ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ breadcrumbs arrow MARTINGALE Η ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Martingale ή Διπλασιασμός Αρχικού Κεφαλαίου

28 Νοεμβρίου 2019 - 16:43

Μια διάσημη στρατηγική πονταρίσματος είναι ο διπλασιασμός του αρχικού πονταρίσματος ή αλλιώς Martinage. Η συγκεκριμένη τακτική χρησιμοποιείται συχνά στο χρηματιστήριο και στα καζίνο (αν και σε μερικά δεν επιτρέπεται) αλλά έχει διαδοθεί ευρέως και στο on-line betting εξαιτίας των μεγάλων ορίων πονταρίσματος και των ποικίλων διαθέσιμων εταιρειών στοιχήματος στον παίκτη.

Η συγκεκριμένη τακτική είναι πολύ απλή κάτι που ευνοεί τη γοργή διάδοση της αλλά και συχνή χρήση της από τον μέσο παίκτη. Ο παίκτης καλείται να διπλασιάζει (τουλάχιστον), το αρχικό ποσό πονταρίσματός του έως προβεί σε μία επιτυχημένη επιλογή. Όταν το στοίχημα του θα είναι εν τέλει κερδοφόρο θα έχει κερδίσει το αρχικό του ποσό πονταρίσματος.

Η συγκεκριμένη τακτική απεικονίζεται στον εξής τύπο.

Ποσό Πονταρίσματος Καθαρό Κέρδος Χ 2Χ-Χ=X 2Χ 4Χ-(2+1)Χ=Χ 4Χ 8Χ-(4+2+1)Χ=Χ

Προτερήματα

-Πρόκειται για μια πολύ απλή μέθοδο που δεν χρειάζεται πολύπλοκη στοιχηματική μελέτη για να οδηγήσει στην κερδοφορία.

-Είναι πολύ κατανοητή και εύχρηστη για τον μέσο παίκτη.

-Μπορεί να έχει πολύ γρήγορα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού τα διαθέσιμα παιχνίδια προς στοιχηματισμό είναι πάρα πολλά σε καθημερινή βάση.

-Ενδείκνυται για παίκτες που διαθέτουν σημαντικά κεφάλαια, αφού θα έχουν την ασφάλεια/δυνατότητα να αντεπεξέλθουν σε ένα σερί αποτυχημένων στοιχηματικών επιλογών.

Μειονεκτήματα

-Το κυριότερο αλλά πολύ σημαντικό μειονέκτημα είναι η πιθανότητα απώλειας του συνολικού κεφαλαίου σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Ένα σερί αποτυχημένων επιλογών είναι αρκετό για να οδηγήσει στην αποτυχία. Π.χ Με αρχικό ποσό πονταρίσματος 1 unit οι 10 σερί αποτυχημένες επιλογές οδηγούν στην απώλεια των 1023!!! units (1+2+4+8+16+32+64+128+256+512).

Δυστυχώς, το ρίσκο μετά από κάποια σειρά αποτυχημένων επιλογών είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το προσδοκώμενο κέρδος (το αρχικό ποντάρισμα). Θεωρητικά η 1/10 επιτυχημένες επιλογές σε απόδοση του 2.00 φαίνεται κάτι εξαιρετικά πιθανό και εφικτό, αλλά ο κίνδυνος ενός μεγάλου σερί αποτυχημένων επιλογών πάντα είναι μια πιθανότητα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Flat Staking Plan

Η διαχείριση και το μέγεθος των πονταρισμάτων στο στοίχημα αποτελεί, ακόμα και για τους εμπειρότερους των παικτών, τον πιο δυσεπίλυτο γρίφο. Η διαχείριση του κεφαλαίου, το φιλτράρισμα των αγωνιστικών ειδήσεων αλλά και η αξιολόγηση των πονταρισμάτων είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία που αν δεν προσεγγιστεί με τον σωστό τρόπο μπορεί να ζημιώσει τον παίκτη ακόμα και αν έχει αρκετά υψηλά ποσοστά επιτυχημένων εκτιμήσεων.

Από τις πιο αξιόπιστες λύσεις-απαντήσεις για τον μέσο παίκτη σε ό,τι αφορά το money managment θεωρούνται οι στρατηγικές πονταρίσματος που βασίζονται σε flat stakes, δηλαδή είτε σε ισόποσα πονταρίσματα είτε σε πονταρίσματα που προκύπτουν μέσω ενός σταθερού τρόπου υπολογισμού της μίζας, κάτι που βασίζεται συνήθως σε ένα σταθερό ποσοστό επί του αρχικού κεφαλαίου.

