COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, SPORTINGBET!

Για περισσότερα στο Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος, Sportingbet!

14 Δεκεμβρίου 2020 - 10:44
Στην Τρίπολη ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας υποδέχεται στον Ατρόμητο. Σέντρα με την Sportingbet στις 19:30. Χωρίς νίκη είναι οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα και πλέον «βλέπουν» μόνο το τρίποντο. Οι Αρκάδες, έπειτα από την εντός έδρας επικράτηση επί του ΟΦΗ στις 25 Οκτωβρίου, δεν κατάφεραν να προσθέσουν άλλο τρίποντο στην βαθμολογική συγκομιδή τους. Ακολούθησαν οι ήττες από Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και οι ισοπαλίες με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Σε αυτά τα ματς οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς σημείωσαν τρία γκολ, τα δύο εξ αυτών στο ματς με την Λαμία και δέχθηκαν επτά! Ο Ατρόμητος, μπορεί να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην εκκίνηση της 12η αγωνιστικής, ωστόσο προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ψάχνοντας την ισορροπία μεταξύ αμυντικής κι επιθετικής λειτουργίας. Ίδιο σκορ με Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη, 2-2, ενώ ενδιάμεσα σε αυτούς τους αγώνες έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ εκτός έδρας.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Ποιος θα αναδειχθεί νικητής; |21+

Αναφορικά με την παράδοση των δύο ομάδων, οι Αρκάδες σε επίπεδο του Ελληνικού Πρωταθλήματος, μετρούν οκτώ νίκες. Πέντε ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες τρεις φορές επέστρεψαν στη βάση τους έχοντας νικήσει. Τελευταία φορά που έφυγαν με το διπλό από την Τρίπολη ήταν στις 17 Φεβρουαρίου του 2018, με το γκολ του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα να κρίνει το αποτέλεσμα. Στα επόμενα τρία ματς που διεξήχθησαν στην Αρκαδία, οι γηπεδούχοι επικράτησαν μία φορά. Στα δύο υπόλοιπα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με το ίδιο σκορ: 1-1! Από τις 27 Μαΐου 2015 και το 0-0 στο Περιστέρι, στους αγώνες των δύο ομάδων, σημειώθηκε τουλάχιστον ένα γκολ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Sportingbet: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet