμο της, όμως τα κατάφερε, ανεβάζοντας ξανά τα στάνταρ και την ποιότητα του παιχνιδιού υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Μόνο ένα ματς έχει χάσει από τότε (6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα οι επιδόσεις του) και έχει βρει τον τρόπο να παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Η υπέρβαση που έκαναν στα μπαράζ για την πρόκριση αποτελεί το μεγαλύτερο παράδειγμα. Στο παρελθόν, πέρασε με επιτυχία από τους πάγκους των Ντινάμο Κιέβου, Αλ Αχλί, Φερεντσβάρος και Αλ Αΐν και μόνο με τη δεύτερη δεν έφτασε στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Η προσωπικότητά του κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Το Αστέρι της ομάδας

Η άνοδός του είναι τόσο γρήγορη όσο και εντυπωσιακή. Στην πρώτη του σεζόν στη LaLiga πέτυχε 24 γκολ, οδήγησε τη Χιρόνα στην καλύτερη θέση στην ιστορία της (3η), αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ και ετοιμάζεται για… απογείωση. Ο λόγος για τον Άρτεμ Ντόβμπικ, ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και θα είναι η «αιχμή του δόρατος» για τους Ουκρανούς, που εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαν κάτι αξιόλογο να δείξουν σε αυτήν τη θέση. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες αυτή τη φορά, αλλά και ο ίδιος πολύ πιο ώριμος σε σχέση με τις εμφανίσεις του στο Euro του 2020. Μπορεί να τη σηκώσει στις πλάτες του και στο τέλος να κάνει όλη τη διαφορά με τα γκολ του.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Δύο συστήματα χρησιμοποιεί ο Ρεμπρόβ από τη στιγμή που ανέλαβε, το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Όλα δείχνουν ότι στο Euro θα ξεκινήσει με την πρώτη επιλογή. Ο Λούνιν έχει κερδίσει φέτος θετικού βασικού στο «Νο 1», ενώ στην άμυνα σπάνια αλλάζουν τα πράγματα. Στην 4άδα της θα βλέπουμε τους Μικολένκο, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο και Κονόπλια.

Σίγουρη θέση στην κορυφή έχει ο Ντόβμπικ, ενώ πίσω του αναμένεται να βρίσκονται οι Μούντρικ, Τσιγκανκόβ στα άκρα και για τον άξονα θέση διεκδικούν οι Σουντακόβ, Μαλινόβσκι και Γιαρμόλενκο, με τον πρώτο να έχει μικρό προβάδισμα, μετά την εντυπωσιακή του σεζόν με τη Σαχτάρ.

Η εμπειρία του Ζίντσενκο θα παίξει σημαντικό ρόλο πιο πίσω στο κέντρο, ενώ ο Σαπαρένκο δείχνει να έχει την εύνοια του Ρεμπρόβ, για να παίξει δίπλα στον άσο της Άρσεναλ. Για πιο αμυντικές «αποστολές» θα βλέπουμε τον Μπράζκο.

(4-2-3-1): Λούνιν - Μικολένκο, Ματβιένκο, Ζαμπάρνι, Κονόπλια – Σαπαρένκο, Ζίντσενκο – Μούντρικ, Σουντακόβ, Τσιγκανκόβ – Ντόβμπικ

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Ντόβμπικ (Τσιγκανκόφ)
Εκτελέσεις Φάουλ Τσιγκανκόφ
Σκόρερ Ντόβμπικ
Κάρτες Κονόπλια (Μαλινόβσκι)

Euro 24 Ουκρανία Όμιλος

Αντίπαλοί της στην τελική φάση θα είναι το Βέλγιο, η Σλοβακία και η Ρουμανία στον 5ο όμιλο, που θεωρητικά είναι στα μέτρα της, καθώς υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και οι υπόλοιποι είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι το ατομικό ταλέντο θα «μετρήσει» περισσότερο και σε αυτόν τον τομέα μπορεί να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει αυτές τις ομάδες σε Euro, ενώ μόνο κόντρα στη Σλοβακία έχει παίξει 4 φορές σε επίσημες αναμετρήσεις τα προηγούμενα χρόνια, κερδίζοντας σε μία περίπτωση (1-1-2). Από εκεί και πέρα, μόνο με το Βέλγιο δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ.

  1. Βέλγιο
  2. Ουκρανία
  3. Σλοβακία
  4. Ρουμανία

Πρόγραμμα Euro 24 Ουκρανία

Το καλύτερο με το πρόγραμμά της είναι ότι θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην τελευταία αγωνιστική. Η λογική λέει ότι οι αντίπαλοί της θα έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και το ροτέισον για τους «κόκκινους διάβολους» είναι πολύ πιθανό σενάριο. Το ξεκίνημα, πάντως, είναι εξίσου σημαντικό, καθώς θα παίξει με τη Ρουμανία, η οποία στη θεωρία είναι πιο κοντά σε δυναμικότητα, με τους Σλοβάκους να δείχνουν η πιο αδύναμη (όσο μπορεί να το πει κανείς) ομάδα του ομίλου.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ρουμανία - Ουκρανία 3-0 «Football Arena», Μόναχο
Σλοβακία - Ουκρανία 21/6, 16:00 «Düsseldorf Arena», Ντίσελντορφ
Ουκρανία - Βέλγιο 26/6, 19:00 «Stuttgart Arena», Στουτγάρδη
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις Euro 24 που μπορεί να έχει η Ουκρανία στη φάση των νοκ-άουτ, με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο ενός εκ των ομίλων Α’, Β’, Γ’, Δ’
2ο του Δ’ Ομίλου
1ο ενός εκ των ομίλων Β’, Γ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Έχει χάσει όλα τα ματς για την τελευταία αγωνιστική σε όμιλο

  • Μετράει, πλέον, 4 συνεχόμενες παρουσίες σε τελική φάση

Euro 24 Ουκρανία Αποδόσεις

Βρίσκεται στη 16η θέση (μαζί με Αυστρία και Σκωτία) στην κατάταξη για την κατάκτηση του τροπαίου βάσει αποδόσεων. Λογικό, μέχρι ένα σημείο. Αυτό που πληρώνει περισσότερο είναι ότι δεν έχει μεγάλες διακρίσεις σε τελικές φάσεις. Στον όμιλό της, όμως, βρίσκεται στη 2η θέση των φαβορί, πίσω από το Βέλγιο και μπροστά από τη Ρουμανία.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 175.00
Να φτάσει στον τελικό 55.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 20.00
Νικητής Ομίλου 12.50
Να προκριθεί από τον Όμιλο 5.70

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Ουκρανίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Είναι δίκαια 2ο φαβορί για την πρόκριση από τον όμιλο, μετά το Βέλγιο και η λογική λέει ότι θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τα νοκ άουτ. Καλή η απόδοση, για να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 5ου ομίλου.

Θέση στον όμιλο: 1-21.78
Προγνωστικό #2

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ομάδες στον όμιλο που δεν φημίζονται για την αμυντική τους σταθερότητα, κάτι που σημαίνει ότι αν τα πράγματα πάνε όπως τα υπολογίζει, τότε το Over 3,5 στα γκολ της δείχνει πολύ πιθανό.

Γκολ υπέρ στον όμιλο: Over 3,51.70

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Sportingbet