Η στρατηγική αυτή μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τον παίκτη, αφού συγκεντρώνει μια πλειάδα παραμέτρων που είναι ικανές να εκτινάξουν τα κέρδη του σοβαρού και πειθαρχημένου παίκτη. Με τη συγκεκριμένη στρατηγική ο παίκτης αποφεύγει το δύσκολο ερώτημα... πόσο να ποντάρω?? Δεν διακινδυνεύει δυσανάλογα ποσοστά της αρχικής μίζας του και το ποντάρισμα του είναι καθ' όλη τη διάρκεια της καμπάνιας ανάλογο του τρέχοντος κεφαλαίου του.

Γενικά είναι μια πολύ ισορροπημένη τακτική που εξυπηρετεί τον μέσο και πειθαρχημένο παίκτη και μπορεί να βοηθήσει αρκετούς χωρίς μεγάλη εμπειρία να κάνουν τα πρώτα ασφαλή στοιχηματικά τους βήματα, περιορίζοντας το ρίσκο άστατων staking plans και της χασούρας που αυτά μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και βραχυπρόθεσμα. Η διαχείριση των αγωνιστικών πληροφοριών είναι σχετικά εύκολη υπόθεση, αφού το ποντάρισμα δεν επηρεάζεται από το πόσο ''ισχυρό'' θεωρεί κανείς πως είναι στοιχηματικά ένα συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ασφαλώς και τέτοιου είδους "flat" διαχείριση δεν αποδεικνύεται πάντα τόσο αποδοτική όσο αυτή που επιφυλάσσουν στο παιχνίδι τους οι πολύ έμπειροι και καταξιωμένοι παίκτες οι οποίοι ξέρουν να ποντάρουν με μεταβαλλόμενες μίζες ανάλογα της περίστασης, όμως το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών θα βρει πολλά πλεονεκτήματα και σημαντική σταθερότητα στην εν λόγω καμπάνια.

Η συγκεκριμένη τακτική απαιτεί τεράστια πειθαρχία, συνέπεια και αυστηρό φιλτράρισμα των στοιχηματικών επιλογών, κάτι που είναι στην πράξη πολύ πιο δύσκολο να ακολουθηθεί από τον μέσο παίκτη από ό,τι ίσως φαίνεται αρχικά. Στην προσπάθειά μας αυτή θα χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω αρχείο excel το οποίο θα ενημερώνεται ανελλιπώς και θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό στο συγκεκριμένο campaign μας.

Εμείς σας παραθέτουμε καταρχήν το αρχείο και τις εξηγήσεις που απαιτούνται προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να το χρησιμοποιήσουν ακολουθώντας τη δική τους πορεία αυτόνομα.

Πώς Λειτουργεί το Αρχείο Excel

Το αρχείο αποτελείται από δύο φύλλα. Το φύλλο πορεία κεφαλαίου και το φύλλο κεφάλαιο. Στο πρώτο μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες στατιστικές μελέτες, ενώ στο δεύτερο γίνεται η ατομική στοιχηματική/στατιστική παρακολούθηση των πονταρισμάτων.

1ο Φύλλο excel-Πορεία Κεφαλαίου

Σύστημα

Αρχικό κεφάλαιο. Βάζουμε απλά το διαθέσιμο κεφάλαιο για την συγκεκριμένη στοιχηματική στρατηγική (π,χ 100 units).

Ποσοστό επί του κεφαλαίου. Το σταθερό ποσοστό πονταρίσματός μας (πάντα επί του τρέχοντος κεφαλαίου (π.χ 10%. Άρα, το 1ο ποντάρισμα θα είναι 10 units, το 2ο το 10% του νέου κεφαλαίου κτλ).

Ποσοστό επιτυχιών. Αντικατοπτρίζει το ποσοστό των επιτυχημένων στοιχηματικών επιλογών. Στη συγκεκριμένη στήλη είναι απλά για μελέτη και πειραματισμό.

Μέσο Ποσοστό κέρδους. Δείχνει το μέσο ποσοστό κέρδους των πονταρισμάτων μας. Π.χ. ένα ποντάρισμα του 1,90 έχει 90% ποσοστό κέρδους κτλ.

Στοιχήματα κάθε μήνα/έτος. Δείχνει τον αριθμό των επιλογών μας κάθε μήνα/έτος. Ένας ρεαλιστικός αριθμός είναι το 20-30 πονταρίσματα τον μήνα.

Αύξων αριθμός στοιχήματος (Α/Α). Δείχνει την αριθμητική πρόοδο των πονταρισμάτων μας. Χρησιμεύει για μελέτη της μελλοντικής προόδου. Π.χ. αν παίζω 25 στοιχήματα τον μήνα τι θα έχω στο 60ο στοίχημα?? Απλά τοποθετείς 60 στον ΑΑ και η απάντηση έρχεται αυτόματα.

Κεφάλαιο

Στο τμήμα αυτό του γίνεται αυτόματος υπολογισμός των δεδομένων των προσωπικών πονταρισμάτων του κάθε παίκτη. Τα πονταρίσματα καταχωρούνται στο φύλλο Κεφάλαιο και εδώ απεικονίζεται η πορεία του κεφαλαίου μας. Στη στήλη Σύστημα μπορούμε απλά να θέσουμε τους στόχους μας και με τη στήλη Κεφάλαιο μπορούμε να έχουμε μια άμεση σύγκριση των αρχικών μας στόχων και της τρέχουσας πορείας μας.

2ο Φύλλο excel-Κεφαλαίου

Στη στήλη Date καταχωρούμε τα πονταρίσματά μας. Π.χ 8/8/2006 Milan-Fiorentina 1 (1,85.)

Στη στήλη Κεφάλαιο φαίνεται το τρέχον κεφάλαιό μας.

Στη στήλη Απόδοση τοποθετούμε την απόδοση του πονταρίσματός μας αν είναι επιτυχημένη. Π.χ 1,85 (πάντα με κόμμα (,), αν η επιλογή μας είναι αποτυχημένη τοποθετούμε 0,00.

Στη στήλη Νεό Κεφάλαιο παρουσιάζεται το τρέχον κεφάλαιο μετά την ολοκλήρωση του πονταρισματός μας και στη στήλη new bet το ποσό του νέου πονταρίσματος, πάντα ανάλογα με το σταθερό ποσοστό πονταρίσματός μας.

Στη στήλη Στατιστικά γίνεται αυτόματα ο υπολογισμός της στατιστικής πορέιας μας κατι που απεικονίζεται και στο 1ο φύλλο excel όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Γενικότερα, η λειτουργία του excel είναι πολύ εύκολη και ιδιαίτερα χρήσιμη για την ορθή παρακολούθηση της πορείας του κεφαλαίου μας. Κατά τη διάρκεια του έτους θα διατηρούμε ένα αντίστοιχο αρχείο για την καταγραφή της δική μας πορείας κάτι που θα βοηθήσει και όλους εσάς για την κατανόηση της λειτουργίας του αρχείου και την γενικότερη εύκολη και άμεση παρακολούθηση των πονταρισμάτων μας.

Το αρχείο excel το κατεβάζετε πατώντας εδώ. (Updated 17/8/06 18:05 -Νέο αρχείο με μακροεντολές που υπολογίζει αυτόματα όλα τα στατιστικά και σας αφήνει να παραμετροποιήσετε όπως επιθυμείτε το σταθερό ποσοστό που θα καθορίζει την καμπάνια). Επειδή περιέχει μακροεντολές θα πρέπει στο excel να κάνετε τα ακόλουθα βήματα για να δουλεύει κανονικά: Aπό το πάνω μενού, λοιπόν, επιλέγετε Tools->Security->και διαλέγετε το medium. Αν ερωτηθείτε στη συνέχεια πατάτε "Εnable Macros".

***Τα νούμερα που βλέπετε συμπληρωμένα στο πρώτο φύλλο του excel είναι ενδεικτικά και απλά υπάρχουν εκεί για να πάρετε μια πρώτη εικόνα. Ο καθένας ανάλογα με τους στόχους και τις φιλοδοξίες του μπορεί να αλλάξει τόσο τη μέση απόδοση των πονταρισμάτων όσο και τον ορίζοντα της καμπάνιας, τα στοιχήματα ανά μήνα κτλ. ***

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Bet Builder*
Πριμ* στο παρολί
Δύο και... ταμείο
iOS App Βig Screen Mobile Android App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Στο Παρά 1
Boost Νίκης
Live Streaming*
Βig Screen Mobile Android App Cash out
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
Bwin
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Build a Bet
Edit my Bet
Auto Cash out*
Cash out Αυτόματο Cash out Bet builder
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Betsson
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Betsson+
Ασφάλεια στα Παρολί
Ενισχυμένες Αποδόσεις
iOS App Ενισχυμένες* αποδόσεις Βig Screen Mobile
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
Netbet
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Ελκυστικές Προσφορές*
Ασιατικά Χάντικαπ
Cash out Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Interwetten
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Cash Out*
Mobile app
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
0% γκανιότα*
Partial Cash Out*
Παρά 1 & Πριμ 200
Cash out Μερικό Cash Out Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
Sportingbet
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Edit my Bet*
Αυτόματο cash out*
Καθημερινές προσφορές*
Cash out Μερικό Cash Out Αυτόματο Cash out
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet