COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow SPORTINGBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ AEK – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλες Αποδόσεις στο AEK – Ολυμπιακός

16 Δεκεμβρίου 2020 - 13:01

Για Περισσότερα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, Sportingbet!

AEK και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να αποδειχτεί κομβική για την εξέλιξη της κούρσας τίτλου. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο -6 από τους «ερυθρόλευκους» και με νίκη θα πλησιάσουν την κορυφή, «σβήνοντας» ταυτόχρονα και τις κακές εντυπώσεις που αφήνουν εσχάτως. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα μπορεί να έρχεται από τη νίκη επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αλλά μόνο φόρο τιμής δεν περιποιούν τα τρία γκολ παθητικό, αλλά και το γεγονός ότι κινδύνευσε με ακόμα ένα στραβοπάτημα.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Προγνωστικά: Ποιος θα αναδειχθεί νικητής; |21+

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, έκανε επίδειξη δύναμης το σαββατοκύριακο, διαλύοντας τη Λαμία εκτός έδρας (0-6). Σε μια από τις ευρύτερες εκτός έδρας νίκες της πρόσφατης ιστορίας του, το σύνολο του Πέντρο Μάρτινς έβγαλε πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκόραραν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Σουντανί και Κάιπερς! Οι φιλοξενούμενοι απόψε, έχουν ήδη καταγράψει μία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ φέτος, καθώς επιβλήθηκαν 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη στις 12 Σεπτεμβρίου!

Live στοίχημα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός! |21+

Ντέρμπι δεν έχει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα απόψε, αλλά και η Premier League. Μάλιστα, πρόκειται για τις δύο ομάδες που κατοικοεδρεύουν στην κορυφή του πίνακα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αποψινή αναμέτρηση. Βέβαια, Λίβερπουλ και Τότεναμ έρχονται από… στραβοπατήματα στο Λονδίνο, με την Πρωταθλήτρια να αφήνει βαθμούς στο Κρέιβεν Κότατζ (1-1 με τη Φούλαμ), την ώρα που τα «σπιρούνια», κολλούσαν στο άντρο της Κρίσταλ Πάλας (1-1).

Sportingbet: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet