COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Μεγάλες αποδόσεις στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

06 Δεκεμβρίου 2020 - 12:40
Ώρα για ντέρμπι στην sportingbet και το Ελληνικό Πρωτάθλημα! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το αποψινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Δύο ομάδες που μέσα από αυτό το μεγάλο παιχνίδι ψάχνουν να βρουν ηρεμία και να δώσουν… απαντήσεις τα προβλήματα τους. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την βαριά ήττα από την Μπράγκα με 4-2 που επί της ουσίας απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πρόκρισης από τον όμιλο του Europa League. Πλέον, ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του καλούνται να πάρουν το τρίποντο και ν’ αφήσουν πίσω τους τόσο την ήττα από τους Πορτογάλους, όσο και το επίσης «βαρύ» 3-0 από την Ζόρια και πάλι στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι», ενδιάμεσα από τις αποτυχίες τους στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, επικράτησαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, παραμένοντας στα υψηλά… στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός το βρίσκεις στην Sportingbet! |21+

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός «βλέπει» το ντέρμπι ως την τέλεια ευκαιρία για ψυχολογική ανάταση με ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά την πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκηνικό. Τις δύο διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» διαδέχτηκαν η θετική εμφάνιση και η νίκη επί του Παναιτωλικού. Η ΑΕΚ μέχρι τώρα στην αγωνιστική περίοδο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα μετράει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός «πληρώνει» την αγωνιστική του αστάθεια και τις μεγάλες αλλαγές που προηγήθηκαν στην σεζόν. Μόλις τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός για το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι. Απρίλιος του 2017 ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι γηπεδούχοι. Έκτοτε οι νίκες είναι τρεις για την ΑΕΚ, ενώ ακόμη δύο ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

Για περισσότερα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, κλικ εδώ! |21+

  21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet