ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ✅ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΟΥΓΓΑΡΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ουγγαρία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

«Χτίζει» σερί σε Euro, το ρόστερ δείχνει ικανό για την υπέρβαση

«Χτίζει» σερί σε Euro, το ρόστερ δείχνει ικανό για την υπέρβαση

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Ιουνίου 2024 - 15:58
24/06/2024 - 15:58
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sentragoal Ouggaria euro 2024.jpeg

Αρχίζει και γίνεται πιστή στο ραντεβού με την τελική φάση του Euro 24. Για 3η σερί έκδοση θα δηλώσει παρουσία, θέλοντας φυσικά να πετύχει κάτι καλό. Καθόλου τιμητικό το ότι στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις η προσπάθεια της τερματίστηκε στη φάση των «16» και σ’ αυτή των ομίλων. Πάντως, ως κράτος μπορεί να υπερηφανεύεται για δύο διακρίσεις πριν από πολλές δεκαετίες. Η πρώτη έχει να κάνει με την 3η θέση το 1964 στα γήπεδα της Ισπανίας και η άλλη με την 4η σ’ αυτά του Βελγίου. Όπως και να ‘χει, στη σύγχρονη ιστορία δεν έχει κάνει τίποτα και το τωρινό ρόστερ δείχνει πως αυτό μπορεί να αλλάξει.

Τα τελευταία χρόνια διαγράφει αξιόλογη πορεία στο Nations League, έχοντας φτάσει σε σημείο να κοντράρει ομάδες όπως Αγγλία και Γερμανία. Η άνοδος από τη μία κατηγορία στην άλλη ήρθε με γοργούς ρυθμούς και πλέον βρίσκεται στο… πάνω ράφι. Για την ιστορία είναι η 8η καλύτερη ομάδα της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Καλά αυτά, αλλά από πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο λίγα πράγματα. Αυτό διότι έχει να βρεθεί σε τελική φάση από το 1986 και τα γήπεδα του Μεξικού.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Για να φτάσει εδώ, δεν έχυσε πολύ ιδρώτα. Τα έβαλε με ομάδες των Βαλκανίων (Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία) και της Βαλτικής (Λιθουανία) και πήρε άριστα! Τι σημαίνει αυτό; Πως κατέκτησε την πρώτη θέση, έχοντας απολογισμό 5-3-0. Διόλου άσχημα, όταν χρειάστηκε να παίξει στο κολασμένο Βελιγράδι, τη στιγμή που στη Βουδαπέστη ήταν αψεγάδιαστη (4/4 νίκες). Εξαιρετική στην άμυνα, μιας και δέχθηκε 7 τέρματα, είχε παράλληλα και την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ!

Σόμποζλαϊ, Βάργκα και Σάλαϊ ήταν η τριάδα των παικτών που βγήκε μπροστά, όχι πως υστέρησαν άλλοι παίκτες. Τριάδα στην άμυνα, με τους Όρμπαν και Ατίλα Σάλαϊ να είναι κυρίαρχοι. Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία της ολοκληρώνει την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δίχως ήττα! Για τους λάτρεις των αριθμών έχει έως τώρα 63-29-47 και 226-181 γκολ συνολικά.

Παίζεις εδώ με σούπερ προσφορά* γνωριμίας! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουγγαρία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Ουγγαρία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ντ. Ντιμπούζ (33)

35/0

Φερεντσβάρος

Π. Γκουλάσκι (34)

52/0

Λειψία

Π. Σζαπάνος (33)

218/0

Πάξι

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπ. Μπαλόνγκ (21)

3/0

Πάρμα

Ε. Μπότκα (29)

25/1

Φερεντσβάρος

Μ. Ντάρνταϊ (22)

2/0

Χέρτα

Ατ. Φιόλα (34)

56/2

Φέχερβαρ

Αν. Λανγκ (31)

67/1

Ομόνοια

Β. Όρμπαν (31)

43/6

Λειψία

Α. Σάλαϊ (26)

43/1

Φράιμπουργκ

ΜΕΣΟΙ

Μπ. Μπόλα (24)

16/0

Σερβέτ

Μ. Κάτα (22)

3/0

ΜΤΚ Βουδαπέστης

Μ. Κέρκεζ (20)

14/0

Μπόρνμουθ

Λ. Κλάινχαϊσλερ (30)

49/3

Χάιντουκ

Αν. Νάγκι (28)

79/2

Σπέτσια

Σζ. Νάγκι (31)

18/3

Πούσκας Ακαντ.

Λ. Νέγκο (33)

35/2

Χάβρη

Α. Σάφερ (25)

24/3

Ουνιόν Βερ.

Κ. Στάιλς (24)

20/0

Σάντερλαντ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μ. Άνταμ (29)

21/3

Ουλσάν

K. Τσόμποθ (23)

7/0

Ούιπεστ

Ντ. Γκάζνταγκ (28)

24/4

Φιλαδέλφεια

Κρ. Χόρβαθ (22)

2/0

Κετσκεμέτι

Ρ. Σάλαϊ (27)

47/12

Φράιμπουργκ

Ντ. Σόμποζλαϊ (23)

40/12

Λίβερπουλ

Μπ. Βάργκα (29)

9/4

Φερεντσβάρος

Ο προπονητής

«Τι κάνει ένας Ιταλός επί ουγγρικού εδάφους;». Η παραπάνω έκφραση θα μπορούσε να είναι τίτλος σε κάποιο βιβλίο ή σε κάποια ταινία. Ουσιαστικά, ο Μάρκο Ρόσι, είναι εδώ και 6 χρόνια κάτοικος Ουγγαρίας, ενώ από το 2023 και μετά πήρε την υπηκοότητα, αναφέροντας μέσα από δηλώσεις του πως είναι πολύ περήφανος για την κίνησή του αυτή. Κλασικός αμυντικός ως ποδοσφαιριστής, εμφανίστηκε κυρίως σε Μπρέσια και Σαμπντόρια, ενώ βγήκε από το… καβούκι του «εξερευνώντας» τη Γερμανία (Άιντραχτ Φρανκ.) και το Μεξικό (Κλαμπ Αμέρικα).

Με εξαίρεση τη Σπέτσια, οι υπόλοιπες ομάδες που προπόνησε στη γειτονική «μπότα» θεωρούνται άσημες. Εργάστηκε επίσης στην ουγγρική Χόνβεντ και τη σλοβάκικη Ντουνάισκα Στρέντα. Με το νυν του συγκρότημα, έχει απολογισμό 32-14-16 (πάνω από 50% ποσοστό επιτυχίας). Τέλος, κάθε Ιταλός που σέβεται τις ιδέες του, δεν αποχωρίζεται την τριάδα στην άμυνα, έτσι και ο αγαπητός ψηλόλιγνος κόουτς (3-4-2-1). Θα τον βλέπουμε στον πάγκο της ομάδας, έως τα τέλη του 2025, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Το Αστέρι της ομάδας

Αναμφισβήτητα ο παίκτης που κάνει «κλικ» στο σύνολο της Ουγγαρίας είναι ο Ντόμινικ Σόμποζλαϊ. Το «10άρι» της Εθνικής, αλλά και της Λίβερπουλ (εδώ και έναν χρόνο) καλείται να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται. Το έκανε στην προκριματική φάση, θα χρειαστεί να το κάνει και στην τελική. Παίκτης με εξαιρετικά χτυπήματα, μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους. Εκτελεστής των στατικών φάσεων (έχει και τα πέναλτι), εξ ου και ένας εκ των πρώτων σκόρερ, μαζί με τον Ρόλαντ Σάλαϊ της Φράιμπουργκ. Με το εθνόσημο στο στήθος έχει καταγράψει 40 συμμετοχές, παρότι είναι μόλις 23 ετών, χρειάζεται άλλες τόσες για να μπει στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας της χώρας.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Το 3-4-2-1 είναι το σχήμα που επιλέγει ο Μάρκο Ρόσι, χωρίς βέβαια να είναι απαγορευτικό να μετατρέπεται ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα. Γκουλάτσι και Ντιμπούζ είναι δύο γκολκίπερ που διανύουν το 33ο έτος της ηλικίας τους και αν μη τι άλλο θεωρούνται έμπειροι. Την προκριματική φάση έβγαλε ο δεύτερος, όμως, ο πρώτος αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Όρμπαν και Ατίλα Σάλαϊ θεωρούνται οι σίγουροι για την άμυνα, λογικά ο τρίτος της παρέας θα είναι ο Λανγκ της Ομόνοιας, αν και υπάρχει και ο Μπαλόνγκ της Πάρμα. Μπολά και Ζολτς Νάγκι είναι οι επικρατέστεροι για τις πλευρές, ενώ τα «6άρια» θα είναι οι Άνταμ Νατζ και Κάλουμ Στάιλς. Τα στηρίγματα του Ρόλαντ Σάλαϊ θα είναι οι Σόμποζλαϊ και Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια), με τον τελευταίο να είναι ο ένας από τους δύο του ρόστερ που αγωνίζονται σε άλλη ήπειρο (ο άλλος είναι ο Μάρτιν Άνταμ της κορεάτικης Ουλσάν).

(3-4-2-1): Γκουλάτσι – Λανγκ, Ατίλα Σάλαϊ, Όρμπαν – Ζολτς Νάγκι, Άνταμ Νάγκι, Στάιλς, Μπολά – Σόμποζλαϊ, Γκάζνταγκ - Ρόλαντ Σάλαϊ

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Σόμποζλαϊ
Εκτελέσεις Φάουλ Σόμποζλαϊ
Σκόρερ Ρόλαντ Σάλαϊ
Κάρτες Ατίλα Σάλαϊ

Euro 24 Ουγγαρία Όμιλος

Τα τελευταία χρόνια καλείται να τα βάλει με αρκετές δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Στο Nations League με Αγγλία και Γερμανία, στα προκριματικά είχε τη Σερβία, τώρα ξανά με τα «πάντσερ». Δεν είναι το φαβορί, μιας και η οικοδέσποινα λογικά θα κάνει κουμάντο, τη στιγμή που θεωρείται και υποψήφια για την κούπα. Δύσκολο το σενάριο να κοντράρει την Ελβετία, που έχει ποιότητα και είναι μαθημένη από τις τελικές φάσεις, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει δυναμώσει και η τρίτη της «παρέας», η Σκωτία. Δύναμη και ποδοσφαιρικό θράσος, ενώ τα νούμερα της τελευταία είναι πολύ καλά. Πάντως, η προϊστορία με τους τρεις αντιπάλους είναι ευνοϊκή (20-16-17 vs Γερμανία, 30-5-11 vs Ελβετία και 4-2-3 vs Σκωτία).

  1. Γερμανία
  2. Ουγγαρία
  3. Σκωτία
  4. Ελβετία

Πρόγραμμα Euro 24 Ουγγαρία

Σίγουρα η Γερμανία θα της την έχει φυλαγμένη, μιας και την υποχρέωσε σε ήττα τον Αύγουστο του 2022 στη Λειψία. Με τα «πάνστερ» κοντράρεται την 2η αγωνιστική στη Στουτγάρδη. Στο ίδιο μέρος θα γίνει και η συνάντησή της με τη Σκωτία, όμως το πρώτο χρονικά ματς θα λάβει χώρα στην Κολωνία κόντρα στην Ελβετία. Τίποτα δεν θεωρείται εύκολο, όλα ρευστά…

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ουγγαρία - Ελβετία 1-3 «Cologne Stadium», Κολωνία
Γερμανία - Ουγγαρία 2-0 «Stuttgart Arena», Στουτγάρδη
Σκωτία - Ουγγαρία 0-1 «Stuttgart Arena», Στουτγάρδη

 

Παίζεις εδώ με σούπερ προσφορά* γνωριμίας! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουγγαρία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Ουγγαρία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
1ο ενός εκ των ομίλων Β’, Ε’, ΣΤ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Για 1η φορά πέρασε αήττητη τα προκριματικά (5-3-0)

  • Μόλις 2 νίκες στα τελικά της διοργάνωσης (2-4-5)

Euro 24 Ουγγαρία Αποδόσεις

Είπαμε πως φαβορί δεν είναι σε καμία περίπτωση, μιας και ο τίτλος αυτός πάει στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Έτσι, όποιος θεωρεί πως μπορεί να γίνει η έκπληξη και οι Μαγυάροι θα κόψουν πρώτοι το νήμα στο γκρουπ, τότε θα αγοράσουν απόδοση στο 9.00. Το να περάσουν όμως τη φάση των ομίλων προσφέρεται στο 2.70, αυτό διότι υπάρχει και η περίπτωση της 3ης θέσης. Σε διψήφια απόδοση το να βρεθεί σε ημιτελικά, τελικό, αλλά και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 150.00
Να φτάσει στον τελικό 40.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 15.00

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Ουγγαρίας στο EURO 24

Προγνωστικό

Από τη στιγμή που υπάρχει το μονοπάτι με την 3η θέση και την πρόκριση, θεωρούμε πως αυτός ο όμιλος θα στείλει ακόμη μία ομάδα στη νοκ άουτ φάση. Η Γερμανία έχει το προβάδισμα, όμως αν η Ουγγαρία πετύχει νίκη στην πρεμιέρα με την Ελβετία (με τη μία κερδίζει κάποιος και την επιλογή του Over 2,5 βαθμούς στο γκρουπ στο χαμηλό όμως 1.55), τότε τα πράγματα αλλάζουν. Ενδεχομένως να βρεθεί μαζί με τα «πάντσερ» αυτομάτως στους 3 βαθμούς, οπότε θα παίξει και για το «Χ» στη 2η αγωνιστική. Καλό το σενάριο αυτό, θα στηρίξουμε στο να φτάσει στη φάση των «16».

Να φτάσει στους «16»: ΝΑΙ 1.75
Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Sportingbet